İçeriğe Yönlendir

Chevrolet Captiva 2012

Serkan Gezici

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek
Mustafa Arıkan yazdı:

Araç hakkında çok bilgim yok ama şöyle bir anım var;

Aracımın otomatik şanzımanını yaptırdığım ustama ne zaman gitsem en dipteki liftte mutlaka bir Captiva oluyor. 

Ne zaman gelsem burada bir Captiva oluyor dedim, güldü. Sanırım otomatik şanzımanında parça tedarik sorunu da var. Çünkü en dipteki uzun süre bekleyecek araçlar için kullandıkları liftte oluyor hep Captivalar :) 

Olaya pek öyle bakmamak gerek.. 

Bu yanıltıyor.. 

Mesela o şanzımancının 8 lifti varsa en azından 6'sında da Vw grup araçları oluyor.

Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan
Mehmet Ozyurek yazdı:

Olaya pek öyle bakmamak gerek.. 

Bu yanıltıyor.. 

Mesela o şanzımancının 8 lifti varsa en azından 6'sında da Vw grup araçları oluyor.

Otomatik şanzımanı ile ilgili bilgim yok iyi veya kötü demiyorum abi. 

Ama piyasadaki Captiva sayısının 1000 katı VW vardır piyasada. :) Gayet normal :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Mustafa Arıkan yazdı:

Ama piyasadaki Captiva sayısının 1000 katı VW vardır piyasada. :) Gayet normal :) 

Bakış açısı işte.. 

Bir başkası da, bu vw'ler ne çok bozuluyor diyebilir.. 

Captivanın şanzımanı ne ki ? 

Yok mu bilgisi olan ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan
Mehmet Ozyurek yazdı:

Bakış açısı işte.. 

Bir başkası da, bu vw'ler ne çok bozuluyor diyebilir.. 

Captivanın şanzımanı ne ki ? 

Yok mu bilgisi olan ?

2012 öncesi Aisin AF33, sonrası GM 6T45 varmış. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yusuf Berke

Genel olarak vuruntu ve boşa düşme problemleri yazılmış şanzıman için. Aisin şanzımanlıların şikayeti daha fazla.

Selenoid problemi çıkartıyormuş.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Gezici
Mehmet Göktürk yazdı:

Bir yakınım almıştı sıfır. Tatile o araçla gittiler döndüğünde "hocam bu aracı "kullanmak" gerekiyor ya" demişti. Yatma eğilimi yüksek sürekli yolda tutmak için efor sarfetmeniz dikkat etmeniz gevşemeye fırsat bırakmayan bir sürüşü var  biliyorum.

Çok sert araba kullanmam 120 km yi uzun yolda çok geçmem öyle 150 ile viraja girdim falan bende yoktur teşekkür ederim bununla daha dikkatli olurum

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

2008 7 kişilik, 8 yetişkin tepeleme bindik. Gölcük, Karamürsel dağ yolundan İznik köfteci Yusuf. O zaman dükkanı 4 masa idi. Devamında normal yol ile Gölcük. Ben kullandım ve dağda bayırda arabaya bırakmadım vites geçişini. 8.3 litre tüketim final. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Gezici

Şimdi burda şanzıman konusu var ben jetta kullandım 2 yıl kadar araç 2009 modeldi 145000 de aldım 195000 de sattım birkez olsun şanzıman sorunu yaşamadın  punto vardı 2009 model 150000 de aldım 160000 de sattım araçta hiç hata yoktu şanzımanda hiç bir problem yoktu ama motor yağ yakıyordu şimdi sorsam burda kimse bana fiat punto al şanzımanı iyidir demez wv alırken şanzımana çok dikkat et der inşallah cumartesi aracı almak için adanada olacağım exper raporu ulaştı sadece sağ camurlukta lokal boya var ve şoför koltuğu sallanıyor direksiyonda takırtı var sertelsme yapıyor diye yazılmış araç kuzenimde direksiyon ve koltuk işini hallettik dedi şanzıman artık şansımıza bakalım kullandığım iki ototmatik aractada şanzıman sorunu yaşamadın bundada olmaz inşaallah herkese teşekkür ederim paylaşımlar için...

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Serkan Gezici

Evet sevgili forum üyeleri captivamizla çok kısa vakit geçirdik araç aşırı çok yakıyor test ettik yolda çok güven vermiyor bunuda öğrendik adanadan yola çıktık 250 km sonra motor kendini korumaya aldı ve gazı kesti indik baktık sular fışkırıyor motordan soguttuk 7.5 litre su doldurduk hortum patlamış ikitane usta çağırdık bugün pazar bu iş olmaz dediler her 30 km de bir 2.5 litre su ekleyerek araç adana ya döndü ve yarim saatlik bir işle hortum değişti ama ben aracı almadım artık 2015 model style paket 94000 km de hyundai i20 sahibiyim Captiva zor arabaymış öyle hevesle alınıp binilecek bir araba değilmiş yaşayarak öğrendim herkese teşekkür ederim paylaşımlar için...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serkan Gezici
Ali Gök yazdı:

Direk bozuk araba satmaya çalışmışlar size bence

O kadarını bilemedim ama çok çeşit araba sürdüm ilk kez başıma böyle bir iş geldi belki biryerlerden bana arabayı alma işareti geldi kısmet işte...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...