Uğur Orşen 3 Eylül 2019 Paylaş 3 Eylül 2019 Arkadaşlar 2005 citroen c4 direksiyon hidrolik kutusu nerede acaba bilen varmı ben baktım bulamadım hatta kullanma kulavuzunu indirdim ordada yazmıyor yeri Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Eylül 2019 Paylaş 3 Eylül 2019 elektrikli pompa ise benzer focusta sağ farın altında, c4 te de sağ veya sol far altında olabilir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Eylül 2019 Paylaş 3 Eylül 2019 ilave olarak: elektirkli pompa ise, yağı da özeldir. Atf konmaz! Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 3 Eylül 2019 Paylaş 3 Eylül 2019 Uğur Orşen yazdı: Arkadaşlar 2005 citroen c4 direksiyon hidrolik kutusu nerede acaba bilen varmı ben baktım bulamadım hatta kullanma kulavuzunu indirdim ordada yazmıyor yeri Genişlet Hidrolik direksiyon depom, soğutma suyu genleşme deposu tarafından gizlenmiştir . Görmek için plastik bir örtü çıkarmanız gerekebilir. Fransız c4 kullanıcı forumunda böyle yazıyor Uğur bey. Video peugeot ancak belki yer fikir için yardımcı olabilir. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts