Serkan Gezici 5 Eylül 2019 Paylaş 5 Eylül 2019 Arkadaşlar merhabalar 2012 model Captiva almak üzereyim araç LT HIGH SPORT diye geçiyor 210000 km kaporta sorunu yok bununla ilgili deneyimli arkadaşlar bilgi paylaşırsa sevinirim neden alınır neden alınmaz kronik problemi varmıdır yorumlarınızı bekliyorum... 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 5 Eylül 2019 Paylaş 5 Eylül 2019 Kaporta olayindan ziyade motor onemli.Hasta bir motor kaportadaki lokal boyadan veya degisenden cok daha onemli.Forumda deneyimi olan vardir yazarlar eksilerini artilarini. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Gezici 5 Eylül 2019 Yazar Paylaş 5 Eylül 2019 Alpay Sumer yazdı: Kaporta olayindan ziyade motor onemli.Hasta bir motor kaportadaki lokal boyadan veya degisenden cok daha onemli.Forumda deneyimi olan vardir yazarlar eksilerini artilarini. Aynen kaportaya takilmiyorum 2009 punto vardı sıfır hata 5000 km de yağı komple bitirmişti memur işi olacak sanayiden uzak... Yorum bağlantısı
Yusuf Berke 5 Eylül 2019 Paylaş 5 Eylül 2019 Serkan Gezici yazdı: Aynen kaportaya takilmiyorum 2009 punto vardı sıfır hata 5000 km de yağı komple bitirmişti memur işi olacak sanayiden uzak... Captiva, memur işi olacak bir araç olmayabilir. Yakar ve vergisi de yüksek. Şehir içi 10 litre üstünü görür. 2 Yorum bağlantısı
Serkan Gezici 5 Eylül 2019 Yazar Paylaş 5 Eylül 2019 Yusuf Berke yazdı: Captiva, memur işi olacak bir araç olmayabilir. Yakar ve vergisi de yüksek. Şehir içi 10 litre üstünü görür. Tesekkurler Yakıtla ilgili bi sorunum yok çok km yapmıyorum sanayiden uzak olmak istiyorum sadece eşim daha çok kullanacak ayda en fazla 100 yada 150 km Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Eylül 2019 Paylaş 5 Eylül 2019 direksiyonunda basit bir problem oluyordu onların. birde ses açısından epey kötüydü kabin. büyük jantlar ile gezecekseniz serttirde. 1 Yorum bağlantısı
Yusuf Berke 5 Eylül 2019 Paylaş 5 Eylül 2019 Şehir içi kullanılacaksa 4x2 modelini alın. 4x4'e gerek yok. Keyfi var o ayrı, en azından ben 2006 model Sorento'da ufak aksiyonlara girmiştim 1 Yorum bağlantısı
Serkan Gezici 5 Eylül 2019 Yazar Paylaş 5 Eylül 2019 Dogan Arsiray yazdı: direksiyonunda basit bir problem oluyordu onların. birde ses açısından epey kötüydü kabin. büyük jantlar ile gezecekseniz serttirde. 17 jant var arabada büyük sayılmaz direksiyon problemi fiestamda da var kronik dedi ustalar cevirilen takırtı yapiyo o tarz bi problem mi ses konusunda ford kadar kötü mü acaba benim araba traktör sesi cikariyorda 😁😁😁 Yorum bağlantısı
Serkan Gezici 5 Eylül 2019 Yazar Paylaş 5 Eylül 2019 Yusuf Berke yazdı: Şehir içi kullanılacaksa 4x2 modelini alın. 4x4'e gerek yok. Keyfi var o ayrı, en azından ben 2006 model Sorento'da ufak aksiyonlara girmiştim Evet güzel bi nokta ama trabzon da kullanacağım şehir ici bile sürekli tırmanıyoruz köye git gel zaten dağcılık gibi bişey 😁😁😁ama araç 4x2 diye biliyorum otomatik olarak 4 çeker oluyor dedi satan arkadaş Yorum bağlantısı
