İçeriğe Yönlendir

Yeni Aracım VW Golf 4 1.9 TDI

Emre Öğüt

Recommended Posts

Metin Akbal

Ooo masallah kazasiz belasiz. Ne doldurulur bu kodlama ekleme 😁

Tolgahan Doğru yazdı:

Güzel kasa. Hayırlı olsun

SLA-L02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tolgahan bey tapatalk imzanizi kapatir misiniz?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt
Ahmet Ertugay yazdı:

Hayırlı olsun.

teşekkürler

Metin Akbal yazdı:

Ooo masallah kazasiz belasiz. Ne doldurulur bu kodlama ekleme 😁

Tolgahan bey tapatalk imzanizi kapatir misiniz?

teşekkürler yapacağız bir şeyler bakalım zamanla :) 

Evren Barış Özbek yazdı:

Hayırlı olsun. :nazar:

teşekkürler Barış abi

Ali Cihangiroğlu yazdı:

Ohooo sen aşık olmuşsun bu arabaya :D

daha tam olarak aramızda duygusal bir bağ oluşmadı corsamı unutmaya çalışıyorum :D

Emre Şimşek yazdı:

Hayırlı olsun çok çok iyi

teşekkürler

Okay Kaygusuz yazdı:

hayırlı olsun emre
kışın kaloriferin ısıtmazsa, veya konfor beyninde sorun varsa hallederim.

bende tekrar pasifik jantları taktım :)

lQv0ob.jpg

teşekkürler Okay abi.

bakalım destek isteyeceğimiz mevzular olacak zaten senden 😛 :) 

Uğur Kamil yazdı:

Hayırlı olsun.

teşekkürler

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Bi rahat bırakın olm arabayı. Yok gizli kapaklı özellikler yok haramlar 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Sevmiyom olum üstümden atlayan arabaları 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Oo maşallah.
İki kapı golf. Türkiye’de kaç tane acaba

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tolga Erdem

Hayırlı olsun senin çalışmalarını beğeniyorum takipteyim .Bende de benzinli aynı renk var :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Hayırlı olsun Emre, güzel araç. Belli ki uzun süre binmek için almışsın, koltuklar, taban halısı sökülsün temizlik için ;) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat

Hayırlı uğurlu olsun,  rengiyle duruşuyla maşallah

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt
Erdem Dertsiz yazdı:

hayırlı olsun buna şimdi ne yazılım atılır :) 

teşekkürler. yapacağız bir şeyler :) boşuna pd130 almadık 😛

Servet Aydın yazdı:

Bi rahat bırakın olm arabayı. Yok gizli kapaklı özellikler yok haramlar 

yolda abi geliyor :):) kodlamalık aman aman şeyler yok ama bir kaç güne biraz cık daha güçleneceğiz :)

Mehmet Ozyurek yazdı:

Oo maşallah.
İki kapı golf. Türkiye’de kaç tane acaba

teşekkürler Mehmet abi. kaç tane var tam bilmiyorum ama pek fazla yok:)

Tolga Erdem yazdı:

Hayırlı olsun senin çalışmalarını beğeniyorum takipteyim .Bende de benzinli aynı renk var :)

teşekkürler  zamanla ve sabırla bir şeyler yapmaya çalışacağız artık. :)

Talha Bilgi yazdı:

hayırlı olsun (hoş dediydim ben :))

olsun abi teşekkürler tekrardan:)

Okay Kaygusuz yazdı:

Onur Çelebi yazdı:

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın :nazar:

teşekkürler

Alpay Sumer yazdı:

detayli okuyamadim.Hayirli ugurlu olsun.4 ceker mi bu? 

teşekkürler.. değil maalesef.

Köksal Yılmaz yazdı:

Hayırlı olsun Emre, güzel araç. Belli ki uzun süre binmek için almışsın, koltuklar, taban halısı sökülsün temizlik için ;) 

teşekkürler Köksal abi. Nasipse bineceğim bakalım keyifli bir şekilde binmek için öncelikle temizliği halledeceğim hafta sonu:) 

abi iç mekanda jel gibi kirleşmiş yerler var sence hangi ürünlerle iç mekanı temizleyeyim ne dersin.. tavsiyelerini beklerim :)

Bahadır Taşpolat yazdı:

Hayırlı uğurlu olsun,  rengiyle duruşuyla maşallah

çok teşekkürler.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Emre Öğüt yazdı:

teşekkürler. yapacağız bir şeyler :) boşuna pd130 almadık 😛

yolda abi geliyor :):) kodlamalık aman aman şeyler yok ama bir kaç güne biraz cık daha güçleneceğiz :)

teşekkürler Mehmet abi. kaç tane var tam bilmiyorum ama pek fazla yok:)

teşekkürler  zamanla ve sabırla bir şeyler yapmaya çalışacağız artık. :)

olsun abi teşekkürler tekrardan:)

teşekkürler

teşekkürler.. değil maalesef.

teşekkürler Köksal abi. Nasipse bineceğim bakalım keyifli bir şekilde binmek için öncelikle temizliği halledeceğim hafta sonu:) 

abi iç mekanda jel gibi kirleşmiş yerler var sence hangi ürünlerle iç mekanı temizleyeyim ne dersin.. tavsiyelerini beklerim :)

çok teşekkürler.

Plastiklere en güzeli buhar aslında, elinin altında varsa buhar makinesi güzel temizliyor. Yoksa da marka apc lerden uygun oranda sulandırıp(çok kirli 1 ürün/4 su, orta kir 1 ürün/10 su gibi) kirlere sıkarsın, yumuşaması için biraz bekletip boya fırçası ile kirleri yumuşatıp bikaç kez tekrarlayıp tertemiz yapabilirsin. Tavanı temizlemek için köpük temizleyici kullan tavan ıslanmasın,  ıslanırsa sarkma yapabilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Tavana el sürme. Direk kaplat. Aynı şekilde kapıdaki kumaş döşemeler de direk kaplat sarkmadi ise şuana kadar sen el vurunca sarkacakttir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan

Golf’un tavan anında sarkar. Benim aracın tavan döşemesi ile Bora’nın tavan döşemesi arasında dağlar kadar fark var. Bora’nın döşemesi çok ince ve kalitesiz duruyor. Nemlense bile sarkar. O yüzden en güzeli yeniden kaplamak/kaplatmak.

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Plastiklere en güzeli buhar aslında, elinin altında varsa buhar makinesi güzel temizliyor. Yoksa da marka apc lerden uygun oranda sulandırıp(çok kirli 1 ürün/4 su, orta kir 1 ürün/10 su gibi) kirlere sıkarsın, yumuşaması için biraz bekletip boya fırçası ile kirleri yumuşatıp bikaç kez tekrarlayıp tertemiz yapabilirsin. Tavanı temizlemek için köpük temizleyici kullan tavan ıslanmasın,  ıslanırsa sarkma yapabilir.

Köksal abi direk şunu al diyebileceğin bir fiyat performans ürünü var mı.. hiç bilmiyorum da dandik bir şey almayayım şimdi:)
Tavana temizleyiciyi fıs fıs ile ince ince atacağım döşeme temizlemekte az buçuk tecrübe edindikte trimlerdeki ağır kire ilk kez gireceğim[emoji51]
Tavana el sürme. Direk kaplat. Aynı şekilde kapıdaki kumaş döşemeler de direk kaplat sarkmadi ise şuana kadar sen el vurunca sarkacakttir.

Tavana girecem ya sarkarsa o zaman kaplatırız şansa artık ama sanmıyorum sarkacağını sıkı duruyor malzeme
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt
Mustafa Arıkan yazdı:

Golf’un tavan anında sarkar. Benim aracın tavan döşemesi ile Bora’nın tavan döşemesi arasında dağlar kadar fark var. Bora’nın döşemesi çok ince ve kalitesiz duruyor. Nemlense bile sarkar. O yüzden en güzeli yeniden kaplamak/kaplatmak.

abi sarkarsa kaplatırız kaybedecek bir şey yok sonuçta:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Emre Öğüt yazdı:

Köksal abi direk şunu al diyebileceğin bir fiyat performans ürünü var mı.. hiç bilmiyorum da dandik bir şey almayayım şimdi:)
Tavana temizleyiciyi fıs fıs ile ince ince atacağım döşeme temizlemekte az buçuk tecrübe edindikte trimlerdeki ağır kire ilk kez gireceğimemoji51.png
Tavana girecem ya sarkarsa o zaman kaplatırız şansa artık ama sanmıyorum sarkacağını sıkı duruyor malzeme

Kullanıp tavsiye edeceklerim(ucuz hangisini bulursan onu al);

Meguiars all purpose cleaner

Atas vinet

Valet pro carpet cleaner(özellikle kumaşta iyidir)

3d orange 

Tavanla ilgili bilgileri yazmışlar, bence hiç elleme(en azından ileriye bırak) veya sarkma riskini göze alarak giriş. Bu arada koltuklardan sonra trimleri sökerek temizle araç üstünde kalmasın, sökünce güzel temizleniyor. Kapalı yerin var mı? Arabayı görünce detay iştahım geldi :yika:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan
Emre Öğüt yazdı:

abi sarkarsa kaplatırız kaybedecek bir şey yok sonuçta:)

Elinden iş gelirse direkt sök kapla Emre. Hatta koyu renk filan yapabilirsin siyah mesela güzel olur :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...