İçeriğe Yönlendir

Volkswagen Caddy 2017 Benzinli

Nuri Deliduman

Recommended Posts

Metin Uzunoğlu

Marmaris-Datça yolundayken bütün araçlar neredeyse nizami hızda gidiyordu bir cady ile turneo connect sürekli birbirlerini sollayarak gidiyorlardı. İkiside 34 plakalı idi. Tatil yolculuğunda gözlemlediğim ticari araçların çoğu ticari olarak kullanılmıyor ve hız kurallarına uymuyorlar.

Köksal Yılmaz yazdı:

Efendi giden caddy görmedim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Işık
Kemal Korkmaz yazdı:

Arkası kara dumanlılar var yetişmek ne mümkün...

Kemal abi benim 2001 2,5 tdi t4 var cumartesi maf sökdüm evdeki eski maf ı takdım duman sıfır ama araba gitmiyor 2 de dokundunmu 80 yapan arac 3 le 80 e zor gelıyordu mecbur üstündeki maf yıkadım geri takdım 3000 devri gecınce dumanlı geziyorum ve arac gidiyor yürüyor orjınal maf al de 800 lira cıvarı isitiıyorlar üstündeki ile idare modu olunca dumanlı oluyoruz 

Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz
Erkan Işık yazdı:

Kemal abi benim 2001 2,5 tdi t4 var cumartesi maf sökdüm evdeki eski maf ı takdım duman sıfır ama araba gitmiyor 2 de dokundunmu 80 yapan arac 3 le 80 e zor gelıyordu mecbur üstündeki maf yıkadım geri takdım 3000 devri gecınce dumanlı geziyorum ve arac gidiyor yürüyor orjınal maf al de 800 lira cıvarı isitiıyorlar üstündeki ile idare modu olunca dumanlı oluyoruz 

oem maf var isterseniz.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...