Celal Aydın 2 Mayıs 2019 Paylaş 2 Mayıs 2019 Telefonuma kılıfı takıp, bir güzel tozunu alacağım.Pil değişimi yaptırıp, 2 yıl daha kullanacağım.(2 yıl oldu alalı, iphone SE)XS’i ancak 5 yıl sonra alabilirim.2014 yılında 5s Amiral gemisi iken, 2.100₺’ye sıfır almıştım öğrenci halimle.Şimdi İphone 7’yi aynı rahatlıkta alamıyorum. Yorum bağlantısı
Onur Çelebi 2 Mayıs 2019 Paylaş 2 Mayıs 2019 Vergileri tabana yaymaya devam ediyorlar, aynı zamanda kriz miriz yok diyorlar... Hanıma 2 bine Mate 20 lite alayım diyodum alamadan zamlandı 😁 Yorum bağlantısı
Bülent Tarakçı 2 Mayıs 2019 Paylaş 2 Mayıs 2019 1 saat önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: senelerdir diyorum durum kötü ekonomi bitik battık diye ama dinleyen kim, hatta bayağıda tartışmalar yaşamıştık şimdi forumda olmayan bazı arkadaşlarla.... bunlar daha iyi günlerimiz, heme çok iyi günlerimiz diyimki sonrasını daha kolay hayal edebilin.... Ali niye böyle yazıp bizleri üzüyorsun. Bak dışarıya; bahar deyiver, güneş deyiver, güven endeksi deyiver, dolardan medet umanlar deyiver. Az televizyon izle. Ferahlat bizi. Seni doğrucu Ali seni... 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 2 Mayıs 2019 Paylaş 2 Mayıs 2019 1 saat önce, Bülent Tarakçı yazdı: Ali niye böyle yazıp bizleri üzüyorsun. Bak dışarıya; bahar deyiver, güneş deyiver, güven endeksi deyiver, dolardan medet umanlar deyiver. Az televizyon izle. Ferahlat bizi. Seni doğrucu Ali seni... Cok televizyon da izlenebilir. Onemli olan hangi kanali izledigin 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Mayıs 2019 Paylaş 2 Mayıs 2019 sanırım dokuz köyden kovulacağım, neyse şaka yaptım şaka 2 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 2 Mayıs 2019 Paylaş 2 Mayıs 2019 4 saat önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: senelerdir diyorum durum kötü ekonomi bitik battık diye ama dinleyen kim, hatta bayağıda tartışmalar yaşamıştık şimdi forumda olmayan bazı arkadaşlarla.... bunlar daha iyi günlerimiz, heme çok iyi günlerimiz diyimki sonrasını daha kolay hayal edebilin.... Zamanin da Flash Tv de Dilber Ay la kader mahkumlari programini izleyip halay cekseydin kimseyle küs olmazdin abi... Kusura bakma ama bu senin sucun... 4 saat önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: senelerdir diyorum durum kötü ekonomi bitik battık diye ama dinleyen kim, hatta bayağıda tartışmalar yaşamıştık şimdi forumda olmayan bazı arkadaşlarla.... bunlar daha iyi günlerimiz, heme çok iyi günlerimiz diyimki sonrasını daha kolay hayal edebilin.... Zamanin da Flash Tv de Dilber Ay la kader mahkumlari programini izleyip halay cekseydin kimseyle küs olmazdin abi... Kusura bakma ama bu senin sucun... 2 Yorum bağlantısı
Talat Tekin 2 Mayıs 2019 Paylaş 2 Mayıs 2019 Bir kulak arkası kaldı!orası da kalmadı. Her pompaya yanaştığımda her elektrik faturası ödediğimde vb durumlarda kulak arkamda hafif bir serinlik hissediyorum. Artık hoşuma gitmeye başladı alıştım 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 2 Mayıs 2019 Paylaş 2 Mayıs 2019 orası da kalmadı. Her pompaya yanaştığımda her elektrik faturası ödediğimde vb durumlarda kulak arkamda hafif bir serinlik hissediyorum. Artık hoşuma gitmeye başladı alıştım Hopiden 2 lira bonus geldi sevindim. 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 2 Mayıs 2019 Paylaş 2 Mayıs 2019 İyi olmuş keşke daha fazla yapsalarmış. Yorum bağlantısı
Kerem Vahdet 3 Mayıs 2019 Paylaş 3 Mayıs 2019 Artık yeni telefonda alamıcaz kaldık ikinci ellere. 😀 Yorum bağlantısı
Recommended Posts