İçeriğe Yönlendir

Fiesta VI - Arabamı Çizdiler :(

Oğuz Aköz

Recommended Posts

Erol Güven

Herkesin başına buna benzer durumlar geliyor bende oldukta takıntılıyım ama olan oluyor daha gecen hafta biri çizmeyi bırak vurup kaçmış arkadan tabi gereğinden fazla okuduk ama ne çare .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuz Aköz

renkli cilalardan bahsediyorlar o içindeki beyazlığı alabilecek birşey var mı rötuş boya uygulamadan?

ilk defa başıma gelmiyor ama bu sefer ki baya sarstı beni alırkende çok aramıştım bu arabayı durduğu yerde değer kaybına mı yanayım orjinalliği gidecek ona mı yanayım 

Yorum bağlantısı
Oğuz Aköz
Metin Mankal yazdı:

Pasta cila kapatır gibi geldi bana..

yok hocam tırnak rahat geçiyor... pasta cilanında kapatacağı yerler var fakat şimdi yaptırırsam bu boşluklara pasta dolarsa ileride bana sıkıntı yaratmaz mı?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

geçmiş olsun, ben de ısrarla boyalı alıyorum sonra kavşakta rahatça geziyorum , daha iyi oluyor

tırnak geçen yer boyanmadan düzelmez, bu renkte de rötuş kurtarmaz maalesef

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Oğuz Aköz
Çağlar Bayur yazdı:

geçmiş olsun, ben de ısrarla boyalı alıyorum sonra kavşakta rahatça geziyorum , daha iyi oluyor

bir sonraki aracımda boyaya bakmayacağım. insanın başına herşey geliyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Oğuz Aköz yazdı:

bir sonraki aracımda boyaya bakmayacağım. insanın başına herşey geliyor

sıfır bayiden aldım, depoyu doldurup migrosa gittim, kapıma çarptılar.... çok zevksiz bir durum,

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Çağlar Bayur yazdı:

sıfır bayiden aldım, depoyu doldurup migrosa gittim, kapıma çarptılar.... çok zevksiz bir durum,

Bir üyemizin başına gelmişti. 10km'deyken araç göbekten girmişti bir pickup.

Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın

Hocam instagramdan bir hesap var. ciddi anlamda astara girmiş çiziği bile hallediyorlar.

@yildizzogluotomotiv bu adrese bir sorun hocam. size bahsettiğim adresi aradım ama bulamadım. Genelde Maslak tarafında oluyor böyle mekanlar..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tayfun Aydın yazdı:

Hocam instagramdan bir hesap var. ciddi anlamda astara girmiş çiziği bile hallediyorlar.

@yildizzogluotomotiv bu adrese bir sorun hocam. size bahsettiğim adresi aradım ama bulamadım. Genelde Maslak tarafında oluyor böyle mekanlar..

renge bağlı bu tip boyada olmuyor o işlem

Yorum bağlantısı
Coşkun Basan

Geçmiş olsun Sakınılan göze çöp batarmış .

d5422fe9e7a321f6b8879e591adb7382.jpg

• Beğen 2
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Eskiden kalem gibi çizik giderici satılıyordu. Onlar iş yapmıyor sanırım. Fix-it di adı. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Erhan Doruk yazdı:

Eskiden kalem gibi çizik giderici satılıyordu. Onlar iş yapmıyor sanırım. Fix-it di adı. 

reçine ile doldurup pasta yapınca boya tozu kapatırdı, galerici işi göz kandırmaca. 2-3. yıkamada çıkardı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Coşku Mert

geçmiş olsun. kaldırıma veya engelli alani gibi bir yere park mi ettinizde boyle olayla karsilastiniz? akıl almıyor durduk yere boyle bir şey insan neden yapar ki

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Erkan

Geçmiş olsun. Yapacak birşey yok can sıkmaya degmez. Az bir değer kaybı olur o kadar. Daha fena şeyler de olabilirdi. Boyatıp devam edin. Araçlarımız sokaklarda hep savunmasız sonuçta.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Oğuz Aköz
Tayfun Aydın yazdı:

sağol hocam bakayım buna da 

Çağlar Bayur yazdı:

renge bağlı bu tip boyada olmuyor o işlem

hocam en azından beyazlığı giderecek çiziğin görünümünü azaltacak bir işlem yokmudur?

Coşkun Basan yazdı:

Geçmiş olsun Sakınılan göze çöp batarmış .

d5422fe9e7a321f6b8879e591adb7382.jpg

aynen öyle olurmuş :)

Coşku Mert yazdı:

geçmiş olsun. kaldırıma veya engelli alani gibi bir yere park mi ettinizde boyle olayla karsilastiniz? akıl almıyor durduk yere boyle bir şey insan neden yapar ki

ben çok dikkat ederdim hocam etrafta varsa ücretli otopark oraya park ederim yoksa normal park alanlarına... ama fazla dikkat etmekte fayda etmiyor 

Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın

@Oğuz Aköz Hocam buldum adresi. instagram hesabı SEMSA OTO . İşimiz bu diyor. Boyasız derin çizik giderme. inşallah yardımcı olabilirler..

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Geçmiş olsun sıkmayın canınızı. Benzer durumları hepimiz yaşadık-yaşıyoruz. Bir kaç resmini çekip saklayın. Güzelce boyatıp binin. Değer kaybı falan da çok kafanıza takmayın. Satılacağı gün düşşünürsünüz.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...