İçeriğe Yönlendir

Oto.net Üzerinden Araç Satışı

Fikri Keleş

Recommended Posts

Fikri Keleş

Arabami ilan  verdim.Böyle  bir oluşum varmış,gunlerdir takipteler.benim istedigim piyasa fiyatınıda verince,anlasma yapıldı.Onların yönlendirdiği yerde exper yapıldı.Yarın sabah satis gerçekleşecek.Nasıl bir yerdir,güvenilir mi?Buradan alım yada satım yapan oldumu aramızda?

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Hayırlı olsun. Beni de bir kaç kez aramışlardı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

sitesinde şu cümle var:

Verdiğiniz teklifi onayladım, satışı ve ödemeyi nasıl yapıyorsunuz?

Arabanızın bedelini noter satışı tamamlandıktan sonra banka yolu ile hesabınıza yolluyoruz.

bilemedim .......

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Halil Gümüş
sitesinde şu cümle var:

Verdiğiniz teklifi onayladım, satışı ve ödemeyi nasıl yapıyorsunuz?
Arabanızın bedelini noter satışı tamamlandıktan sonra banka yolu ile hesabınıza yolluyoruz.

bilemedim .......
O iş yaş o zaman
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fikri Keleş

Once para hesaba gecer sonra imzalar atılır dedi bugun.Bende zaten o sekilde satarim dedim.Obur türlüsü sacma 

Bankaya o para düşmeden imza atilmazki

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur
Fikri Keleş yazdı:

Bankaya o para düşmeden imza atilmazki

Bence atan çoktur :) siz canlıyı görmeden devir yapmayın.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fikri Keleş

Okudum ne kadar bilgi varsa bakalim bugun ne olacak.

Konu şu sekil oldu.Ben 10 lira istiyorum,onlar 8 verdi.10 olur dedim 9 olsun dedi,ben 10 dedim 9.5 olsun dedi.10 dedim tamam 10 olsun dediler,3 hafta sürdü..

kurumsal bir firmaymış, bakalim..

Erdoğan Temur yazdı:

Bence atan çoktur :) siz canlıyı görmeden devir yapmayın.

Allah utandirmaz insallah.Hep şüpheliyim bi yerden bişiy cikar diye.

Yorum bağlantısı
Ali Gök

şüphe edecek hiçbişey yok bence

konu belli para sizin hesaba geçince satış verilecekse .

Yorum bağlantısı
Barış Göktürk
Eyüp Çetin yazdı:

https://www.sikayetvar.com/otonet

Şurayı da bir okumanızda fayda var. Genelde değerinin çok altında teklif verildiği yazıyor. Belki siz de aracınızın değerinin altında söylediniz. 😊

Bağlantıdaki yaşandığı ifade edien şikayetlere bakıca: bildiğin "galerici nokta net" bu :S

Yorum bağlantısı
Rifat Şeker

Geçen seneye kadar kardeşimin çalıştığı firma. Daha çok galericilere yönelik satış yapıyorlardı. Son 1 yıldır da sanırım galeri haricinde de  böyle al sat satış yapıyorlar. Kurumsal firma para konusunda sıkıntı olduğunu bugüne kadar görmedim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fikri Keleş
Rifat Şeker yazdı:

Geçen seneye kadar kardeşimin çalıştığı firma. Daha çok galericilere yönelik satış yapıyorlardı. Son 1 yıldır da sanırım galeri haricinde de  böyle al sat satış yapıyorlar. Kurumsal firma para konusunda sıkıntı olduğunu bugüne kadar görmedim. 

Guzel icim ferahladi

Hedef filo ile çalışıyormuş,bi ton araba var burda.

