Ü.Emre Kartal 19 Eylül 2019 Paylaş 19 Eylül 2019 Ford etis üzerinden sorgulama yaptığımda sadece motor ve araç rengini veriyor detay yok. Başka sitelerde açılmıyor, doğal olarak bulamadım. Aracım 2015 1.5 fiesta trend-x donanım, aracımda yan hava yastığı, diz hava yastığı ve perde hava yastığı var mı bunları öğrenmek istedim. Fakat başaramadım Etis üzerinden çıktığını yazmış herkes ama üyeliğim yok acaba o nedenle mi göstermiyor? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 19 Eylül 2019 Paylaş 19 Eylül 2019 Etis ticari olarak değiştirildi diye hatırlıyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Eylül 2019 Paylaş 19 Eylül 2019 Hiç birimiz üye değiliz artık. Sadece servisleri kabul ediyorlar galiba Görebileceğiniz bir kaynak da yok. Herhangi bir servisten destek alabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Eylül 2019 Paylaş 19 Eylül 2019 ilk etis (TIS) kullanıcılarındanmdım, pc ye rs232 den çifre çözücü takar kullanırdık, o derece sınırlı idi, sonra ayağa düştü, şimdi yine toparlandı sanırım Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 19 Eylül 2019 Paylaş 19 Eylül 2019 (düzenlendi) Ü.Emre Kartal yazdı: Aracım 2015 1.5 fiesta trend-x donanım, aracımda yan hava yastığı, diz hava yastığı ve perde hava yastığı var mı bunları öğrenmek istedim. Ön koltukların kapı taraflarında airbag etiketi varsa yan hava yastığı ve perdeleri vardır. Yoksa yoktur. Diz hava yastığı direksiyonun altında iç tarafa yakın bir yerde, yatay uzanan bir silindir gibidir trend x pakette yanlış hatırlamıyorsam yan hava yastıkları güvenlik paketiyle geliyordu. Yan hava yastıkları varsa Diz hava yastığıda vardır. 19 Eylül 2019 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 20 Eylül 2019 Paylaş 20 Eylül 2019 Size katalog linki vermiştim daha önce sanırım, orada bilgi yok mu? Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 21 Eylül 2019 Yazar Paylaş 21 Eylül 2019 Murat Atagenç yazdı: Size katalog linki vermiştim daha önce sanırım, orada bilgi yok mu? Ne yazıkki oradaki bilgiler model yılından dolayı sanırım tutmuyor. ESP güvenlik paketiyle geliyor görünüyor o şekilde olunca diğerlerininde olması lazım ama öyle yansımıyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts