Selim Bilgin 26 Ağustos 2019 Paylaş 26 Ağustos 2019 Var mı? Herkes konfor arttı takınca demiş, ne dersiniz? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Ağustos 2019 Paylaş 26 Ağustos 2019 konfor izafidir... basket topu gibi zıplayan arabada çok iyi konfor var diyeni gözümle gördüm...fizik mantığı konfor artamaz der... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 26 Ağustos 2019 Paylaş 26 Ağustos 2019 Sertlik ayarı varsa bas yere yumusasin 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 27 Ağustos 2019 Paylaş 27 Ağustos 2019 15 yıllık amortisörü söküp takınca konfor elbette artar. Ama mantık olarak bence arabanın sertleşmesi gerekiyor. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 28 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2019 Çağlar Bayur yazdı: konfor izafidir... basket topu gibi zıplayan arabada çok iyi konfor var diyeni gözümle gördüm...fizik mantığı konfor artamaz der... Fiyat çok cezbetti. https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-aksesuar-tuning-alfa-romeo-giulietta-kw-v2-coilover-726609306/detay/ Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 29 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2019 Mustafa Tüfekçi yazdı: Ayar isi yapmak lazım Kim yapacak? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Ağustos 2019 Paylaş 29 Ağustos 2019 4 tekere bağımsız tartı cihazı koyan bulursan ben de ayara gelirim.. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 29 Ağustos 2019 Paylaş 29 Ağustos 2019 Bu coilover işini ben de merak ediyorum. Hadi aldık diyelim. Bunu mükemmel bir şekilde kim montajını yapacak. Lazerle mi ölçüyolar nasıl yapıyolar. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 29 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2019 Çağlar Bayur yazdı: 4 tekere bağımsız tartı cihazı koyan bulursan ben de ayara gelirim.. Tartı ne için? Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 29 Ağustos 2019 Paylaş 29 Ağustos 2019 (düzenlendi) Selim Bilgin yazdı: Tartı ne için? 4 lastiğin ayrı bastığı ağırlık için, dengeleme eşitleme için bir taraf daha sert veya basık olursa bu sürüşünü komple değiştirir diye biliyorum. Coil kendi aracımda kullanmadım da sana dediğim 159da vardı. Şunun gibi 29 Ağustos 2019 tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Ağustos 2019 Paylaş 29 Ağustos 2019 Selim Bilgin yazdı: Tartı ne için? onu türk tuninkçiler de soruyor beni hiç sevmezler genelde 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 29 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2019 Çağlar Bayur yazdı: onu türk tuninkçiler de soruyor beni hiç sevmezler genelde Yolun yolumuzdur Çağlar abi. 😄 3 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 29 Ağustos 2019 Paylaş 29 Ağustos 2019 Selim Bilgin yazdı: Kim yapacak? Oktaykan yapıyordu diye bı muhabbet olmuştu. Ama cihazla mi bilmem. Hadi seviye ayarı neyse de sertlik ayarında öyle dış Sayarak yapılır mı bilemem. Fiesta sportlarin ikisinde de önlerde coil vardı ama sertlik ayarsız. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 29 Ağustos 2019 Paylaş 29 Ağustos 2019 Mustafa Tüfekçi yazdı: Oktaykan yapıyordu diye bı muhabbet olmuştu. Ama cihazla mi bilmem. Hadi seviye ayarı neyse de sertlik ayarında öyle dış Sayarak yapılır mı bilemem. Fiesta sportlarin ikisinde de önlerde coil vardı ama sertlik ayarsız. Oktaykan koni amortisör distribütörü idi hala da öyle olması lazım. O yüzden aklında kalmıştır Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 29 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2019 Koni fiyatları ne alemde acaba? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Ağustos 2019 Paylaş 29 Ağustos 2019 Selim Bilgin yazdı: Koni fiyatları ne alemde acaba? yok ki ithalatı fiyatı olsun, amortisör ithlatı artık hayaldir Mustafa Tüfekçi yazdı: Oktaykan yapıyordu diye bı muhabbet olmuştu. Ama cihazla mi bilmem. Hadi seviye ayarı neyse de sertlik ayarında öyle dış Sayarak yapılır mı bilemem. Fiesta sportlarin ikisinde de önlerde coil vardı ama sertlik ayarsız. gözünü kapatıp ayar yapardı ford a Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 30 Ağustos 2019 Paylaş 30 Ağustos 2019 Benim ka ya ayarı kim yaptı çıksın ortaya Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Ağustos 2019 Paylaş 30 Ağustos 2019 Fatih Keskin yazdı: Benim ka ya ayarı kim yaptı çıksın ortaya buyur bilader.... pek hassas yaparım ayarı Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 30 Ağustos 2019 Paylaş 30 Ağustos 2019 buyur bilader.... pek hassas yaparım ayarıAlfa sahibi alsın gelsin de ka ile alfa yı virajlar da deneyelim öğrensin yol tutan araba nasıl olur diye Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 30 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 30 Ağustos 2019 Fatih Keskin yazdı: Alfa sahibi alsın gelsin de ka ile alfa yı virajlar da deneyelim öğrensin yol tutan araba nasıl olur diye Nerede? Ne zaman? İyi yol tutan arabası olan hesabı öder o zaman. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Ağustos 2019 Paylaş 30 Ağustos 2019 Fatih Keskin yazdı: Alfa sahibi alsın gelsin de ka ile alfa yı virajlar da deneyelim öğrensin yol tutan araba nasıl olur diye 240 ps leri virajda geçen Ka mı .. orantısız güç kullanma ayıp Yorum bağlantısı
Recommended Posts