Erhan Doruk 7 Mayıs 2019 Paylaş 7 Mayıs 2019 Anneler günü yaklaşıyor. Her yıl çiçeksepetinden çiçek gönderiyordum. Buna alternatif güvenilir sizin kullandığınız çiçek gönderim sitesi var mıdır ? Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 7 Mayıs 2019 Paylaş 7 Mayıs 2019 (düzenlendi) https://www.lezzetlicicek.com Bir tane de %25 indirim kodu ekleyeyim. TB3K1427H8 7 Mayıs 2019 tarihinde Erdoğan Temur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 7 Mayıs 2019 Paylaş 7 Mayıs 2019 34 dakika önce, Erdoğan Temur yazdı: https://www.lezzetlicicek.com Bir tane de %25 indirim kodu ekleyeyim. TB3K1427H8 Bizde ekleyebilir miyiz? Yorum bağlantısı
Aydın Sert 7 Mayıs 2019 Paylaş 7 Mayıs 2019 Çiçeksepetini tek geçerim. Çiçekmarketten almayın da nereden alırsanız alın. Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 7 Mayıs 2019 Paylaş 7 Mayıs 2019 Tek kullanımlık. Sanada yolladım özelden. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 7 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2019 5 saat önce, Erdoğan Temur yazdı: https://www.lezzetlicicek.com Bir tane de %25 indirim kodu ekleyeyim. TB3K1427H8 Teşekkürler, buranın sanırım konsepti gereği yenebilen ürünler daha uygunken çiçek fiyatları rakiplere göre yüksek kalmış . Çiçek göndereceğim yer bakıyorum aslında. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 7 Mayıs 2019 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2019 Yine sepetten şaşmadık. Aşağıdaki gibi bir kampanya varmış. Türk Telekom bireysel mobil, internet veya ev telefonu müşterileri Çiçek Sepeti’nde rozetli ürünlerde %15 indirim kazanıyor. Kampanyadan faydalanabilmek için Bi’Dünya Fırsat mobil uygulaması üzerinden Fırsat Kodu Al butonunu tıklayarak ya da cep telefonundan CICEK boşluk TCKN yazıp 6262’ye kısa mesaj göndererek fırsat kodu alınabilir. Yorum bağlantısı
Emrah Altun 8 Mayıs 2019 Paylaş 8 Mayıs 2019 çiçekçi bir tanıdık var. Laflarken bu çiçeksepetinden felan ne kadar kar kalıyor diye sordum. O da çiçek başı 1 en fazla 2 tl kazanıyoruz dedi. Kalanı maliyet ve büyü bölümünü de çiçeksepeti alıyormuş. Resmen 1 tane çiçek dükkanı açmadan çiçekçilerin emeği üzerinden sömürü gibi geldi bana. Ben de artık şöyle bir yol izliyorum. Çiçeği göndereceğim adrese en yakın çiçekçileri google haritalarda buluyorum. Google haritalarda yüksek ihtimal işyerinin telefon numarası çıkıyor. Telefon edip çiçeği yolluyorum parasını da çiçekçiden aldığım iban numarasına eft geçiyorum. 1 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Mayıs 2019 Paylaş 8 Mayıs 2019 33 dakika önce, Emrah Altun yazdı: çiçekçi bir tanıdık var. Laflarken bu çiçeksepetinden felan ne kadar kar kalıyor diye sordum. O da çiçek başı 1 en fazla 2 tl kazanıyoruz dedi. Kalanı maliyet ve büyü bölümünü de çiçeksepeti alıyormuş. Resmen 1 tane çiçek dükkanı açmadan çiçekçilerin emeği üzerinden sömürü gibi geldi bana. Ben de artık şöyle bir yol izliyorum. Çiçeği göndereceğim adrese en yakın çiçekçileri google haritalarda buluyorum. Google haritalarda yüksek ihtimal işyerinin telefon numarası çıkıyor. Telefon edip çiçeği yolluyorum parasını da çiçekçiden aldığım iban numarasına eft geçiyorum. Benim arkadaş çiçekçi, çiçeksepeti olmasa batarız diyor o da. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 8 Mayıs 2019 Paylaş 8 Mayıs 2019 Bu tarz siteler elbette at atmadan para kazanıyormuş gibi görünse de, büyük bir talebi onlar sayesinde yakalıyor çiçekçiler. Birçok sektörde var, ama bu sitelerinde arka planında bir sürü çalışan ve alt yapı var. X bir mekanda çiçekçi var mı yok mu nereden bileyim, bilsem istediğim çiçeği götürecek mi bilemem. Çiçeksepeti tercih sebebi oluyor bu durumda. Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 9 Mayıs 2019 Paylaş 9 Mayıs 2019 On 7.05.2019 at 08:12, Erhan Doruk yazdı: Anneler günü yaklaşıyor. Her yıl çiçeksepetinden çiçek gönderiyordum. Buna alternatif güvenilir sizin kullandığınız çiçek gönderim sitesi var mıdır ? Çiçeği alın kendiniz götürün, ne mutlu ki anneler gününü kutlayacağınız ve hayatta olan anneniz var. Gidin gönlünü alın, mutlu edin. Birlikte geçirdiğiniz her an’ı değerlendirin kıymetini bilin. Zira yokluğu çok ağır, mezarlığa çiçek dikmekle geçmiyor yokluğu özlemi. Ertelemeyin, tavsiyemdir, akşamda yemeğe çıkar, hayır duasını alırsınız.👍🏼 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts