İçeriğe Yönlendir

KW V2 Coilover Kullanan Var mı?

Selim Bilgin

Recommended Posts

Çağlar Bayur

konfor izafidir... basket topu gibi zıplayan arabada çok iyi konfor var diyeni gözümle gördüm...fizik mantığı konfor artamaz der...

Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan

15 yıllık amortisörü söküp takınca konfor elbette artar. Ama mantık olarak bence arabanın sertleşmesi gerekiyor. 

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Çağlar Bayur yazdı:

konfor izafidir... basket topu gibi zıplayan arabada çok iyi konfor var diyeni gözümle gördüm...fizik mantığı konfor artamaz der...

Fiyat çok cezbetti.

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-aksesuar-tuning-alfa-romeo-giulietta-kw-v2-coilover-726609306/detay/

Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan

Bu coilover işini ben de merak ediyorum. Hadi aldık diyelim. Bunu mükemmel bir şekilde kim montajını yapacak. Lazerle mi ölçüyolar nasıl yapıyolar. 

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Çağlar Bayur yazdı:

4 tekere bağımsız tartı cihazı koyan bulursan ben de ayara gelirim..

Tartı ne için?

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
(düzenlendi)
Selim Bilgin yazdı:

Tartı ne için?

4 lastiğin ayrı bastığı ağırlık için, dengeleme eşitleme için bir taraf daha sert veya basık olursa bu sürüşünü komple değiştirir diye biliyorum. Coil kendi aracımda kullanmadım da sana dediğim 159da vardı. Şunun gibi 

tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Selim Bilgin yazdı:

Tartı ne için?

onu türk tuninkçiler de soruyor :rofl: beni hiç sevmezler genelde

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Çağlar Bayur yazdı:

onu türk tuninkçiler de soruyor :rofl: beni hiç sevmezler genelde

Yolun yolumuzdur Çağlar abi. 😄

• Beğen 3
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Selim Bilgin yazdı:

Kim yapacak?

Oktaykan yapıyordu diye bı muhabbet olmuştu. Ama cihazla mi bilmem. Hadi seviye ayarı neyse de sertlik ayarında öyle dış Sayarak yapılır mı bilemem. Fiesta sportlarin ikisinde de önlerde coil vardı ama sertlik ayarsız.

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Oktaykan yapıyordu diye bı muhabbet olmuştu. Ama cihazla mi bilmem. Hadi seviye ayarı neyse de sertlik ayarında öyle dış Sayarak yapılır mı bilemem. Fiesta sportlarin ikisinde de önlerde coil vardı ama sertlik ayarsız.

Oktaykan koni amortisör distribütörü idi hala da öyle olması lazım. O yüzden aklında kalmıştır :) 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Selim Bilgin yazdı:

Koni fiyatları ne alemde acaba?

yok ki ithalatı fiyatı olsun, amortisör ithlatı artık hayaldir

Mustafa Tüfekçi yazdı:

gözünü kapatıp ayar yapardı ford a

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Fatih Keskin yazdı:

Benim ka ya ayarı kim yaptı çıksın ortaya

buyur bilader.... pek hassas yaparım ayarı

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin
buyur bilader.... pek hassas yaparım ayarı

Alfa sahibi alsın gelsin de ka ile alfa yı virajlar da deneyelim öğrensin yol tutan araba nasıl olur diye
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Fatih Keskin yazdı:

Alfa sahibi alsın gelsin de ka ile alfa yı virajlar da deneyelim öğrensin yol tutan araba nasıl olur diye

Nerede? Ne zaman?

İyi yol tutan arabası olan hesabı öder o zaman. :D 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Fatih Keskin yazdı:

240 ps leri virajda geçen Ka mı .. orantısız güç kullanma ayıp

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...