Ali Gülmez 17 Ağustos Paylaş 17 Ağustos Lpg varsa değişse iyi olur bakım iyidir her zaman Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Ağustos Yazar Paylaş 17 Ağustos Bence lpg'ciler ile motor ustaları arasında gizli bir anlaşma var arabalar kısa sürede bozulsun diye çalışmışlar. Ben ve babam da LPG'ye karşı düşmanlık besliyoruz. Lpg'yi kendim taksam bile en ufak detayına kadar kendim monte etsem bile ben LPG'ye karşıdım. Biz bu arabadayken zaten lpg'siz aldık LPG Irak gitsin bizden Yorum bağlantısı
Koray Demir 17 Ağustos Paylaş 17 Ağustos Aracına göre değişir. Civic veya Corolla tarzı lpgli bir araç olsa benzinle gittiği her kilometre haram. Bir Atmosferik Honda'ya tak LPG bir de Atmosferik Astraya tak LPG.. farkı gör. LPG diyorsan; Honda, Toyota, Hyundai. (Atmosferik) Olay budur. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 18 Ağustos Paylaş 18 Ağustos Ali Darbaz yazdı: İzlerken kanser oldum... Uludağ otomotivi bitirmişler. Arabanın arıza kodları yanlış yorumlayıp saçma sapan işler yaptılar. Yazık valla. Arabanın bms beyni bozuk. Egzantrik faz ayarlayıcı bozuk, adam üst kapak değişicek dedi . ne bekliyordun mahalle arasinda barakadan bozma dukkanda 15 er yasinda cocuklar ile arac tamir etmelerini mi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Kardeşim yakın zamanda evlenip baba evinden taşınacak. Malümünüz uzukta yaşayacağı için ve acemi olduğundan mütevellit arabayı elden çıkarıp otomatik arabaya geçme isteğini bana ilettiler. Ben sakatlandığımda bir kaç defa Citroeni kullandı. Otomatik araba sürebildiğini farketti. Bir aydınlanma yaşadı. Avisden otomatik i20 kiralayıp gün boyu gezdi. . Gördükki otomatikle işini çözüyor Cruze satıp üstüne kendi para koyup işini görecek bir araba alalım. cruze emsalleri 450-500 arası. 400 de biz koysak clio i20 ailesi bir arac alabilir. Bakmaya başladık hayırlısı ile yola çıktık. Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: Kardeşim yakın zamanda evlenip baba evinden taşınacak. Malümünüz uzukta yaşayacağı için ve acemi olduğundan mütevellit arabayı elden çıkarıp otomatik arabaya geçme isteğini bana ilettiler. Ben sakatlandığımda bir kaç defa Citroeni kullandı. Otomatik araba sürebildiğini farketti. Bir aydınlanma yaşadı. Avisden otomatik i20 kiralayıp gün boyu gezdi. . Gördükki otomatikle işini çözüyor Cruze satıp üstüne kendi para koyup işini görecek bir araba alalım. cruze emsalleri 450-500 arası. 400 de biz koysak clio i20 ailesi bir arac alabilir. Bakmaya başladık hayırlısı ile yola çıktık. diğer konuyada yazacaktım. clio 4-4.5 1.5 dci edc olursa icon olmazsa touch. çok güzel tercih olur Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: Otomatik araba sürebildiğini farketti. Bir aydınlanma yaşadı. ateş falan bulundu. tekerlek var. e devlet var mesela. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: ateş falan bulundu. tekerlek var. e devlet var mesela. Aslında tam olarak öyle değil benim kolum sakatlığı buna mecbur kaldım. Bu çocuğu otobana soktum 120 kmh sürdürdüm. Şöyle yap böyle yap bir şekilde üstesinden gelince çocuğun araba sürme şevki tekrar ortaya çıktı. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: Aslında tam olarak öyle değil benim kolum sakatlığı buna mecbur kaldım. Bu çocuğu otobana soktum 120 kmh sürdürdüm. Şöyle yap böyle yap bir şekilde üstesinden gelince çocuğun araba sürme şevki tekrar ortaya çıktı. normalde otomatik araç kullanamam cümlesi kurulunca ben gülüyorum. ciddiye almıyorum ama sen nasıl anlattın acaba? sendeki tek kavrama ve bazı anlardaki geçişlerde sen üstüne çok düşünce korkutmuş olabilirsin. şurada ayağı gazdan çek, şurada bas, şurada şunu yap falan gibi cümleler çekinmesine sebep olmuş olabilir. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: normalde otomatik araç kullanamam cümlesi kurulunca ben gülüyorum. ciddiye almıyorum ama sen nasıl anlattın acaba? sendeki tek kavrama ve bazı anlardaki geçişlerde sen üstüne çok düşünce korkutmuş olabilirsin. şurada ayağı gazdan çek, şurada bas, şurada şunu yap falan gibi cümleler çekinmesine sebep olmuş olabilir. Yok canım . Sadece el freni ile rampada destek verdim. Başka bişey yapmadım. Sağına soluna bakması ayna kontrol gibi basit şeyler. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Arabaya talip olacaklar için bilgilendirme.. km 177000 kmde * lastikler 55000 kmde * bujiler depişmeli 70000 kmde * triger değişmeli son günlerinde * debriyaj 50-60 bin km önce değişti * akü yeni varta. * vernik atmaları boyandı. * yağ soğutucusu, kulbitör kapak contası değişti. bakımına 6-7 ay var muayene bu sene yapıldı Foruma 450 bin tl. 2 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts