Mert Yeldan 20 Eylül 2019 Paylaş 20 Eylül 2019 Ali Darbaz yazdı: Abi onunda fizibilitesini yaptım. Hanım otomatik sityor. Bende içinde kamp yapabilceğim araba . Hypermil yapabilceğim bir alet. Sonuc Hyundai i30 cw 2011 1.6 crdi Tdi al gözüne gözüne vur hypermillingin. Ali Darbaz yazdı: Ben iş için araba sürmem, servisim var Servis olmasa bile 205 liraya mavi akbil alır yola devam ederim. İSpark bile olmuş 10 tl. Müsriflik 16000 km nin %90nında ailemle yapılmıştır Kızım doğduğundan beri 45000 km yol yaptı aytenimizle. Her haftasonu etkinliğimiz var. Herşey kızım için Biz 3 kişi kullanıyoruz arabayı. Kızımı kreşe, hanımı iş yerine sonra da ben işe. Otobüsle gitsem günde 28 lira otobüs parası vereceğim. Kaybettiğim zamanda çabası. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Eylül 2019 Paylaş 20 Eylül 2019 Mert Yeldan yazdı: Tdi al gözüne gözüne vur hypermillingin. Comman Rail Sistemlerin TDİ sistemlerden daha dayanıklı olduğunu düşünüyorum. Ama en iyisinizi @Çağlar Bayur abim bilir. Çağlar abi Comman railmi yoksa TDİ mı hangisi daha dayanıklı. Mert Yeldan yazdı: Tdi al gözüne gözüne vur hypermillingin. Biz 3 kişi kullanıyoruz arabayı. Kızımı kreşe, hanımı iş yerine sonra da ben işe. Otobüsle gitsem günde 28 lira otobüs parası vereceğim. Kaybettiğim zamanda çabası. Sizde haklısınız. Servis büyük nimet Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 20 Eylül 2019 Paylaş 20 Eylül 2019 Ali Darbaz yazdı: Comman Rail Sistemlerin TDİ sistemlerden daha dayanıklı olduğunu düşünüyorum. Ama en iyisinizi @Çağlar Bayur abim bilir. Çağlar abi Comman railmi yoksa TDİ mı hangisi daha dayanıklı. Sizde haklısınız. Servis büyük nimet Tdi Common Raile geçeli 10 seneyi aştı. Servis olsa bile zaman daha değerli benim için. Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 20 Eylül 2019 Paylaş 20 Eylül 2019 otomatik şanzuman turbodan daha cok arıza veriyor yeni aklıma geldi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 20 Eylül 2019 Paylaş 20 Eylül 2019 Okay Kaygusuz yazdı: otomatik şanzuman turbodan daha cok arıza veriyor yeni aklıma geldi Üstüne de limon sık tam olsun Okay 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Eylül 2019 Paylaş 20 Eylül 2019 Mert Yeldan yazdı: Tdi Common Raile geçeli 10 seneyi aştı. Servis olsa bile zaman daha değerli benim için. Ben aile idamesinin fizibilitesini 2 sene önce yaptım. Annemin üst katına taşındım. Babamada destek verip ikinci arabayı aldırdım. Kızım annem ve babama emanet. Eşimin servisi vardı ve eve 15 dk uzaktaydı. Benim işe uzaklığım 23 km. Her tülü akşam 19:00 olmadan evde olurum. Çok planlı bir hayat yaşarım. Eşim ve ben çalıştığımdan akşam yemeklerini annemizde yerdik. Rayı oturtunca gönül rahatlığı ile herşey yapılıyor. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Eylül 2019 Paylaş 20 Eylül 2019 Az yukarida 150 bin km de hacmi dusuk turbo mu yoksa atmosferik mi alirsiniz diye soru gelmisti. Sorunun icerigini degistiriyorum. 50 bin liraya (gunumuz 50 bin birim parasi ) sifir ayni araba ayni donanim ayni renk ikisine de lpg uygulanabiliyor ikisininde tuketimi ayni ikisininde omru ayni bakim masrafi ayni 1.4 turbo mu 1.4 atmosferik mi desem kac kisi atmosferiki secer? Sonucu hizli gorebilmek icin face usulu gidelim Kalp ikonu turbo Kupa ikonu atmosferik Gulen surat ikonu baska isin mi yok Saskin surat ikonu hicbiri Aglayan surat ikonu benim hic 50 binim olmadi ki Hadi buyrun ben soru soran olarak tarafsiz kalmam gerektigi icin mesajima kalp koyamiyorum [emoji16] Ekleme: Ağırlıkları aynı olsun, şanzımanları da aynı. 9 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 20 Eylül 2019 Paylaş 20 Eylül 2019 bide rampa başaşagı hipermil oldumu dadindan yinmez 😊 Ali Darbaz yazdı: Ben aile idamesinin fizibilitesini 2 sene önce yaptım. Annemin üst katına taşındım. Babamada destek verip ikinci arabayı aldırdım. Kızım annem ve babama emanet. Eşimin servisi vardı ve eve 15 dk uzaktaydı. Benim işe uzaklığım 23 km. Her tülü akşam 19:00 olmadan evde olurum. Çok planlı bir hayat yaşarım. Eşim ve ben çalıştığımdan akşam yemeklerini annemizde yerdik. Rayı oturtunca gönül rahatlığı ile herşey yapılıyor. 2 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 20 Eylül 2019 Paylaş 20 Eylül 2019 Metin Akbal yazdı: 50 bin liraya (gunumuz 50 bin birim parasi ) sifir ayni araba ayni donanim ayni renk ikisine de lpg uygulanabiliyor ikisininde tuketimi ayni ikisininde omru ayni bakim masrafi ayni 1.4 turbo mu 1.4 atmosferik mi desem kac kisi atmosferiki secer? Böyle bir motor mu var? Kullanıcısı ile alakalı her şey. Marşa basarım giderim diyenle, en ufak seste çözüm arayanın motoru, turbosu, dsg 'si bir mi? Kul yapımı etkisini dikkate almazsak tabi. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Eylül 2019 Paylaş 20 Eylül 2019 Böyle bir motor mu var? [emoji3] Kullanıcısı ile alakalı her şey. Marşa basarım giderim diyenle, en ufak seste çözüm arayanın motoru, turbosu, dsg 'si bir mi? Kul yapımı etkisini dikkate almazsak tabi.Oldugunu varsayalim [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 20 Eylül 2019 Paylaş 20 Eylül 2019 Varsayımlarla gidiyorsak 1000 km menzilli, 20 dk da tam şarj olan, 0-100 ü 6 sn olan, 1.2 her türlü ataç ile aynı fiyatta olan tam elektrikli hemde yerli araç olsa seçeneklerde sonuç ne olurdu. 2 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 20 Eylül 2019 Paylaş 20 Eylül 2019 Metin Akbal yazdı: Oldugunu varsayalim O halde ben de performansı aynı varsayarak atmosferikten yana tercihimi kullanırım. Metin Uzunoğlu yazdı: Varsayımlarla gidiyorsak 1000 km menzilli, 20 dk da tam şarj olan, 0-100 ü 6 sn olan, 1.2 her türlü ataç ile aynı fiyatta olan tam elektrikli hemde yerli araç olsa seçeneklerde sonuç ne olurdu. Tam ben de elektrikli motoru tercih ederim diyecektim. 1 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 20 Eylül 2019 Paylaş 20 Eylül 2019 Metin Akbal yazdı: Oldugunu varsayalim laboratuvar ortamında 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Eylül 2019 Paylaş 20 Eylül 2019 Metin Uzunoğlu yazdı: Varsayımlarla gidiyorsak 1000 km menzilli, 20 dk da tam şarj olan, 0-100 ü 6 sn olan, 1.2 her türlü ataç ile aynı fiyatta olan tam elektrikli hemde yerli araç olsa seçeneklerde sonuç ne olurdu. konumuz turbo mu atmosferik mi Ha ilerde elektrikli, aşırı beslemeli (turbo) elektrikli konusu bile açılabilir 1 Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 20 Eylül 2019 Paylaş 20 Eylül 2019 Furkan Bakırel yazdı: Atmosferik motor devri bitti maalesef şuan fazlaca memnun olsam dahi bu araçtan sonra atmosferik motorlu araç almam çok zor lakin tutup 1.0 , 1.2 vsvs bu tarz küçük hacimli motorları da tercih etmem.Rampa çıkarken günaha giriyor insan Ön yargılı olmayın, 4 seneden fazla 1.0 ecoboost focus kullandım. Rampada gazlayınca arabadakilerin şaşkınlıkları bile insanı mutlu ediyordu. En az 1.6 dizeller kadar keyifli gidişi vardı. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Eylül 2019 Yazar Paylaş 20 Eylül 2019 (düzenlendi) Metin Akbal yazdı: konumuz turbo mu atmosferik mi Ha ilerde elektrikli, aşırı beslemeli (turbo) elektrikli konusu bile açılabilir 911 turbo. Elektrikli ama. Turbo kelimesine takılmayın 20 Eylül 2019 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 20 Eylül 2019 Paylaş 20 Eylül 2019 Mert Yeldan yazdı: laboratuvar ortamında yercekimsiz😂 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Eylül 2019 Paylaş 20 Eylül 2019 Recep Selim Kaya yazdı: O halde ben de performansı aynı varsayarak atmosferikten yana tercihimi kullanırım. Tam ben de elektrikli motoru tercih ederim diyecektim. Agam bi karar ver, ham pastam dursun hem karnım doysun yooook Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 20 Eylül 2019 Paylaş 20 Eylül 2019 Metin Akbal yazdı: Agam bi karar ver, ham pastam dursun hem karnım doysun yooook Biyardimciolamazmisiniz😊 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Eylül 2019 Paylaş 20 Eylül 2019 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 911 turbo. Elektrikli ama. Turbo kelimesine takılmayın araç 1000 kg civarıysa 1.4 turbo alınır Herşeyleri aynı. Yukaırda atmosferik seçilmiş, burda turbo Alpay Sumer yazdı: Biyardimciolamazmisiniz😊 sahibinden.com a bakabilirsiniz Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Eylül 2019 Yazar Paylaş 20 Eylül 2019 Metin Akbal yazdı: Az yukarida 150 bin km de hacmi dusuk turbo mu yoksa atmosferik mi alirsiniz diye soru gelmisti. Sorunun icerigini degistiriyorum. 50 bin liraya (gunumuz 50 bin birim parasi ) sifir ayni araba ayni donanim ayni renk ikisine de lpg uygulanabiliyor ikisininde tuketimi ayni ikisininde omru ayni bakim masrafi ayni 1.4 turbo mu 1.4 atmosferik mi desem kac kisi atmosferiki secer? Sonucu hizli gorebilmek icin face usulu gidelim Kalp ikonu turbo Kupa ikonu atmosferik Gulen surat ikonu baska isin mi yok Saskin surat ikonu hicbiri Aglayan surat ikonu benim hic 50 binim olmadi ki Hadi buyrun ben soru soran olarak tarafsiz kalmam gerektigi icin mesajima kalp koyamiyorum Bütçemde sıkıntı yoksa, rahat rahat servise verip masrafı karşılayabileceksem 1.4 t alırdım bugünkü şartlarımda 1.4 atmosferik alırdım. Metin Akbal yazdı: Herşeyleri aynı. Yukaırda atmosferik seçilmiş, burda turbo sahibinden.com a bakabilirsiniz Beni de şaşırttınız Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Eylül 2019 Paylaş 20 Eylül 2019 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bütçemde sıkıntı yoksa, rahat rahat servise verip masrafı karşılayabileceksem 1.4 t alırdım bugünkü şartlarımda 1.4 atmosferik alırdım. Beni de şaşırttınız İkili oynamıyoruz, bakım masrafları da aynı demişim, illa özel servis yetkili servis diye yazmaya gerek var mı Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 20 Eylül 2019 Paylaş 20 Eylül 2019 Hangi mesaja ikon birakalim metin bey 😀 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Eylül 2019 Yazar Paylaş 20 Eylül 2019 Metin Akbal yazdı: İkili oynamıyoruz, bakım masrafları da aynı demişim, illa özel servis yetkili servis diye yazmaya gerek var mı Tamir masrafları da bedavaysa heralde turbo 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Eylül 2019 Paylaş 20 Eylül 2019 Metin Akbal yazdı: Az yukarida 150 bin km de hacmi dusuk turbo mu yoksa atmosferik mi alirsiniz diye soru gelmisti. Sorunun icerigini degistiriyorum. 50 bin liraya (gunumuz 50 bin birim parasi ) sifir ayni araba ayni donanim ayni renk ikisine de lpg uygulanabiliyor ikisininde tuketimi ayni ikisininde omru ayni bakim masrafi ayni 1.4 turbo mu 1.4 atmosferik mi desem kac kisi atmosferiki secer? Sonucu hizli gorebilmek icin face usulu gidelim Kalp ikonu turbo Kupa ikonu atmosferik Gulen surat ikonu baska isin mi yok Saskin surat ikonu hicbiri Aglayan surat ikonu benim hic 50 binim olmadi ki Hadi buyrun ben soru soran olarak tarafsiz kalmam gerektigi icin mesajima kalp koyamiyorum Ekleme: Ağırlıkları aynı olsun, şanzımanları da aynı. Alpay Sumer yazdı: Hangi mesaja ikon birakalim metin bey 😀 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Tamir masrafları da bedavaysa heralde turbo Artık konuyu kilitleyebiliriz o halde Yorum bağlantısı
Recommended Posts