Tansu Kalafatoğlu 27 Ağustos 2019 Paylaş 27 Ağustos 2019 Çağlar Bayur yazdı: yağ mevzuu aslında bizim forum dışında bilinmez bile diyebiliriz, o derece kullanıcı bilmez , gerek de yok. klima gazı tek yerden basılıyor, yağı zaten her gaz değişiminde basılışında makine basıyor. yan ürün gibi düşününün. gaz basıldı denen işlemin içinde zaten yağ da var, 10 ml . konuştuğumuz miktar da bu seviyelerde Genişlet Bir çok yerde konuşulur abi. Hatta bizim mazdacılar hastadır gidip orijinal döküman bulup yağ gaz alır 2 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 27 Ağustos 2019 Bu da benim el kitabımda yazan bilgi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Ağustos 2019 Paylaş 27 Ağustos 2019 Tansu Kalafatoğlu yazdı: bizim mazdacılar hastadır Genişlet marka antifriz falan arayan vardı en son? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Ağustos 2019 Paylaş 27 Ağustos 2019 Ben olabilirm yazmışlar yedek deponun kapağına “fl22” başkasını koymayın diyor. Mazda fl22 yok piyasada. Getiren var hazır konsantre 250 lira falan. (Şimdi düştü 160₺) Oku babam oku. Tüm dünyada fl22 yüzünden forumlar birbirine girmiş onu gördüm. Gittim aldım motul g13. Dedim bunu audi yetkili serviste koyuyorsa bu iyi bir şeydir o esnada borat nedir ne yapar, silikat nedir nasıl tıkar, amin nedir fosfat nedir, içlerinde ne kadar var hafız olmuştum 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Ağustos 2019 Paylaş 27 Ağustos 2019 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Oku babam oku. Tüm dünyada fl22 yüzünden forumlar birbirine girmiş onu gördüm. Genişlet etüd edilmiş belli, fl22 ye su ilave edilirse ne olduğu da yazıldı mı bir yerlerde? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Ağustos 2019 Paylaş 28 Ağustos 2019 Çağlar Bayur yazdı: etüd edilmiş belli, fl22 ye su ilave edilirse ne olduğu da yazıldı mı bir yerlerde? Genişlet Onu hiç duymadım??? Yorum bağlantısı
Recommended Posts