Çağlar Bayur 26 Eylül 2019 Paylaş 26 Eylül 2019 temiz selpağa çubuğu koyun , yağ çubuğu gibi silmeyin, çubuktaki yağı selpağa transfer edin, içine siyah siyeh minik noktalar yok ise şanzıman balatalrı iyi demektir. yağ seviyesi normal 2 1 Yorum bağlantısı
Seyyitali Mollabeyi 27 Eylül 2019 Paylaş 27 Eylül 2019 Çağlar Bayur yazdı: temiz selpağa çubuğu koyun , yağ çubuğu gibi silmeyin, çubuktaki yağı selpağa transfer edin, içine siyah siyeh minik noktalar yok ise şanzıman balatalrı iyi demektir. yağ seviyesi normal Benim için büyük bilgi teşekkür ederim. Bugün ilk işim o olacak... Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen 27 Eylül 2019 Paylaş 27 Eylül 2019 Fotoğrafta tam anlaşılmıyor fakat renk siyaha yakın sanki, değiştirmenizde fayda olabilir kırmızı olmalı diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 27 Eylül 2019 Paylaş 27 Eylül 2019 Ali Mollaoğlu yazdı: Benim için büyük bilgi teşekkür ederim. Bugün ilk işim o olacak... Forumda daha niceleri var.. Sizi de hep gormek isteriz. Yorum bağlantısı
Murat Bal 28 Eylül 2019 Paylaş 28 Eylül 2019 Mk4 aisin şanzımanlarda bu şekilde yağ çubuğu var mıdır? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Eylül 2019 Paylaş 29 Eylül 2019 Yağ seviyesi de çok önemli. Şanzıman yağı 100-110 derecelere kadar ulaşır. Yağ da sıcaklığa bağlı hacimsel değişme gösteriyor. Üretici yağ çubuğundaki sıcaklığa göre yağ seviyesinin ayarlanmasını ister. Örnek 65 derecese şu seviyede. Yağ fazla olursa fazla ısınır. Tehlike. Az olursa zaten sıkıntı. Yağdaki tortular için çağlar abinin dediği çok önemli. Ve yanık kokusu varsa bakılmalı. Ama bunlar beklenen şeyler. Üretici sırf bu tortular için karterw mıktanıs koyuyor. 1 Yorum bağlantısı
Seyyitali Mollabeyi 29 Eylül 2019 Paylaş 29 Eylül 2019 Bakımda batırdım. Usta iyi ilgilendi şanzıman yağına güzel yeni ve temiz seviyesi güzel tortu da yok dedi rahatladım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts