Mehmet Muhip Yılmaz 1 Mayıs 2019 Paylaş 1 Mayıs 2019 Bugün hanıma İphone Xs siparişi verdim Amazon'dan, biraz evvel 8540 liraya aldığım ürün 9000 tl oldu. İkinci el cihazlarda fırlayacak gibi duruyor. https://www.haberturk.com/son-dakika-cep-te-otv-orani-yukseldi-2448142-teknoloji Yorum bağlantısı
Efe Özer 1 Mayıs 2019 Paylaş 1 Mayıs 2019 "Kötü günler geride kaldı sıra daha kötü günlerde" (LP) 5 Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 1 Mayıs 2019 Paylaş 1 Mayıs 2019 2014 cihazı kullanıyorum. Alalı 2 sene oldu, 2. el olarak almıştım. Eksik kalır bir yanı yok. Bu konuda kazandırmayacağım. Aracım 97 model MTV düşük. Benzin giderlerini düşürmek için Motosiklet kullanıyorum. Onu ÖTV'siz aldım. Böyle vergiler geldikçe verdiğim vergiyi minimuma düşürkek için daha da bileniyorum. Maaş al, brütten nete kesik yesin. Vergilendirilmiş net ücretinle telefon al. Gümrük girişi üzerinden %6 TRT payı Yukarıdaki fiyat üzerinden %50 ÖTV, Yukarıdaki fiyat üzerinden %18 KDV, Bu fiyat üstünden satıcı karı ve onun KDV'si. Bir telefon almak için verginin vergisinin vergisinin vergisinin vergisinin vergisini ödüyoruz. 8 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 Mayıs 2019 Paylaş 1 Mayıs 2019 Cihazları daha uzun vadeli kullanmak için insanımızda içerden gelen bi tasarruf bilinci olmalı.. Ancak yok. Tasarruf her alanda olmalı. Başta da devlet buna örnek olmalı. Önümüz ramazan, bakalım davetler nasıl olacak buradan mütevazilik çıkacak mı? 9 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Mayıs 2019 Paylaş 1 Mayıs 2019 ben telefonu en az 5 sene, arabayı enaz 10 sene.... şeklinde bir yol izliyorum mesela.... 5 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Naki Çatalyürek 1 Mayıs 2019 Paylaş 1 Mayıs 2019 2 saat önce, Saim Ulaş Yılmaz yazdı: 2014 cihazı kullanıyorum. Alalı 2 sene oldu, 2. el olarak almıştım. Eksik kalır bir yanı yok. Bu konuda kazandırmayacağım. Aracım 97 model MTV düşük. Benzin giderlerini düşürmek için Motosiklet kullanıyorum. Onu ÖTV'siz aldım. Böyle vergiler geldikçe verdiğim vergiyi minimuma düşürkek için daha da bileniyorum. Maaş al, brütten nete kesik yesin. Vergilendirilmiş net ücretinle telefon al. Gümrük girişi üzerinden %6 TRT payı Yukarıdaki fiyat üzerinden %50 ÖTV, Yukarıdaki fiyat üzerinden %18 KDV, Bu fiyat üstünden satıcı karı ve onun KDV'si. Bir telefon almak için verginin vergisinin vergisinin vergisinin vergisinin vergisini ödüyoruz. % 6 TRT payının kdv si ne kadar tutar ki, onu da yazmışsınız. Siz işin kimyasını benzin vergisi düşük az yakan motorsiklet ile çözmüşünüz, hocam her yıl araç değiştiren zenginler ne yapsın, bir de olnları düşünün bu hayat pahalılığında onlara üzülmemek elde değil . Vatandaşın hizmetkarı olduğunu söyleyenlerin bizi düşündüklerini bunları iyiliğimiz için yaptıklarını umuyorum; tuttukları altın olsun başımızdan eksik olmasınlar Allah uzun ömürler versin hepsi 100 Yıl daha yaşasınlar. İMZA: Aylık 2150 TL. emekli maaşı ile 100cc. vergisiz motorsikletine daha az akaryakıt vergisi ödemek için bisikleti ile tasarruf sağlamaya çalışan bir vatandaş. 5 1 Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil 2 Mayıs 2019 Paylaş 2 Mayıs 2019 3 seneden fazladır kullandığım iphonu satıpta android alayın gibi çılgınca düşüncelerimi çook başka baharlara saklama gereği doğdu için devletime şükranlarımı sunarım. 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 2 Mayıs 2019 Paylaş 2 Mayıs 2019 (düzenlendi) Her Vergi Arttırımı, verginin daha fazla toplanacağı anlamı taşımaz. neredeyse kırmızı çizgideyiz ve toplanan vergi dahada düşecek kanımca. ama, parasal genişleme yaparak ki MB son açıklamasında "gerekirse sıkılaşmaya..." tabirini kaldırdı, paranın emisyonunu artırıp (para basarak) enflasyonist bir politika uygulayıp (para basarsa değeri düşer, basılan paralarla tüketim artar dolayısıyla enflasyon artar) memura işciye para verirse, ozaman bu toplanan vergi artar. 2 Mayıs 2019 tarihinde Muhittin Kaplan tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Naki Çatalyürek 2 Mayıs 2019 Paylaş 2 Mayıs 2019 Her Vergi Arttırımı, verginin daha fazla toplanacağı anlamı taşımaz. neredeyse kırmızı çizgideyiz ve toplanan vergi dahada düşecek kanımca. ama, parasal genişleme yaparak ki MB son açıklamasında "gerekirse sıkılaşmaya..." tabirini kaldırdı, paranın emisyonunu artırıp (para basarak) enflasyonist bir politika uygulayıp (para basarsa değeri düşer, basılan paralarla tüketim artar dolayısıyla enflasyon artar) memura işciye para verirse, ozaman bu toplanan vergi artar. Emekçi işçi olarak bu tezinizi destekliyorum. Yeni belediye reislerine duyuralım bu çağrıyı Audi 8 satıp metro kullansınlar zamları fazla versinler. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 Mayıs 2019 Paylaş 2 Mayıs 2019 14 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: ben hep 1000dolarlık alıyorum ben de tam hanıma iphone alacaktımki, baktım bir gülme geliyor. 5 sene kullanıyor diye düşündüm. 6 sene kullanacak artık. 11 saat önce, Mehmet Naki Çatalyürek yazdı: % 6 TRT payının kdv si ne kadar tutar ki, onu da yazmışsınız. Siz işin kimyasını benzin vergisi düşük az yakan motorsiklet ile çözmüşünüz, hocam her yıl araç değiştiren zenginler ne yapsın, bir de olnları düşünün bu hayat pahalılığında onlara üzülmemek elde değil . Vatandaşın hizmetkarı olduğunu söyleyenlerin bizi düşündüklerini bunları iyiliğimiz için yaptıklarını umuyorum; tuttukları altın olsun başımızdan eksik olmasınlar Allah uzun ömürler versin hepsi 100 Yıl daha yaşasınlar. İMZA: Aylık 2150 TL. emekli maaşı ile 100cc. vergisiz motorsikletine daha az akaryakıt vergisi ödemek için bisikleti ile tasarruf sağlamaya çalışan bir vatandaş. hı ne? VERGİSİZMİ?! ...kızım yaz: 100 cc nin altındaki motorlu taşıtlardan... :) 3 saat önce, Mesut Eyibil yazdı: 3 seneden fazladır kullandığım iphonu satıpta android alayın gibi çılgınca düşüncelerimi çook başka baharlara saklama gereği doğdu için devletime şükranlarımı sunarım. alma demiyoruzk i, al ama 650 tl lik android al. ötv si %25. cep naylonu. 1 Yorum bağlantısı
