Uğur Çınar 22 Ağustos 2019 Paylaş 22 Ağustos 2019 Ufakligin bir yas dogum gunu olacak sarki bulamiyorim cift isim oldugundan hep tek tek var cift yapabilecegimiz varmi [emoji23] isim elif ece [emoji23]olacak Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Ağustos 2019 Paylaş 22 Ağustos 2019 Çıkarın çıtayı arşa çıkarın. 2 4 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 23 Ağustos 2019 Paylaş 23 Ağustos 2019 İsimsiz olarak çalabilirsiniz. Sevdiği bir şarkı da olabilir. 1 yaşında olduğu için zaten hatırlamayacaktır. Ayrıca hazır şarkı yerine ailecek hep beraber söylerseniz daha güzel bence. 2 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 23 Ağustos 2019 Paylaş 23 Ağustos 2019 Standart müziği her tekrarda ayrı isim kullanarak deneyebilirsiniz. İyi ki doğdun Elif İyi ki doğdun Ece Mutlu yıllar sana gibi... 3 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 23 Ağustos 2019 Paylaş 23 Ağustos 2019 İşiniz zor. Bir keresinde böyle bir doğumgünü etkinliğinde oradaki 20 çocuğun da ismini tek tek youtube dan çaldırmıştım, allahım şuncacık şeye nasıl sevindiler nasıl sevindiler 2 Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 23 Ağustos 2019 Paylaş 23 Ağustos 2019 Ben Bir Defe Böyle Bir Organizasyona yaptım Çok yıprattı oğlum Bir Şey anlamadı . Sonrası da plan değiştirdik aile arasında kutluyoruz sonrasında bir gün Edirne Dışında Etkinlik yapıyorum İstanbul Hayvanat Bahçesi , Bakırköy Akvaryum, Çanakkale Deniz Müzesi , Rahmi Koç Müzesi , Büyük Ada Gibi Oğlum daha çok eğleniyor yeni yerler görü yor en azından Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 23 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2019 Ben Bir Defe Böyle Bir Organizasyona yaptım Çok yıprattı oğlum Bir Şey anlamadı . Sonrası da plan değiştirdik aile arasında kutluyoruz sonrasında bir gün Edirne Dışında Etkinlik yapıyorum İstanbul Hayvanat Bahçesi , Bakırköy Akvaryum, Çanakkale Deniz Müzesi , Rahmi Koç Müzesi , Büyük Ada Gibi Oğlum daha çok eğleniyor yeni yerler görü yor en azındanOrganizasyon dedigim evde aile arasinda ilk yasina heves etti hanım bir daha ugrasmam [emoji16][emoji16] Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 23 Ağustos 2019 Paylaş 23 Ağustos 2019 Sefa Çelik yazdı: Bizim çocuğun 1 yaş doğum gününü hatırladım da... Eti puf'un ortasına bitane kibrit batırıp kutlamıştık aslında büyüklerede olabilir bu. masrafsız olur. bir pasta olmuş en az 50 tl. bol glikoz şuruplusundan hemde. cebimde bir titreşim var akrep mi başka birşey mi acaba... Levent Güzelkalp yazdı: Ben Bir Defe Böyle Bir Organizasyona yaptım Çok yıprattı oğlum Bir Şey anlamadı . Sonrası da plan değiştirdik aile arasında kutluyoruz sonrasında bir gün Edirne Dışında Etkinlik yapıyorum İstanbul Hayvanat Bahçesi , Bakırköy Akvaryum, Çanakkale Deniz Müzesi , Rahmi Koç Müzesi , Büyük Ada Gibi Oğlum daha çok eğleniyor yeni yerler görü yor en azından e zaten böyle atraksiyonlar büyükler için yapılmaz mı hep? düğünden babyshower dalgasından, doğuma, sonra empoze edilen bu olduğu için standartlaşır. çocuklara eğlence lazım büyükler şak aşk el çırpsa ne olur... gelde anlat tabi. bu gün herşeye karşı modundayım sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 23 Ağustos 2019 Paylaş 23 Ağustos 2019 (düzenlendi) Valla biz doğumgünü filan bilmezdik, evlendik hanım öğretti bir şeyler, önce tepki verdim ama o günlerde hatırlanmak hediye almak filan çok güzel oluyor alıştım artık her sene bekliyorum tabii kendi aramızda bazan babamların eşlik etmesiyle. Kızlarıma da karşıydım bu işler için ama çocuklar eğleniyor hele benim kızlara aç müziği koy ev yapımı pastayı önlerine bütün gün mevlana gibi dönerler müzik eşliğinde, baba bak etek havalı, baba bak Güzel etkinlikler, eskisi gibi olmadığım için mutluyum Uğur Çınar yazdı: Organizasyon dedigim evde aile arasinda ilk yasina heves etti hanım bir daha ugrasmam Sen onu geçicen 23 Ağustos 2019 tarihinde Azad Mirzade tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 23 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2019 Valla biz doğumgünü filan bilmezdik, evlendik hanım öğretti bir şeyler, önce tepki verdim ama o günlerde hatırlanmak hediye almak filan çok güzel oluyor alıştım artık her sene bekliyorum tabii kendi aramızda bazan babamların eşlik etmesiyle. Kızlarıma da karşıydım bu işler için ama çocuklar eğleniyor hele benim kızlara aç müziği koy ev yapımı pastayı önlerine bütün gün mevlana gibi dönerler müzik eşliğinde, baba bak etek havalı, baba bak [emoji3] Güzel etkinlikler, eskisi gibi olmadığım için mutluyum [emoji3] Sen onu geçicen [emoji3]Dedim hanima tamam dedi [emoji23][emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Ağustos 2019 Paylaş 23 Ağustos 2019 İki ayri isimli dogum gunu muzigini bir muzik duzenleme programinda kes yapistir yapilarak denenebilir. ha Cuk diye olmaz ama olur. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 23 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2019 İki ayri isimli dogum gunu muzigini bir muzik duzenleme programinda kes yapistir yapilarak denenebilir. ha Cuk diye olmaz ama olur.Bakicaz artik ilk firsatta deniyecem[emoji16] Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Ağustos 2019 Paylaş 23 Ağustos 2019 Uğur Çınar yazdı: Bakicaz artik ilk firsatta deniyecem telden zor oluyor yoksa denerdim sizin icin. Cok amatorce olacaktir ama olmamasindan iyidir.En azindan yapmadin demezler ? Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 23 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2019 telden zor oluyor yoksa denerdim sizin icin. Cok amatorce olacaktir ama olmamasindan iyidir.En azindan yapmadin demezler [emoji849]Veya pes pese calicaz artik [emoji16][emoji16] Yorum bağlantısı
Recommended Posts