Ali Gök 9 Temmuz 2019 Paylaş 9 Temmuz 2019 emre hayırlı uğurlu olsun yalnız ben herkes kadar iyi niyetli gözle bakmıyorum genelde 1.9 lara sen işini bilirsin ayrı konu 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 9 Temmuz 2019 Paylaş 9 Temmuz 2019 emre kardeşim Hayırlı olsun kazasız belasız cezasız keyifli güzel araç pd 130 yüklemeye musait :9 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 9 Temmuz 2019 Paylaş 9 Temmuz 2019 Ali Gök yazdı: emre hayırlı uğurlu olsun yalnız ben herkes kadar iyi niyetli gözle bakmıyorum genelde 1.9 lara sen işini bilirsin ayrı konu 1.9 var 1.9 var ama. Çift kırmızı ünite değişik makina. Kat iptali düz boru egsoz. Hu çeker çok tatlı turbo ekosu. Benim fenasi çok fenaydi. Hey gidi günler 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 10 Temmuz 2019 Paylaş 10 Temmuz 2019 Ben e36'da tavanı sonaxta temizletmiştim sarkmadı 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 10 Temmuz 2019 Paylaş 10 Temmuz 2019 Hayırlı olsun. Yüksek hacimli motorlar candır her zaman. 1.8 tdci hb f1 focusumuz vardı hala tadı damağımda. 1 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 10 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2019 Kullanıp tavsiye edeceklerim(ucuz hangisini bulursan onu al); Meguiars all purpose cleaner Atas vinet Valet pro carpet cleaner(özellikle kumaşta iyidir) 3d orange Tavanla ilgili bilgileri yazmışlar, bence hiç elleme(en azından ileriye bırak) veya sarkma riskini göze alarak giriş. Bu arada koltuklardan sonra trimleri sökerek temizle araç üstünde kalmasın, sökünce güzel temizleniyor. Kapalı yerin var mı? Arabayı görünce detay iştahım geldi Teşekkürler tavsiyeler için Köksal abi:) atas vinet aldım bakalım Cumartesi nasipse detay günü yapacağım:)Kapalı yerim maalesef yok ama bizim burada bir benzinliğin yarı kapalı garajı var tek arabalık orada yapacağım halı yıkama makinesinin vakumunu kullanacağım hemde:)Koltukları sökmeyi düşünüyorum bende abi bakalım becerebilirsek temizleyeceğiz emre hayırlı uğurlu olsun [emoji4] yalnız ben herkes kadar iyi niyetli gözle bakmıyorum genelde 1.9 lara sen işini bilirsin ayrı konu Teşekkürler ali abiPd ye birde ben bineyim dedim abi fena değil gibi şimdilik emre kardeşim Hayırlı olsun kazasız belasız cezasız keyifli güzel araç pd 130 yüklemeye musait :9 Teşekkürler Serkan abi:) şimdilik yazılım düz boru turbo giderse birde hybrid:) gündeliğe yeter 160-170 HP civarıyız şu an[emoji2960] Hayırlı olsun. Yüksek hacimli motorlar candır her zaman. 1.8 tdci hb f1 focusumuz vardı hala tadı damağımda.Teşekkürler büyük hacim fena değil 1.7 ye bindim şimdi 1.9 bakalım 2.0 a doğru gidiyoruz [emoji38] 1 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 10 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2019 Biraz da yaptıklarımız;Hafta sonu ön takımdan sesler gelince elden geçirelim dedik z rotlar tabla fişekleri vs bir dünya parça değişti sesleri kestik.. Bugün EGR yi komple söktük ve yazılımsal olarakta iptal ettik. Bir kaç kayış ve hortum değişimi yapıldı..En sonda stage 1 plus yazılımımız yapıldı tahminen 160-170 HP civarında araba şu an bakalım ne zaman kıracağız turboyu:) 4 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 10 Temmuz 2019 Paylaş 10 Temmuz 2019 Cengiz kayıplarda herhalde [emoji3526] 1 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 10 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2019 Egsoz iptali ?Hafta sonu inşallah Katı söktürecem ama susturucuda kararsızım Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 10 Temmuz 2019 Paylaş 10 Temmuz 2019 Çok tatlı oluyor sök hepsini yada sona bı Adana işi varex 😛 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 11 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 11 Temmuz 2019 Çok tatlı oluyor sök hepsini yada sona bı Adana işi varex [emoji14]Sesten bıktım ya corsa da artık.. [emoji2961] Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 11 Temmuz 2019 Paylaş 11 Temmuz 2019 Emre Öğüt yazdı: Biraz da yaptıklarımız; Hafta sonu ön takımdan sesler gelince elden geçirelim dedik z rotlar tabla fişekleri vs bir dünya parça değişti sesleri kestik.. Bugün EGR yi komple söktük ve yazılımsal olarakta iptal ettik. Bir kaç kayış ve hortum değişimi yapıldı.. En sonda stage 1 plus yazılımımız yapıldı tahminen 160-170 HP civarında araba şu an bakalım ne zaman kıracağız turboyu:) öncesi sonrası tabela testi yaptınızmı Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 11 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 11 Temmuz 2019 (düzenlendi) Serkan Karakoca yazdı: öncesi sonrası tabela testi yaptınızmı yapmadık abi ya dün arabayı sanayiye bıraktım akşam aldım mekanik yazılımsal şeyleri yapıldı hazırca bindim ben:D dün akşam bir 0-100 çekeyim dedim.. 0-200 100-200 çekeceğim ama müsait yer ve zamanda.. 11 Temmuz 2019 tarihinde Emre Öğüt tarafından düzenlendi 2 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 11 Temmuz 2019 Paylaş 11 Temmuz 2019 güzel güzel önü açık bu pd 130ların bayağı bayağı 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 11 Temmuz 2019 Paylaş 11 Temmuz 2019 Emre Öğüt yazdı: Katı söktürecem ama susturucuda kararsızım susturucu kalsın hafif bi backpressure istiyor dizel. ben kestim yere verdim v6 turbo dizelde top speed sıkıntı oldu, 220'den sonra duvar etkisi yaptı ama 0-220 muhteşemdi tabi 1 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 17 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 17 Temmuz 2019 Ve olan oldu turboyu kırdık darmadağın oldu... İstanbul’a gönderdim hybrid yapılıp gelecek bakalım [emoji24] 1 1 1 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Temmuz 2019 Paylaş 17 Temmuz 2019 Geçmiş olsun, yazılımdan sonra mı oldu?Nasıl kırıldı. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 17 Temmuz 2019 Paylaş 17 Temmuz 2019 Turbo dediğin kırılır sana bişi olmasın 😛 bak bana boyle diyen olmadı hiç 😛 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 17 Temmuz 2019 Paylaş 17 Temmuz 2019 @Servet Aydın el mi verdi geçerken Daha iyi olsun 1 Yorum bağlantısı
Yusuf Berke 17 Temmuz 2019 Paylaş 17 Temmuz 2019 Geçmiş olsun Emre, nasıl kırıldı? 1 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 18 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 18 Temmuz 2019 Selçuk Bakış yazdı: Geçmiş olsun, yazılımdan sonra mı oldu? Nasıl kırıldı. sağol abi. yazılımdan sonra oldu ama tamamen yazılımla alakalı değil zaten ötüyordu olacağı varmış yani.. Mustafa Tüfekçi yazdı: Turbo dediğin kırılır sana bişi olmasın 😛 bak bana boyle diyen olmadı hiç 😛 dimi abi kırılacak ki daha da güçlensin:) Ali Gök yazdı: 1 günde bozdun arabayı 😂 valla öyle oldu Köksal Yılmaz yazdı: @Servet Aydın el mi verdi geçerken Daha iyi olsun bakalım daha iyi olacak inşallah:) Yusuf Berke yazdı: Geçmiş olsun Emre, nasıl kırıldı? teşekkürler. sıka sıka gezdik biraz sonrasında kırıldı ötüyordu zaten 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 18 Temmuz 2019 Paylaş 18 Temmuz 2019 (düzenlendi) geçmiş olsun emre keşke haber edeydin burda yaptırırdık mis gibi ekonomik şekilde hangi pali takıyorlar orjinal ölçü nedir takacakları ölçü nedir ? birde komple intercooler vs basınç hattını söktürüp temizlet parça felan kalmıştır sıkıntı olmasın ... ayrıca yerinde olsam direk 2260 veya 2265 takardım 18 Temmuz 2019 tarihinde Serkan Karakoca tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts