İçeriğe Yönlendir

Yeniden Focus

Erkan Ergan

Recommended Posts

Erkan Ergan

Yaklaşık 7 yıl önce 99 focus almıştım ve 1 yil kullanıp sattım. Focus tan sonra 2004 307, 2009 fabia, 2010 linea, 2001 fiesta ve 2009 volvo s60 tan sonra 2012 model focus sedan  dizel 160k da araç nasip oldu. Araba orijinal bir araç. Expertiz yaptırırken enjektorler in bakım ihtiyacı var denildi ve satıcı yaptırıp öyle teslim etti. Aracım trend model ufak tefek ihtiyaçları var ama şu anda acelesi yok. 

1.Dizel araba ilk defa kullanıyorum ve nelere dikkat etmem lazım önceliğim bu. 

Yakıtı hangi markayı seçmeni onerirsiniz

2. Usb girişinde hangi formatta müzik atmam lazım 

3.aux girisi boş tesisat çekiliyor mu? 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat

Hayırlı uğurlu olsun aracınız güle güle kullanın inşallah, araç ilk çalıştırmalarda 45sn 1dk kadar ısınmasını beklerseniz ve su ısınmadan aşırı devir çevirmemeye dikkat ederseniz, birde stop etmeden önce kullanım durumuna göre (devirli yük kullanımda)  2-3 dk aracın soğumasını beklerseniz, devirsiz düşük sürat kullanımlarda 1-2 dk kadar beklerseniz faydalı olur ömür açısından.

usb hakkında bilgim yok mp3 çalıyor olmalı, diğer formatları bilemiyorum flac vs.

Aux için bir kablo satın alanlar vardı forumda ancak net bilgi sahibi  değilim.

• Teşekkür 2
Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt

Focus u severiz. Güle güle kullanın.

Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan

2009 Volvo s60 tan sonra Focus’a binince attan inip eşeğe binmiş gibi hissettiniz mi?(yanlış anlaşılmasın Focusu kötülemiyorum,aksine severim ve bende Focus kullanıyorum. Ama Volvo hedefim)

Yorum bağlantısı
Koray Demir
Alptuğ Özcan yazdı:

2009 Volvo s60 tan sonra Focus’a binince attan inip eşeğe binmiş gibi hissettiniz mi?(yanlış anlaşılmasın Focusu kötülemiyorum,aksine severim ve bende Focus kullanıyorum. Ama Volvo hedefim)

İki araç aynı şasi (Ford C1 platform) üzerine kurulu. Focusu lifte kaldırınca bağlantı noktalarında Volvo logolu parçalar görmeniz normal. Tek farkı Focusta S60’a kıyasen yalıtım zayıf veya yok gibi bir şey.

Yorum bağlantısı
Erkan Ergan
Alptuğ Özcan yazdı:

4 yıl bindim yaklaşık 120k km. Keyfine güvenliğine diyecek yok ama inanın çok masraflı araba. Öyle kronik sorunu yoktu şükür ama herhangi bir bakımı bile en az 800-1000 lira arası tutuyordu ve ustası her ilde bulunmuyor. Bende jandarma personeli olduğum için çok sorun yaşadım. Satmam neden olan en büyük etken buydu

Koray Demir yazdı:

İki araç aynı şasi (Ford C1 platform) üzerine kurulu. Focusu lifte kaldırınca bağlantı noktalarında Volvo logolu parçalar görmeniz normal. Tek farkı Focusta S60’a kıyasen yalıtım zayıf veya yok gibi bir şey.

Yol tutuşu aynı derecede kasa ağırlığı 200 kg daha az sürüş keyfi aynı. Volvo sport olarak geçtiği için manevra kabiliyeti düşüktü kendimi 40 ayak kamyon sürüyormuş gibi hissediyordum 😆

Hacı Şenyurt yazdı:

Focus u severiz. Güle güle kullanın.

Teşekkür ederim sağolun 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erkan Ergan
Mithat Tuğrul yazdı:

Hayırlı olsun.

Teşekkür ederim 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...