Erol Güven 17 Eylül 2019 Paylaş 17 Eylül 2019 Herkesin başına buna benzer durumlar geliyor bende oldukta takıntılıyım ama olan oluyor daha gecen hafta biri çizmeyi bırak vurup kaçmış arkadan tabi gereğinden fazla okuduk ama ne çare . 1 Yorum bağlantısı
Oğuz Aköz 17 Eylül 2019 Yazar Paylaş 17 Eylül 2019 renkli cilalardan bahsediyorlar o içindeki beyazlığı alabilecek birşey var mı rötuş boya uygulamadan? ilk defa başıma gelmiyor ama bu sefer ki baya sarstı beni alırkende çok aramıştım bu arabayı durduğu yerde değer kaybına mı yanayım orjinalliği gidecek ona mı yanayım Yorum bağlantısı
Metin Mankal 17 Eylül 2019 Paylaş 17 Eylül 2019 Pasta cila kapatır gibi geldi bana.. 1 Yorum bağlantısı
Oğuz Aköz 17 Eylül 2019 Yazar Paylaş 17 Eylül 2019 Metin Mankal yazdı: Pasta cila kapatır gibi geldi bana.. yok hocam tırnak rahat geçiyor... pasta cilanında kapatacağı yerler var fakat şimdi yaptırırsam bu boşluklara pasta dolarsa ileride bana sıkıntı yaratmaz mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Eylül 2019 Paylaş 17 Eylül 2019 geçmiş olsun, ben de ısrarla boyalı alıyorum sonra kavşakta rahatça geziyorum , daha iyi oluyor tırnak geçen yer boyanmadan düzelmez, bu renkte de rötuş kurtarmaz maalesef 3 Yorum bağlantısı
Oğuz Aköz 17 Eylül 2019 Yazar Paylaş 17 Eylül 2019 Çağlar Bayur yazdı: geçmiş olsun, ben de ısrarla boyalı alıyorum sonra kavşakta rahatça geziyorum , daha iyi oluyor bir sonraki aracımda boyaya bakmayacağım. insanın başına herşey geliyor 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Eylül 2019 Paylaş 17 Eylül 2019 Oğuz Aköz yazdı: bir sonraki aracımda boyaya bakmayacağım. insanın başına herşey geliyor sıfır bayiden aldım, depoyu doldurup migrosa gittim, kapıma çarptılar.... çok zevksiz bir durum, 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Eylül 2019 Paylaş 17 Eylül 2019 Çağlar Bayur yazdı: sıfır bayiden aldım, depoyu doldurup migrosa gittim, kapıma çarptılar.... çok zevksiz bir durum, Bir üyemizin başına gelmişti. 10km'deyken araç göbekten girmişti bir pickup. Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 17 Eylül 2019 Paylaş 17 Eylül 2019 Hocam instagramdan bir hesap var. ciddi anlamda astara girmiş çiziği bile hallediyorlar. @yildizzogluotomotiv bu adrese bir sorun hocam. size bahsettiğim adresi aradım ama bulamadım. Genelde Maslak tarafında oluyor böyle mekanlar.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Eylül 2019 Paylaş 17 Eylül 2019 Tayfun Aydın yazdı: Hocam instagramdan bir hesap var. ciddi anlamda astara girmiş çiziği bile hallediyorlar. @yildizzogluotomotiv bu adrese bir sorun hocam. size bahsettiğim adresi aradım ama bulamadım. Genelde Maslak tarafında oluyor böyle mekanlar.. renge bağlı bu tip boyada olmuyor o işlem Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 17 Eylül 2019 Paylaş 17 Eylül 2019 Geçmiş olsun Sakınılan göze çöp batarmış . 2 3 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 17 Eylül 2019 Paylaş 17 Eylül 2019 Eskiden kalem gibi çizik giderici satılıyordu. Onlar iş yapmıyor sanırım. Fix-it di adı. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Eylül 2019 Paylaş 17 Eylül 2019 Erhan Doruk yazdı: Eskiden kalem gibi çizik giderici satılıyordu. Onlar iş yapmıyor sanırım. Fix-it di adı. reçine ile doldurup pasta yapınca boya tozu kapatırdı, galerici işi göz kandırmaca. 2-3. yıkamada çıkardı 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 17 Eylül 2019 Paylaş 17 Eylül 2019 geçmiş olsun. kaldırıma veya engelli alani gibi bir yere park mi ettinizde boyle olayla karsilastiniz? akıl almıyor durduk yere boyle bir şey insan neden yapar ki 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Erkan 17 Eylül 2019 Paylaş 17 Eylül 2019 Geçmiş olsun. Yapacak birşey yok can sıkmaya degmez. Az bir değer kaybı olur o kadar. Daha fena şeyler de olabilirdi. Boyatıp devam edin. Araçlarımız sokaklarda hep savunmasız sonuçta. 2 Yorum bağlantısı
Oğuz Aköz 18 Eylül 2019 Yazar Paylaş 18 Eylül 2019 Tayfun Aydın yazdı: Hocam instagramdan bir hesap var. ciddi anlamda astara girmiş çiziği bile hallediyorlar. @yildizzogluotomotiv bu adrese bir sorun hocam. size bahsettiğim adresi aradım ama bulamadım. Genelde Maslak tarafında oluyor böyle mekanlar.. sağol hocam bakayım buna da Çağlar Bayur yazdı: renge bağlı bu tip boyada olmuyor o işlem hocam en azından beyazlığı giderecek çiziğin görünümünü azaltacak bir işlem yokmudur? Coşkun Basan yazdı: Geçmiş olsun Sakınılan göze çöp batarmış . aynen öyle olurmuş Coşku Mert yazdı: geçmiş olsun. kaldırıma veya engelli alani gibi bir yere park mi ettinizde boyle olayla karsilastiniz? akıl almıyor durduk yere boyle bir şey insan neden yapar ki ben çok dikkat ederdim hocam etrafta varsa ücretli otopark oraya park ederim yoksa normal park alanlarına... ama fazla dikkat etmekte fayda etmiyor Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 19 Eylül 2019 Paylaş 19 Eylül 2019 @Oğuz Aköz Hocam buldum adresi. instagram hesabı SEMSA OTO . İşimiz bu diyor. Boyasız derin çizik giderme. inşallah yardımcı olabilirler.. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 19 Eylül 2019 Paylaş 19 Eylül 2019 Geçmiş olsun sıkmayın canınızı. Benzer durumları hepimiz yaşadık-yaşıyoruz. Bir kaç resmini çekip saklayın. Güzelce boyatıp binin. Değer kaybı falan da çok kafanıza takmayın. Satılacağı gün düşşünürsünüz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts