Hakan Aydin 18 Eylül 2019 Paylaş 18 Eylül 2019 2013 renault captur 1.2 tce edc araç almayi planliyorum ikinci araç olacak, genellikle esim binecek. Araç 66 binde. Bu araçlarin motor yada sanzimaniyla ilgili kronik problem var mi varsa neler, satin alayim mi? Fiyat olarak 78 bin civari isteniyor. Tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum. Sent from my iPhone using Tapatalk Yorum bağlantısı
Aydın Sert 18 Eylül 2019 Paylaş 18 Eylül 2019 Bir arkadaşım kullanıyordu. Hiç memnun değildi. Aracı kullanırken diz kısımlarına acayip rüzgar geliyor diyordu. Sıfır almıştı aracı bu arada. Yorum bağlantısı
Hakan Aydin 18 Eylül 2019 Yazar Paylaş 18 Eylül 2019 Turbo Sent from my iPhone using TapatalkRenault forumlarinda yag ve sogutma sivisi eksiltmeden bahsedenler var. kafam karistiSent from my iPhone using TapatalkYag ve su eksiltmeden sikayet ediyorlar forumlarda tce motorla ilgili. Kafam karistiSent from my iPhone using Tapatalk Yorum bağlantısı
İnan Çınar 18 Eylül 2019 Paylaş 18 Eylül 2019 Hakan Aydin yazdı: Sent from my iPhone using Tapatalk Sent from my iPhone using Tapatalk Sent from my iPhone using Tapatalk Hakan Bey tapatalk imzasını kapatalım lütfen. Yorum bağlantısı
Recep Demirci 18 Eylül 2019 Paylaş 18 Eylül 2019 EDC bu yıllardaki Renault modellerinde nasıldır bilemem. Ancak captur birkaç kez yolcu olarak bindim kalitesiz ve aşırı güvensiz hissettirdi. Virajı alırken adeta sanki devrilecekmişim gibi his verdi. 78 bin fena rakam değil daha iyi marka model araç bulunur kanaatindeyim. En azından captur ile biraz sürüş yapmanız olumlu veya olumsuz fikir verecektir. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Eylül 2019 Paylaş 18 Eylül 2019 1.2t'lerde bi sorun olduğunu hatırlamıyorum. O yıllardaki dizellerde EDC için yazılım güncelleme ve adaptasyon gerekli, onun haricinde bi sıkıntı yok. Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 18 Eylül 2019 Paylaş 18 Eylül 2019 Bizim arkadaş 0km aldı, garanti sonrası şanzıman arızasından baya bir parası gitti. Yorum bağlantısı
Emrah Uludağ 19 Eylül 2019 Paylaş 19 Eylül 2019 Bir tanıdık 0 km clio 2015 1.2 turbo tce aldı. önce şanzıman değişti. Ara ara yağ eksilten motor bir gün turboya yağı bastı, komple motor değişti. İki yıl oldu, yeni motor yağ eksiltme yapmadı, şanzımanda sıkıntı yok. Servis geçmişine bakın derim ben. Yağ eksiltme şikayeti ile servise gelmiş ise muhtemelen doldurup yollamışlardır. Sonu pek hayırlı değil o yağ eksiktmelerin. Eğer motor ve şanzımanda değişim olduysa daha iyi. Hem fiyat kırılır, hem de sorun ihtimali azalmış olur. Yorum bağlantısı
Hakan Aydin 21 Eylül 2019 Yazar Paylaş 21 Eylül 2019 2018 Nissan Micra 1.2 3 silindir atmosferik cvt temiz bir araç buldum almayi planliyorum, bu araç içinde yorumlarinizi veya deneyimlerinizi bekliyorum. Tesekkürler Sent from my iPhone using Tapatalk Yorum bağlantısı
Recommended Posts