İçeriğe Yönlendir

Meredith Etkisiyle Kabin Soğutmak.

Ali Darbaz

Recommended Posts

Çağlar Bayur
2 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı:

Suzuki felan hikaye imiş. Bunu sürekli orasını burasını sökesin oynayasın geliyor.

kırsandöksen elinde çatlasa tamiri de ocak söndürmez mesela çok kızdım diye ön panjuru farı kırma videsou hit te alır, ucuz da :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
2 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı:

kırsandöksen elinde çatlasa tamiri de ocak söndürmez mesela çok kızdım diye ön panjuru farı kırma videsou hit te alır, ucuz da :)

berberde bi adamla tanıştım range rover sport motor değişimi gerekmiş 120 bin liraya sandık motor almışlar.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
24 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı:

120 bin liraya sandık motor almışlar.

hala saçı kalmışsa iyi...

• Beğen 1
  • Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Klimasız yapamam da, gerek olursa dış sirkülasyonu açıp sunroofu spoiler moduna alınca güzel hava akışı oluyor.

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin

100 km'de 0,5 litre terlemeye değer mi bilemedim. :)

Otomatik olmayan klimada ara ara özellikle rampa çıkarken ac tuşu kapatılıp fan bi kademe arttırılabilir, otomatikte kendisi yapıyor benzer şeyleri zaten.

Yorum bağlantısı
Erkan Işık
3 saat önce, Mehmet Göktürk yazdı:

berberde bi adamla tanıştım range rover sport motor değişimi gerekmiş 120 bin liraya sandık motor almışlar.

Motoru degısmeyen range rover az dıyorlar mehmet hocam hatta carvıser diye yotuber almıs bır range onunkıde 120 bınde degısmıs ama sebeb nedırkı motor yıyorlar 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Bir saat önce, Erkan Işık yazdı:

Motoru degısmeyen range rover az dıyorlar mehmet hocam hatta carvıser diye yotuber almıs bır range onunkıde 120 bınde degısmıs ama sebeb nedırkı motor yıyorlar 

Enjektör baş düşman. Pistonları eritiyor. Kabaca 150.k değişim yapılması gerekiyor. Çok hassaslar. Ve grank kırıyor devamında 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erkan Işık
(düzenlendi)
14 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

Enjektör baş düşman. Pistonları eritiyor. Kabaca 150.k değişim yapılması gerekiyor. Çok hassaslar. Ve grank kırıyor devamında 

Passatın dsg si seveyim ozaman :)) ozaman servet abi bu rangeler ıcın söylenebılcek kelime dışı seni içi beni yakar:))

tarihinde Erkan Işık tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Eren Gökmen
13 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

Hangi motor bu abi? 3lt dizel bmw mi?

Yorum bağlantısı
Erkan Işık
1 dakika önce, Eren Gökmen yazdı:

Bu model araclar  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
8 dakika önce, Erkan Işık yazdı:

Passatın dsg si seveyim ozaman :)) ozaman servet abi bu rangeler ıcın söylenebılcek kelime dışı seni içi beni yakar:))

Araba 150bin motor 100bin. Dsg bunun yanında hiç kalır 

6 dakika önce, Eren Gökmen yazdı:

2.7 range motoru liste başı. Range rover benzinli olacak 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil
11 saat önce, Servet Aydın yazdı:

Suyun çıkacağı yerler önemli tabi 

:D

Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan
9 saat önce, Erkan Işık yazdı:

Serviste ustaya danışırken korkulacak bir şey yok diyor. :) 

Bir ingiliz atasözü derki; yolda bir RR görürseniz ya showroomdan yeni çıkmıştır ya da servise gidiyordur. :) 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
2 dakika önce, Mustafa Arıkan yazdı:

Serviste ustaya danışırken korkulacak bir şey yok diyor. :) 

Bir ingiliz atasözü derki; yolda bir RR görürseniz ya showroomdan yeni çıkmıştır ya da servise gidiyordur. :) 

RR görünce Rolls Royce diye okudum, zengin miyim  yoksa?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan
Şimdi, Mahmut Yıldız yazdı:

RR görünce Rolls Royce diye okudum, zengin miyim  yoksa?

Kesinlikle :) 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Yakıtı tasarrufu geçin, açık cam klimanın yerini tutar mı? Nemi ne yapacağız? Karşılıklı açık iki cam, cereyanda kalma olayını ne yapacağız? Üşütmeye, tutulmaya birebir sebep. Arabanın içinde bir camdan girip diğerinden çıkan şiddetli bir hava akımı... :i-ih:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan
(düzenlendi)

Bana yaramaz ben klimacıyım. Havalar ısınıyor artık benim klima hiç kapanmaz.

Yaz-kış cam açtığım çok nadirdir. 

tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
2 dakika önce, Mustafa Arıkan yazdı:

Bana yaramaz ben klimacıyım. Havalar ısınıyor artık benim klima hiç kapanmaz.

Yaz-kış cam açtığım çok nadirdir. 

Aynı şekilde, klimam da yaz kış hep kullanırım, düşük hız ve kısa mesafe varsa belki cam açarım.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
12 saat önce, Servet Aydın yazdı:

yiynelrin %99 u bakım hatası

Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan
20 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı:

yiynelrin %99 u bakım hatası

Yetkili servis bakımlı olup motor kıran bir çok RR var. Ha yetkili de bakımları yanlış yapıyorsa bilemem.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
4 dakika önce, Mustafa Arıkan yazdı:

Yetkili servis bakımlı olup

maalesef her yetkili, etkili olamıyor, haldex marka yağ sorduğumda o ne dedi RR ci, usulca uzaklaştım

Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan
Şimdi, Çağlar Bayur yazdı:

maalesef her yetkili, etkili olamıyor, haldex marka yağ sorduğumda o ne dedi RR ci, usulca uzaklaştım

Bi araca yapacağı en temel şey olan bakımı bile yapamıyorsa Borusan batmaya müstehaktır. 

Borusan bakımlı olup bu duruma düşen nir çok araç var. Ben sanmıyorum bakımdan kaynaklandığını. Çünkü bu durum tüm dünyada var. Bariz motor kaynaklı olmalı.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

Okuduğum kadarı ile bahse konu motor Ford Psa ortak üretimi Dt17 modeliymiş. 

"Let’s get back to the crux. Because there was a batch of crank shafts incorrectly tensiled,I reiterate a BATCH which means clearly not the whole production.
So what happens is that the journal wears prematurely causing the crush fit bearing to go out of tolerance, this in turn renders the bearing to be loose on the journal hence rotating and blocking the oil gallery subsequently oil starvation occurs and culminating in bearing seizure on the journal.The term used for the crank shaft breaking is torque twist. Example a bearing seized on the journal is rock solid and then the down force the next piston combustion is so great that something has to give and then the crankshaft breaks at the weakest point being the lobe. Herewith examples taken recently courtesy of CME."

y6Yonk.png

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Kimse tuareglerin V6 belalı dizelini, audinin V6 dizelini konuşmuyor.

• Beğen 2
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...