Pek bi izbe yanliz.trump ın -6.katında adam tırsıyor 

Yorum bağlantısı
Kamil Dede

benim arabam satılıkta 2012 model 1 parça boyalı dizel focus 55.000 TL teklif ettiler hayır dedim sonrasında bi kaç defa daha aradılar ölücü galericilerin teknolojik hali bana göre 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erol Güven

Benim istediğim rakamı kim verirse önce para hesapta sonra satışı alır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fikri Keleş

Adamlar fena değil de sorun bizde cikti satış gerçekleşmedi cok pimpiriklendik bizden yana sikinti olmasi kotu oldu

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
Fikri Keleş yazdı:

Adamlar fena değil de sorun bizde cikti satış gerçekleşmedi cok pimpiriklendik bizden yana sikinti olmasi kotu oldu

Hayırlısı olsun, sıkıntı giderilmez miydi?

Yorum bağlantısı
Cem Dilmen
Fikri Keleş yazdı:

NE sorunu Fikri Bey ben de merak ettim. 

Yorum bağlantısı
Fikri Keleş

Aracimin motoru 28 binde iken serviste garantiden degismis,bende bilmiyordum.O yuzden alamayiz dediler.sorduk sorusturduk hata mi var diye ama öyle.Servisteki  elemanda daha iyi ya iste,garantiden fabrikasyon bi hata varmis.motor yenilenmis diyor.O da kemdince haklı, alıcı motoru degismis arabayi satamam diyor. O da hakli.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Fikri Keleş yazdı:

alıcı motoru degismis arabayi satamam diyor. O da hakli.

Katılmıyorum. Servisten yeni takılmış motoru almayacak adama zaten ben satmazdım :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fikri Keleş

Arac 2014 308 1.2 benzinli.simdi yeni alıcı bekliyorum.dun 3 kisi bugun 5 kisi ile görüştüm talep cok.hayırlısı bakalım

Sani Gerşon yazdı:

Katılmıyorum. Servisten yeni takılmış motoru almayacak adama zaten ben satmazdım :)

Simdi kime desem motoru degismis eminim arkasina bakmadan kacarlar 

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Fikri Keleş

Sonuç;araba satilir güvenilir bir firma noterde hesaba para gecmeden ayrılmıyorsu.Evraklar hazırlanıyor,merkeze foto atılıyor,hesabina para gecince de imzalar atılıyor.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

SOrun olmaz. 

Bir de arabam.com un yeni trink sat operasyonu var. Buradan alınan araçlar ihale ile galerilere açık artırma ile satılıyor. Makasın oldukça dar olduğu ve aracın hızlı satışı gerekirse galeriden daha iyi fiyat alınabildiği söylendi bana.

Fikri Keleş yazdı:

Aracimin motoru 28 binde iken serviste garantiden degismis,bende bilmiyordum.O yuzden alamayiz dediler.sorduk sorusturduk hata mi var diye ama öyle.Servisteki  elemanda daha iyi ya iste,garantiden fabrikasyon bi hata varmis.motor yenilenmis diyor.O da kemdince haklı, alıcı motoru degismis arabayi satamam diyor. O da hakli.

Satmak için alıyorsa almasın o.

Alıcı mı satıcı mı kim olduğuna karar versin. 

Yorum bağlantısı
Fikri Keleş

Hizli satmak icin idel galeri gibi yere vurmuyor,piyasaya belki 1 2 bin fazla satarsin ama beklersin .

Arabam kom kafadan 10 bin kopartıyor. zalım o.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş
Mehmet Göktürk yazdı:

Bir de arabam.com un yeni trink sat operasyonu var. Buradan alınan araçlar ihale ile galerilere açık artırma ile satılıyor. Makasın oldukça dar olduğu ve aracın hızlı satışı gerekirse galeriden daha iyi fiyat alınabildiği söylendi bana.

Mehmet bey denemek için benim aracı arabam.com'a (2008 Focus TDCİ Collection, 110 beygir, 192000 km.de, motor kaputu ve sol ön çamurluk değişmiş) girdim, 44.000.- TL.fiyat verdi.

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...