Halil Gümüş 5 Eylül 2019 Paylaş 5 Eylül 2019 araç 4x2 diye biliyorum otomatik olarak 4 çeker oluyor dedi satan arkadaş Evet eski kasalar normalde 2 çeker, sıkışınca 4 çeker oluyor. Yalnız high orjinal jant 18, sport 19 olur. 17 olanlar medium. 2 sene high kullandım dpf harici can sıkan bi durum olmadı. Sattigima pismanim.. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Gezici 5 Eylül 2019 Yazar Paylaş 5 Eylül 2019 Halil Gümüş yazdı: Evet eski kasalar normalde 2 çeker, sıkışınca 4 çeker oluyor. Yalnız high orjinal jant 18, sport 19 olur. 17 olanlar medium. 2 sene high kullandım dpf harici can sıkan bi durum olmadı. Sattigima pismanim.. Tşk ederim inşallah ben satmam ama önce almam gerekiyor sagolun bilgiler için Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 6 Eylül 2019 Paylaş 6 Eylül 2019 Serkan Gezici yazdı: Tesekkurler Yakıtla ilgili bi sorunum yok çok km yapmıyorum sanayiden uzak olmak istiyorum sadece eşim daha çok kullanacak ayda en fazla 100 yada 150 km Vergisi, kaskosu, bakımı derken taksi ile gitmeyi düşünün derim. Bu km için maliyeti çok fazla olacak. 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 6 Eylül 2019 Paylaş 6 Eylül 2019 Bizim şirkette vardı bir ara. Patron kalıbının arabası olmadığı için sattı. Yani araba hoş güzel her şeyi. Ama bir olmamışlık var bunda dedi. Yolda güven vermiyor dedi. Ama gel gelelim o fiyatlara daha donanımlısı da yoktu. İlana koyar koymaz da satıldı ilginçtir. Hem de alınan fiyatın 5000 tl üstüne. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Gezici 6 Eylül 2019 Yazar Paylaş 6 Eylül 2019 Mahmut Yıldız yazdı: Vergisi, kaskosu, bakımı derken taksi ile gitmeyi düşünün derim. Bu km için maliyeti çok fazla Kaba tabir eşşeğe binen samanını alacak teşekkür ederim yorum için Harun Kocaçalışkan yazdı: Bizim şirkette vardı bir ara. Patron kalıbının arabası olmadığı için sattı. Yani araba hoş güzel her şeyi. Ama bir olmamışlık var bunda dedi. Yolda güven vermiyor dedi. Ama gel gelelim o fiyatlara daha donanımlısı da yoktu. İlana koyar koymaz da satıldı ilginçtir. Hem de alınan fiyatın 5000 tl üstüne. Patron ve memur arada fark var bence çok darlanirsa insan 1000 lira aşağısına alıcı bulur olmamislik muhtemelen daha çok yakan araba ve daha güçlü motor kullandigindandir. Bence kişiye gore değişir Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 Eylül 2019 Paylaş 6 Eylül 2019 bagaj hacmi gayet güzel o araçların. özellikle 7 koltuklu olmayanı geniş. ilk serinin hafif makyajlı haline bakmak lazım. ben olsam iki çeker olanını almam. bu tip araçta 4 çeker büyük ihtiyaç kışın. ayrıca viraj emniyetini çok arttırıyor. dediğim gibi benim gördüğüm en büyük sorun motor sesinin aşırı fazla olmasıydı. yani beklendiği kadar sessiz değil yolda giderken. chip tuning yapınca epey de gidebiliyor 2 litre motoruna rağmen. 160 170 gibi hızlara ulaşması gayet başarılı. normal hali tabi epey yavaş. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Gezici 6 Eylül 2019 Yazar Paylaş 6 Eylül 2019 Dogan Arsiray yazdı: bagaj hacmi gayet güzel o araçların. özellikle 7 koltuklu olmayanı geniş. ilk serinin hafif makyajlı haline bakmak lazım. ben olsam iki çeker olanını almam. bu tip araçta 4 çeker büyük ihtiyaç kışın. ayrıca viraj emniyetini çok arttırıyor. dediğim gibi benim gördüğüm en büyük sorun motor sesinin aşırı fazla olmasıydı. yani beklendiği kadar sessiz değil yolda giderken. chip tuning yapınca epey de gidebiliyor 2 litre motoruna rağmen. 160 170 gibi hızlara ulaşması gayet başarılı. normal hali tabi epey yavaş. Doğan bey teşekkür ederim bilgiler için araç 4x2 ama otomatik 4x4 oluyor dediler sürekli 4 çeker değil yani ben zaten 90 km çok geçmem genelde şehir içi birde köye git gel senede birkez trabzon adana arası yolum oluyor inşalalh işimizi görür Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 6 Eylül 2019 Paylaş 6 Eylül 2019 yalıtım berbat motor içeride kucağınızda çalışıyor hissi veriyor direksiyon da kronik sıkıntıları var yakıt şehir içi rahat 12 lt buluyor. 