Mümtaz Sözer 20 Haziran 2019 Paylaş 20 Haziran 2019 Öncelikle selamın aleyküm 2004 mondeo tdci aracımın zincirinden ses gelmesinden ötürü ustam değişmesi gerektiğini söyledi. Motoru indirmeden zincir ve rulmanlarin değişmesi mümkün mü? Ve ortalama gider ne olur? Yorum bağlantısı
Halil ibrahim Oruc 21 Haziran 2019 Paylaş 21 Haziran 2019 Mümtaz Sözer yazdı: Öncelikle selamın aleyküm 2004 mondeo tdci aracımın zincirinden ses gelmesinden ötürü ustam değişmesi gerektiğini söyledi. Motoru indirmeden zincir ve rulmanlarin değişmesi mümkün mü? Ve ortalama gider ne olur? Zincir sesi olduguna kesin tani verildimi Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 21 Haziran 2019 Paylaş 21 Haziran 2019 Mümtaz Sözer yazdı: Öncelikle selamın aleyküm 2004 mondeo tdci aracımın zincirinden ses gelmesinden ötürü ustam değişmesi gerektiğini söyledi. Motoru indirmeden zincir ve rulmanlarin değişmesi mümkün mü? Ve ortalama gider ne olur? Buna yapacak usta karar verir. Usta motoru indirmeme gerek varmi diye size soruyorsa arabayi birakmayin. Maliyeti 1500 TL civarinda olacaktir. Ancak tavsiyem servisten fiyat alip serviste yaptirmanizdir. 2 Yorum bağlantısı
Tufan Caliskan 21 Haziran 2019 Paylaş 21 Haziran 2019 Radyoda ford servislerinde kampanya reklamı duyuyorum sürekli, mutlaka servisten fiyat alın. Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 21 Haziran 2019 Paylaş 21 Haziran 2019 Ben 180 binde değiştirdiģimde hiç gerekli olmadıģını gördük. Zaten bir yerde okumuştum, mondeo ićin ömür boyu zincir deģişimi öngörülmüyordu. (Okuduģum metin muhtemelen yetkili servislerin ana bakımda yapılacaklar listesiydi). Yalnız ben peşinen belirteyim ki agresif kullanmam. Nasıl olsa 2000 cc perfirmans canavarı diye düşünüp sürekli gaz pedalına yüklenen biriyseniz zincir değişimi konusunda gereklilik olabilir. Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 21 Haziran 2019 Paylaş 21 Haziran 2019 ses geliyorsa değişmesi lazım , bizim focusta motor inmeden değişti ancak mondeoyu bilmiyorum Yorum bağlantısı
Yusuf Davaz 21 Haziran 2019 Paylaş 21 Haziran 2019 bende 2005 benzinli var. 220.000 de yan taraftan degiştirilmişti. çok aşırı bir zorlugu yok. toplamda 3 saat sürmemişti bile. sesi zincir yapmıyor. zincirin hareket ettigi yatak ve gerginligi saglayan (parçacılar el bombası diyor) malzeme ses yapıyor. dizelde degişim nasıldır bilemiyorum ama. motorun ineceginide hiç sanmıyorum Yorum bağlantısı
Mustafa Cerci 22 Haziran 2019 Paylaş 22 Haziran 2019 (düzenlendi) benim bildigim bmw disinda motor indirmeye gerek yok 22 Haziran 2019 tarihinde Mustafa Cerci tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 22 Haziran 2019 Paylaş 22 Haziran 2019 Motor inmiyor ama motor altına takoz konup motor takozu söküldü Focus dizel de, Mondeo da öyledir büyük olasılık. Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 22 Haziran 2019 Paylaş 22 Haziran 2019 motor inmesine gerek yokki zinzir tarafının motor kulagını sökerler motor asagı veya yukarı salarlar o sekilde değişim yapılır diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 25 Haziran 2019 Paylaş 25 Haziran 2019 Mustafa Cerci yazdı: benim bildigim bmw disinda motor indirmeye gerek yok Audi 3.0 TDI motorların tümü mecburen iniyor, motor şanzıman şaft vs vs. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Cerci 25 Haziran 2019 Paylaş 25 Haziran 2019 Bahadır Taşpolat yazdı: Audi 3.0 TDI motorların tümü mecburen iniyor, motor şanzıman şaft vs vs. haklisin audi 3.0 tdi lerin de arkada oldugunu bilmiyordum tsk ederim sayende bende ogrenmis oldum allahtan 3.0 L almamisim kayisin gozunu seveyim 10 yilda bir degistir kafan rahat olsun Yorum bağlantısı
Halil ibrahim Oruc 25 Haziran 2019 Paylaş 25 Haziran 2019 Bahadır Taşpolat yazdı: Audi 3.0 TDI motorların tümü mecburen iniyor, motor şanzıman şaft vs vs. Onden kayisli olanlarda ise tampon oncelikle komple iniyor. Ford o kadar kolayki focus zetec motorun icine ayagimla mudahele edebilirim o derece😂 Yorum bağlantısı
Recommended Posts