Ümit Türk 28 Ağustos 2019 Paylaş 28 Ağustos 2019 Selam arkadaşlar; Araçlarda deri koltuk mu yoksa kumaş koltuk mu tercih edilmeli? Artıları eksileri neler? Estetik olarak deri daha canlı gözükse de deri kullananlar baya bir şikayetçi. Kendi aracım için deri düşünüyorum,sonra vazgeçiyorum. Sebebini bilmiyorum Şimdiden teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen 28 Ağustos 2019 Paylaş 28 Ağustos 2019 Şahsi fikrim sonradan döşeme yaptırmama. Orijinali neyse o. Olurya döşeme eskidi söktürüp yerine tekrar dikim yaptırırım. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 28 Ağustos 2019 Paylaş 28 Ağustos 2019 En güzeli kenarlar deri ortası kumaş veya alcantra. Ayrıca ısıtma ve soğutma. 6 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 28 Ağustos 2019 Paylaş 28 Ağustos 2019 Isıtma-soğutma yoksa, deri yazın terletir, kışın titretir. 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 28 Ağustos 2019 Paylaş 28 Ağustos 2019 Eğer çocuk varsa deri kesin çözüm. Temizliği kolay,döküldü saçıldı kirlendi yok,ıslak bez hop tertemiz... Tek artısı bana göre bu. 4 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 28 Ağustos 2019 Paylaş 28 Ağustos 2019 Harun Kocaçalışkan yazdı: En güzeli kenarlar deri ortası kumaş veya alcantra. Ayrıca ısıtma ve soğutma. Alkantara yada kumaşta soğutma görmedim hiç. Komple deri ve ısıtma-soğutma olması benim için yeterli. Deri kullanan biriyim. Isıtma ve soğutmam yok. Kışın ilk oturduğunuzda, yazın da araçtan indiğinizde neye uğradığınızı şaşırıyorsunuz. En çok yazın zor oluyor. Araç güneş gördüyse ilk oturduğunuzda "namazlarımı ve oruçlarımı aksatmayacağım, zekatımı düzenli verip bu sene hacca yazılacağım" diye düşünüyorsunuz. Yakıyor ki ne yakıyor. Peki yeni araç alacak olsam deri alırmıyım? Kesinlikle evet. 16 yaşında olmasına rağmen aracımda hala deri kokusu var ve ben çok beğeniyorum. Temizlemesi harika. Nemli bir bezle tertemiz. Bakımlarını yapınca yumuş yumuş oluyor. Kapıyı açtığınızda sizi şımartması paha biçilemez. Isıtma ve soğutması varsa deri koltuk salonunuzun koltuğundan daha konforlu ve rahattır. 4 4 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 28 Ağustos 2019 Paylaş 28 Ağustos 2019 (düzenlendi) Benimkiler passatda ortalar alcantara yanlar deri beşiktaşda ki art car yaptırmıs bir abimiz kafası esmıs satılıga koymus koltuk takımını komple almısdım hava yastık vs hepsi ustunde kendımınkıler garjda https://www.facebook.com/pg/artcarcemadali/photos/?ref=page_internal 28 Ağustos 2019 tarihinde Erkan Işık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 28 Ağustos 2019 Paylaş 28 Ağustos 2019 Gökhan Albayrak yazdı: Alkantara yada kumaşta soğutma görmedim hiç. Komple deri ve ısıtma-soğutma olması benim için yeterli. Deri kullanan biriyim. Isıtma ve soğutmam yok. Kışın ilk oturduğunuzda, yazın da araçtan indiğinizde neye uğradığınızı şaşırıyorsunuz. En çok yazın zor oluyor. Araç güneş gördüyse ilk oturduğunuzda "namazlarımı ve oruçlarımı aksatmayacağım, zekatımı düzenli verip bu sene hacca yazılacağım" diye düşünüyorsunuz. Yakıyor ki ne yakıyor. Peki yeni araç alacak olsam deri alırmıyım? Kesinlikle evet. 16 yaşında olmasına rağmen aracımda hala deri kokusu var ve ben çok beğeniyorum. Temizlemesi harika. Nemli bir bezle tertemiz. Bakımlarını yapınca yumuş yumuş oluyor. Kapıyı açtığınızda sizi şımartması paha biçilemez. Isıtma ve soğutması varsa deri koltuk salonunuzun koltuğundan daha konforlu ve rahattır. Bizim arabalarda var https://www.shpock.com/en-gb/i/XVAErZGUuifeXn98/ford-mondeo-mk3-leather-alacantra-front-seats 1 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 28 Ağustos 2019 Paylaş 28 Ağustos 2019 yazık sıcak kışık soğuk olur ama temizliği de süper kolay. yırtılma aşınma durumunda da değişimi kolay. ama arada bakım sütü ile bakımını yapmak lazım. Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 28 Ağustos 2019 Paylaş 28 Ağustos 2019 Harun Kocaçalışkan yazdı: Bizim arabalarda var https://www.shpock.com/en-gb/i/XVAErZGUuifeXn98/ford-mondeo-mk3-leather-alacantra-front-seats Allah 'ın fordu... 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 28 Ağustos 2019 Paylaş 28 Ağustos 2019 Benim için opsiyon dahilindeyse olmazsa olmaz. Yazın alev alev sıcağında da çat soğuk Kastamonu gecelerinde de kullandım. Isıtma vardı benimkinde ama ısıtma koltuğu ısıtana kadar poponuz zaten koltuğu ısıtıyor 😀 Aman aman bir rahatsızlık vermedi. Benim arkam sağlam galiba 😀 İmkanı olup da kasten almayanlar var ben açıkçası biraz önyargılı olduklarını düşünüyorum. Beş saniyelik rahatsızlık için bu keyiften vazgeçilmemeli. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ağustos 2019 Paylaş 28 Ağustos 2019 (düzenlendi) gacırdar gucurdar kışın dondurur yazın yakar, virajda savurur... 28 Ağustos 2019 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 28 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2019 Gökhan Albayrak yazdı: Alkantara yada kumaşta soğutma görmedim hiç. Komple deri ve ısıtma-soğutma olması benim için yeterli. Deri kullanan biriyim. Isıtma ve soğutmam yok. Kışın ilk oturduğunuzda, yazın da araçtan indiğinizde neye uğradığınızı şaşırıyorsunuz. En çok yazın zor oluyor. Araç güneş gördüyse ilk oturduğunuzda "namazlarımı ve oruçlarımı aksatmayacağım, zekatımı düzenli verip bu sene hacca yazılacağım" diye düşünüyorsunuz. Yakıyor ki ne yakıyor. Peki yeni araç alacak olsam deri alırmıyım? Kesinlikle evet. 16 yaşında olmasına rağmen aracımda hala deri kokusu var ve ben çok beğeniyorum. Temizlemesi harika. Nemli bir bezle tertemiz. Bakımlarını yapınca yumuş yumuş oluyor. Kapıyı açtığınızda sizi şımartması paha biçilemez. Isıtma ve soğutması varsa deri koltuk salonunuzun koltuğundan daha konforlu ve rahattır. efsane tespit:) manevi açıdan. bizi güldürdün ya Allahta seni güldürsün 1 Yorum bağlantısı
Kerem Kurluva 28 Ağustos 2019 Paylaş 28 Ağustos 2019 Ümit Türk yazdı: Selam arkadaşlar; Araçlarda deri koltuk mu yoksa kumaş koltuk mu tercih edilmeli? Artıları eksileri neler? Estetik olarak deri daha canlı gözükse de deri kullananlar baya bir şikayetçi. Kendi aracım için deri düşünüyorum,sonra vazgeçiyorum. Sebebini bilmiyorum Şimdiden teşekkür ederim. Artıları ve eksileri, biraz da sizin beklentilerinizle ilgilidir. Deriyi temizlemek ve temiz tutmak, kolaydır. Kumaşa nazaran, daha konforludur. Sıcakta daha fazla terletiyor olsa da, klima ve bel minderi desteği ile, uzun yolculuklarda fazlaca sıkıntı yaşamadan kullanmak mümkündür. İlaveten, suni deri malzemeleri de incelemenizi öneririm. Üşütme, terletme ve temizlik konularında, hakiki deriden bir tık daha avantajlıdırlar (ancak, yırtılmaya ve çizilmeye de daha müsaittirler). Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 28 Ağustos 2019 Paylaş 28 Ağustos 2019 Ümit Türk yazdı: efsane tespit:) manevi açıdan. bizi güldürdün ya Allahta seni güldürsün Hepimizi hocam, sık sık yaşıyorum bu durumu. Yorum bağlantısı
Ali Gök 28 Ağustos 2019 Paylaş 28 Ağustos 2019 eğer mersinliysen arabayı yakasın gelir onun dışında çok seviyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Ağustos 2019 Paylaş 30 Ağustos 2019 gacırdar gucurdar kışın dondurur yazın yakar, virajda savurur...[emoji23]Yok be. Olmuyor bunlar. Tek sorun yazın sıcakta terletmesi. Kışın ısıtma da keyifli oluyor Artısı Kirlenmiyor. Temizliği de kolay. Daha şık. Mevcut şartlarımda tercih etmem. Yorum bağlantısı
Recommended Posts