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 6 Eylül 2019 Paylaş 6 Eylül 2019 Fatih Keskin yazdı: yakıt şehir içi rahat 12 lt buluyor. Aynen Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 6 Eylül 2019 Paylaş 6 Eylül 2019 Araç hakkında çok bilgim yok ama şöyle bir anım var; Aracımın otomatik şanzımanını yaptırdığım ustama ne zaman gitsem en dipteki liftte mutlaka bir Captiva oluyor. Ne zaman gelsem burada bir Captiva oluyor dedim, güldü. Sanırım otomatik şanzımanında parça tedarik sorunu da var. Çünkü en dipteki uzun süre bekleyecek araçlar için kullandıkları liftte oluyor hep Captivalar 1 Yorum bağlantısı
Serkan Gezici 6 Eylül 2019 Yazar Paylaş 6 Eylül 2019 (düzenlendi) Fatih Keskin yazdı: yalıtım berbat motor içeride kucağınızda çalışıyor hissi veriyor direksiyon da kronik sıkıntıları var yakıt şehir içi rahat 12 lt buluyor. Teşekkürler bilgiler için exper raporunda direksiyonda takırtı var ve sertleşiyor yazılmış görüştüm yaptırdık dedi ama şuan kullandığım fiesta da bu sorunun kronik olduğu yaptirsam da aynı sorunu yaşayacağımı 3 usta söyledi buda onun gibi bişey mi acaba beni çok rahatsız etmiyor açıkçası ama sertleşme sorunu nedir onu araştıracağım başka bir siteden kullanıcı yorumları okudum genelde kullananlar memnun ama inşallah birazda şans işi bu işler elektroniği çok yeni arabaların insalah pişmanlık yaşatmaz Serkan Gezici yazdı: 6 Eylül 2019 tarihinde Serkan Gezici tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Gezici 6 Eylül 2019 Yazar Paylaş 6 Eylül 2019 Doğan bey teşekkür ederim bilgiler için araç 4x2 ama otomatik 4x4 oluyor dediler sürekli 4 çeker değil yani ben zaten 90 km çok geçmem genelde şehir içi birde köye git gel senede birkez trabzon adana arası yolum oluyor inşalalh işimizi görür araç 7 koltuk olandan ama koltuklar yatınca 465lt bagaj oluyo youtube de videolar izliyorum baska sitelerden kullanıcı yorumları okuyorum genelde memnuniyet var ama direksiyon sorununa cok deginilmemis exper raporunda direksiyonda takırtı ve sertleşme var yazmışlar bunu araştırıcam Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Eylül 2019 Paylaş 6 Eylül 2019 2012 model mi bilmiyorum ancak, blok hariç yakıt sistemi komple değişen hangisi ise onu alın. Turbo sahil sistemi değişti bir seriden sonra 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Eylül 2019 Paylaş 6 Eylül 2019 Bir yakınım almıştı sıfır. Tatile o araçla gittiler döndüğünde "hocam bu aracı "kullanmak" gerekiyor ya" demişti. Yatma eğilimi yüksek sürekli yolda tutmak için efor sarfetmeniz dikkat etmeniz gevşemeye fırsat bırakmayan bir sürüşü var biliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Eylül 2019 Paylaş 6 Eylül 2019 Servet Aydın yazdı: 2012 model mi bilmiyorum ancak, blok hariç yakıt sistemi komple değişen hangisi ise onu alın. Turbo sahil sistemi değişti bir seriden sonra ve sonra 4x2 oldu ve satışı da bitti sonraki sene. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Eylül 2019 Paylaş 6 Eylül 2019 Çağlar Bayur yazdı: ve sonra 4x2 oldu ve satışı da bitti sonraki sene. Heh, vardı öyle bir ilave daha 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts