Erdoğan Temur 16 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 16 Temmuz 2019 Simdi şöyle anladım olaydan.Kesici normalde 11.6v da devreye giriyor. Bu sistemle diyelim aküden 12v geliyor ve diyot 11.30v düşürecek ve kesici devreye girmiş olacağı için kamera çalışmayacak.Bu durumda her zaman marş basacak enerji aküde kalmış olacak.Aküyü yarın şarj etmiş olacaklar normalde degeri kaçmış ölçtürecegim. Yazarım Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 16 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 16 Temmuz 2019 Aynen kesiciniz artık sürekli devreye girecek. Nasıl olacak bakalım. 12V luk akü normalde kaç V gösteriyor araba çalışmazkenBugün oto elektrikciye gittigimde 10.7v ölçtü ve araba normal marş bastı. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 16 Temmuz 2019 Paylaş 16 Temmuz 2019 Erdoğan Temur yazdı: Simdi şöyle anladım olaydan. Kesici normalde 11.6v da devreye giriyor. Bu sistemle diyelim aküden 12v geliyor ve diyot 11.30v düşürecek ve kesici devreye girmiş olacağı için kamera çalışmayacak. Bu durumda her zaman marş basacak enerji aküde kalmış olacak. Aküyü yarın şarj etmiş olacaklar normalde degeri kaçmış ölçtürecegim. Yazarım Aynen. O yüzden artık kameranızın park modu diye bir olayı da kalmamış oldu. Aküyü 12.5 V civarına çıkaramadığınız sürece de park modunuz devreye girmeyecek. Aküyü 12V üzerine nasıl çıkarırsınız orasını ben de bilmiyorum 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 16 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 16 Temmuz 2019 Şimdi arabaya indim ve adamlarin taktigi aküde 3.5 saat kayit yapmış ve kendini kapatmış. Kesici çalışıyor yani. Düğmesine bastım açılmadı arabayi çalıştığımda kamerada açıldı. Diyotu bağladım kamera çalışmadı. Sanırım akü 12v ulaşmadığı için.Araba çalışırken kamera sorunsuz çalışıyor.Yarin kendi akümde kesici devreye girdiğinde aküde kaç volt kaliyor onu ölçeceğim.Teşekkürler Harun bey. 2 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 18 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 18 Temmuz 2019 tam doldurduk dedikleri akü 13.6V ölçüldü. adamlardan aldığım yedek aküyüde bitirdi bu alet Bence bu alet kameraya elektrik vermiyor ama kendisi azda olsa elektrik çektiği için aküyü bitiriyor. Dün arabayı hiç çalıştırmadım arabayı bugünde elektrik var ama marş basmadı. İptal edip çakmaklığa bağladım. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Temmuz 2019 Paylaş 18 Temmuz 2019 Neden böyle oldu sizde çözemedim. Bende 70 mai pro var. Elektriğini cam açma düğmelerinden aldım. Yani kontağı kapatınca elektrik kesiliyor. Araç o an park moduna giriyor. Çakmaklığa taksaydım yine aynı şey olacaktı. Park halinde eğer titreşim olursa da kayda geçiyor ama kendi 500 mah bataryasından kayda geçiyor Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Temmuz 2019 Paylaş 23 Temmuz 2019 Erdoğan Temur yazdı: adamlardan aldığım yedek aküyüde bitirdi bu alet Nedir durum.. kamerayı iptal ettikten sonra her şey normale döndü mü ? Kameran ne kadar elektrik çekiyor bunun ölçümünü yapabilme imkanın var mı ? 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 23 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 23 Temmuz 2019 Nedir durum.. kamerayı iptal ettikten sonra her şey normale döndü mü ? Kameran ne kadar elektrik çekiyor bunun ölçümünü yapabilme imkanın var mı ? Kamerayı cakmaklığa bağladım sorun çözüldü.Ama park modu kablosunu müsait bir zamanda bahçedeki akü ile test edeceğim.Ev içinde ölçmesi test etmesi kolay olacaktır.Son testte elektrik kesme işlemini yapmış ama yinede kendisi elektrik çektiği için aküyü bitirmiş diye tahmin ediyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Temmuz 2019 Paylaş 23 Temmuz 2019 Erdoğan Temur yazdı: Kamerayı cakmaklığa bağladım sorun çözüldü. Ama park modu kablosunu müsait bir zamanda bahçedeki akü ile test edeceğim. Ev içinde ölçmesi test etmesi kolay olacaktır. Son testte elektrik kesme işlemini yapmış ama yinede kendisi elektrik çektiği için aküyü bitirmiş diye tahmin ediyorum. Ölçü aletin varsa bi ölç bakalım.. çalışırken ne kadar akım çekiyor. kapalıyken akım çekiyor mu ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts