Mustafa Tüfekçi 25 Mart 2019 Yazar Paylaş 25 Mart 2019 Evet gün sonunda biz buraya niye çıktık neden çıktık. Çıktıkta çıkmadık mi dedik. Bunlar lafiguzaf şeyler.Sportivo servis işçilik rakamı makul yedek parça alfanin az para değil. Süspansiyon sisteminin güzel olmasınin bir sonucu diyorum amortisör üst ve alttan salıncakli. Salıncaklar iyi para. Tüm salıncaklar değişti alt üst ve Z rotlar. Önde ses yok direksiyon ve frende çekme yok. Alındığında lakırti ve frende çekme vardı.Yine frenlerde aşırı titreşim ve ses vardı.Ön disk balata yeni değişmiş ama balata ucuza kaçılmis biz kaçmadik ate aldık ön arka. Arka disk bitmiş okeye dönüyordu o da değişti.Antifriz yenilendi.Motor alt takozu yarı kopuktu değişti.O değil biz turboyu yaptircaktik o iş yattı. Bu gün için yani. Büyük pal takmayı düşünüyorum emin olmam lazım.Bu arada yılmaz usta aracın çekişi iyi dedi hatta yazılım mi var hafif gibisinden yaptı. Dpf sokuk diye galiba.İlk sürüş zevki güzel. Kasa çok net yatma tedirginlik yok . Vitesler tam İtalyan tık tık yolu belli.Direksiyon kısa turlu bı kaç kez sonuna geldim direk eski alışkanlık.Vites oranları ve alt devirlerde Mondeo mk3 dizel le kıyaslayinca adamlar titremeyen motor yapmış. En ölü devirde bile rahatsiz etmeden ivmeleniyor.Şu turbo işini yapalım daha da zevkli olacak gibi.Handicap göstergedeki hız . İlk bindim hiç gitmiyor bu kadran gibi geldi. Dipten başlıyor ve çok kısa göstergeyi 160 dan sonra görüyom 11 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 25 Mart 2019 Paylaş 25 Mart 2019 Sadede gelsek ne kadara düzeldi ,kaç taksite böldüler ? Ya dur bankacıya da sorulmaz ki bu soru [emoji41] 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 25 Mart 2019 Yazar Paylaş 25 Mart 2019 Sadede gelsek ne kadara düzeldi ,kaç taksite böldüler ? Ya dur bankacıya da sorulmaz ki bu soru [emoji41]Korkutmayalim kimseyi [emoji14] daha yeni başlıyoz 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 25 Mart 2019 Yazar Paylaş 25 Mart 2019 Faturayı da koyalım Merso ne oldu ?Suda bıraktm çekti alfa oldu [emoji14] Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 25 Mart 2019 Paylaş 25 Mart 2019 (düzenlendi) Hayırlı olsun. Parçası pahalı diyenler çok da haksız değilmiş bence. 25 Mart 2019 tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selim Kaya 25 Mart 2019 Paylaş 25 Mart 2019 Bana öyle yuvarlayacaklar faturayı üstü kalsın der yukarı yuvarlardım. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 25 Mart 2019 Yazar Paylaş 25 Mart 2019 Hayırlı olsun. Parçası pahalı diyenler çok da haksız değilmiş bence.Neyle karşilastirdigina bağlı Mercedeste de benzer işleri yaptirmisligim var bı tık ucuz yineİşçilik rakamına bakarım ben parça sana kalmış ucuza çıkabilirdim ama bu kalitede parça olmazdı Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 25 Mart 2019 Paylaş 25 Mart 2019 Tipi çok güzel,kısa direksiyon turu sportiflik alâmeti. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 25 Mart 2019 Paylaş 25 Mart 2019 Premium değil sonuçta Mercedes ile kıyaslamak haksızlık olur. Ona rağmen bi tık ucuz diyorsunuz. Bence biraz pahalı Yine de güzel araç Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 25 Mart 2019 Yazar Paylaş 25 Mart 2019 Premium değil sonuçta Mercedes ile kıyaslamak haksızlık olur. Ona rağmen bi tık ucuz diyorsunuz. Bence biraz pahalı [emoji4] Yine de güzel araç [emoji4] Premium İtalyan bu kadar olur Maserati değil sonuçta [emoji14] Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 25 Mart 2019 Yazar Paylaş 25 Mart 2019 Tipi çok güzel,kısa direksiyon turu sportiflik alâmeti.Aynen net direksiyon Fiesta sportum gibi sevdim Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 25 Mart 2019 Paylaş 25 Mart 2019 2 saat önce, Mustafa Tüfekçi yazdı: 2 saat önce, Ahmet Gül yazdı: Şair bu mısrasında Mercedes’e olan aşkından bahsetmiş Gerçek bir AMG alamadikca büyük konuşmayıyim şimdi dur. Bence 159’dan sonra artık Giulia bakacaksınız. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 25 Mart 2019 Yazar Paylaş 25 Mart 2019 Bence 159’dan sonra artık Giulia bakacaksınız.Brera vardı şekil [emoji14] giulia bize daha düşmesi 10 sene Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 25 Mart 2019 Paylaş 25 Mart 2019 Güle güle kullan. Alfa için beklenen rakamlar gibi gördüm. Yağı ne zaman değişecek? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 25 Mart 2019 Yazar Paylaş 25 Mart 2019 Güle güle kullan. Alfa için beklenen rakamlar gibi gördüm. Yağı ne zaman değişecek?Turbosu ile 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 25 Mart 2019 Paylaş 25 Mart 2019 Turbosu ile Güzel prim vermiş sizinkiler Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 25 Mart 2019 Yazar Paylaş 25 Mart 2019 Güzel prim vermiş sizinkiler Devlet baba mani oldu.Babam sağolsun 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 25 Mart 2019 Paylaş 25 Mart 2019 Bu arada Alfa’nın parçası pahalı diyenlere bir kaç örnek. Orjinal parça her markada pahalı. 5 sene evvel Ford orjinal salıncak 750 tl çekmişlerdi. Kısacası salıncak değil dolar avro pahalı. Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 25 Mart 2019 Paylaş 25 Mart 2019 Bu da 159 ile Giu. Yanlış olmasın biz her markaya sallarız [emoji16] Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 25 Mart 2019 Yazar Paylaş 25 Mart 2019 İç kadran ve submarine gece duruşu 3 Yorum bağlantısı
Tufan Şenay 25 Mart 2019 Paylaş 25 Mart 2019 On 24.03.2019 at 19:46, Mustafa Tüfekçi yazdı: 11 saat önce, Selim Bilgin yazdı: Simetri hastalarının gözü yaşlı... Takipteyiz 😁 1 Yorum bağlantısı
Oğuz Yılmaz 25 Mart 2019 Paylaş 25 Mart 2019 Alfa bir baska ya. cok guzel gozukuyor abi gule gule kullan. Ama adam edip tam binilecegi zaman gelince vereceksin sen sanki bunu nedense oyle hissediyorum 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 26 Mart 2019 Paylaş 26 Mart 2019 Ovvv Monica Belluci Deportivo La Coruna. pardon o ispanyanındı. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 26 Mart 2019 Yazar Paylaş 26 Mart 2019 Alfa bir baska ya. cok guzel gozukuyor abi gule gule kullan. Ama adam edip tam binilecegi zaman gelince vereceksin sen sanki bunu nedense oyle hissediyorum [emoji4]Hep öyle oluyor zor kopuyoruz satarken sonra hep pişmanlık oluyor. Kurtuldum dediğim araç olmadı. Ama araç alınca ilk yapacaklarım artık on duzen fren vs yenilemesi . tamirat tadilatda adamlar boşuna önce ona el atmıyor. Zevk için direksiyondan lastiğe gelene kadar kesintisiz hissiyat lazım. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 26 Mart 2019 Paylaş 26 Mart 2019 Buralarda çok yok ama İstanbul'da falan çok görürdüm. 156 değil ama 159 her gördüğümde dönüp baktığım araçlardandır. Güle güle kullanın ama biraz kullanın. Yorum bağlantısı
Recommended Posts