İçeriğe Yönlendir

Fiesta VI -2014 Titanium Powershift Orjinal Lastik Ebatı

Halil Akkaya

Recommended Posts

Halil Akkaya

Arkadaşlar Merhabalar,

Başlıkta Yazdığım gibi

2014 ford fiesta titanium powershift 1.6 benzinli aracımın orjinal lastik ebatını bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim. 

NOT:Kapı içlerinde etiket yok , ikinci el aldım aracın kitapçığı yok,internetten araştırdım (google başlığın aynısını veya farklı şeyleri yazıp arıyorum lastik markalarının anlaşılmaz şeyleri çıkıyor)

Yorum bağlantısı
Kaan Karakaya
(düzenlendi)

2013 yılında yenilenen kasadaki standart lastikler 195/50/R15

2014 1.5 dizel titanium aracımın orijinalinde bu lastik var. Sizin araçta lastik üzerini kontrol ettiniz mi?

tarihinde Kaan Karakaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Halil Akkaya
3 dakika önce, Kaan Karakaya yazdı:

2013 yılında yenilenen kasadaki standart lastikler 195/50/R15

2014 1.5 dizel titanium aracımın orijinalinde bu lastik var. Sizin araçta lastik üzerini kontrol ettiniz mi?

Beyefendi Öncelikle cevap için teşekkür ederim. 

Evet araç üzerinde 195/50/15 ebat yazıyor ama bir kaç araçta farklı şeyler okudum ayrıca internetteki yazılar kafamı karıştırdı. 

Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy

Bazı arkadaşlar araba karşıdan güzel görünsün diye jant büyütüp en kesitini düşürüyorlar ama ben tavsiye etmem. Hem konfor çok kötüleşir hem motoru yorarsınız ayrıca artık muayenelerde orjinal ölçüleri ile kıyaslanıyor olabilir, bi ara  öyle bir şey duymuştum ama kesin eminde değilim. Bence orjinalinden şaşmayın sonuçta fiesta, daha iyi görüntü için daha iyi arabaya geçmek lazım, çok abartınca kediye giydirilmiş aslan yelesi gibi duruyor karşıdan :D

Yorum bağlantısı
Murat Atagenç

Kimin ne yazdığının önemi yok.

Jantlar 15" ise ebat 195/50.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...