Cihaner Öztürk 2 Mayıs 2019 Paylaş 2 Mayıs 2019 Arkadaşlar Venezüella da darbe varken böyle basit konularla uğraşmayalım. Hem muhalefet bu darbeyi kınamadı. Gidip Muduroya yardım etmemiz lazım. Biz çok güçlü bir ülkeyiz. Telefonu kullanmayın olsun bitsin. 5 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 2 Mayıs 2019 Paylaş 2 Mayıs 2019 Vergi direk gelirden ya da dolaylı yollardan alınır. Biz de her yoldan alınıyor hamdolsun. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Mayıs 2019 Paylaş 2 Mayıs 2019 Vergi nereye gidiyor o önemli. Yoksa verilir tabi. 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 2 Mayıs 2019 Paylaş 2 Mayıs 2019 Tezek yakacaz desek hayvanın totosuna sayaç takarlar gene alırlar bizden parasını... Ben vergi vereyim, kazanayım vereyim hiç problem değil. Devletimiz tedbir alır onun içinde katlanır dişimizide sıkarız oda sorun değil. Fakat fakire fukaraya şükretmesini öğretenler program başına 600 Bin TL alıyor... Şimdi bunların zamanı da geldi yakında ekranlarda görürüz. Koruma ordusu ile gezenler oldukça, kullandıkları araçların sadece kasko bedeli 5 milyon TL oldukça. Kimse kimseden bir şey beklemesin bence... Önce bir kendine baksın sonra vatandaştan bir şeyler istesinler... 2 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 2 Mayıs 2019 Paylaş 2 Mayıs 2019 ÖTV %1000 olsun alan yine alır. Her yıl telefon değiştirme huyunu bırakmak lazım. 2010'da Sıfır İphone 4 almıştım yazılım kısıtlı diye satıp sıfır 2013'de note 3 aldım hala onu kullanıyorum. 2 defa pil değişti, kasa pert ama kılıfla sıkıntı yok. Taş gibi telefon. Arada hanımın iphone 6s ve lg g5 ini kullandım ama yinede note 3 ün yerini tutamadılar. 30 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı: Vergi nereye gidiyor o önemli. Yoksa verilir tabi. Vergilerin nereye gittiği bu seçimle ortalara saçıldı. Devletin malı deniz... Verdiğim vergileri kendi boğazından geçirenlere haram olsun. Kul hakkı ile diğer tarafta hesaba çekilsin inşAllah. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Mayıs 2019 Paylaş 2 Mayıs 2019 (düzenlendi) 7 saat önce, Mesut Eyibil yazdı: 3 seneden fazladır kullandığım iphonu satıpta android alayın gibi çılgınca düşüncelerimi çook başka baharlara saklama gereği doğdu için devletime şükranlarımı sunarım. çılgınca değil doğruda, maliyet kısmı olmuyor ne yazıkki kimse birşey almasın, cari açık düşüyor 2 Mayıs 2019 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Bülent Tarakçı 2 Mayıs 2019 Paylaş 2 Mayıs 2019 33 dakika önce, Erkut Uysal yazdı: Tezek yakacaz desek hayvanın totosuna sayaç takarlar gene alırlar bizden parasını... Yıkıldım resmen .Sen çok yaşa 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Mayıs 2019 Paylaş 2 Mayıs 2019 2 saat önce, Erkut Uysal yazdı: Tezek yakacaz desek hayvanın totosuna sayaç takarlar gene alırlar bizden parasını... Ötv de koyarlar 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Mayıs 2019 Paylaş 2 Mayıs 2019 senelerdir diyorum durum kötü ekonomi bitik battık diye ama dinleyen kim, hatta bayağıda tartışmalar yaşamıştık şimdi forumda olmayan bazı arkadaşlarla.... bunlar daha iyi günlerimiz, heme çok iyi günlerimiz diyimki sonrasını daha kolay hayal edebilin.... 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 2 Mayıs 2019 Paylaş 2 Mayıs 2019 Tam bir komedi, Mi6 alırken sıfır fiyatı 1.990 Liraydı. Sonra ikinci elini 1450 Liraya denk getirip almıştım. Şimdi sıfırı 3000 lira , ikinci eli 1500-2000 civarı seyrediyor. Hep ilkokulda öğrettikleri "kendi kendine yeten az sayıda ülkeden biridir Türkiye" lafı eskilerde kaldı , şimdi ise samanı bile ithal edecek konuma geldik. Paramız hızla değer kaybediyor, alım gücümüz düşüyor. Daha da üretime geçmezsek vay halimize. Yorum bağlantısı
Recommended Posts