Furkan Avcı 2 Kasım 2019 Paylaş 2 Kasım 2019 (düzenlendi) Merhaba, Ebat 255/45/18 orjinal ebat. Aslında Continental 2016 üretim tarihli bulunduğu için Nokian'a yönelmiştim ama bugün conti 2018 tarihli denk geldi, fiyatlar aynı. Continental TS860 kullandım C320 de ve kış, kar ve soğuk şartlar hiç sıkıntı yaşamadım, arkadan çekişli olmasına rağmen. S de 4 çeker var ama şu iki lastik arasında çok kararsız kaldım, pazartesi sipariş geçeceğim ama özellikle kullananlardan fikir bekliyorum. 2 Kasım 2019 tarihinde Furkan Avcı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 2 Kasım 2019 Yazar Paylaş 2 Kasım 2019 Anket ekledim ama görünmüyor sanırım 😕 @Mehmet Ozyurek Yorum bağlantısı
Arif Aykın 2 Kasım 2019 Paylaş 2 Kasım 2019 Nokian WR D4 kullandım kesinlikle tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 2 Kasım 2019 Yazar Paylaş 2 Kasım 2019 Arif Aykın yazdı: Nokian WR D4 kullandım kesinlikle tavsiye ederim. Genişlet WR D4 yoğun kış şartlarına göre daha uygun bir lastik, A4 birz daha az yoğuna göre, birde 18" ebada çıkınca A4 e dönüyor sanırım. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 2 Kasım 2019 Paylaş 2 Kasım 2019 Daha önce 3-4 takım TS850 almıştım, Alfa'ya A4 aldım. Nokian'ın bir eksiğini görmedim, aksine yumuşak hamurlu olduğunu belli ediyor ve kuru asfaltta da son derece sessiz. Ben memnun kaldım, tekrar tercih ederim. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 2 Kasım 2019 Yazar Paylaş 2 Kasım 2019 Selim Bilgin yazdı: Daha önce 3-4 takım TS850 almıştım, Alfa'ya A4 aldım. Nokian'ın bir eksiğini görmedim, aksine yumuşak hamurlu olduğunu belli ediyor ve kuru asfaltta da son derece sessiz. Ben memnun kaldım, tekrar tercih ederim. Genişlet Önemli bir deneyim, işin açığı alternatifini bulup Continental dan uzaklaşmakta istiyorum (şu reklam pisliği yüzünden) Ama lastik yüzünden kaza yapmış biri olarakta kolay kolay alternatif bulamıyordum 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 2 Kasım 2019 Paylaş 2 Kasım 2019 Furkan Avcı yazdı: Önemli bir deneyim, işin açığı alternatifini bulup Continental dan uzaklaşmakta istiyorum (şu reklam pisliği yüzünden) Ama lastik yüzünden kaza yapmış biri olarakta kolay kolay alternatif bulamıyordum Genişlet Nokian güvenlik açısından son derece tatmin eder abi bence. 1 Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 2 Kasım 2019 Paylaş 2 Kasım 2019 Çevremde nokian kullanan çok ve memnunlar bende bu ay D4 alacağım. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 2 Kasım 2019 Paylaş 2 Kasım 2019 Furkan Avcı yazdı: Önemli bir deneyim, işin açığı alternatifini bulup Continental dan uzaklaşmakta istiyorum (şu reklam pisliği yüzünden) Ama lastik yüzünden kaza yapmış biri olarakta kolay kolay alternatif bulamıyordum Genişlet Continental gerçekten başarılı bir lastik kıs lastiği konusunda ama reklam olayını dikkate almanız güzel. Nokian da son derece başarılı bence kıs lastiği konusunda 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 2 Kasım 2019 Paylaş 2 Kasım 2019 Objektif öneriden biraz uzak kalacağım ama ben de 16” lastik alma arefesindeyken Conti’nin üstünü en başta çizdim. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 2 Kasım 2019 Paylaş 2 Kasım 2019 Conti bir adım önde testlerde ,bazen 2 adım ama nokian yabana atılır bir lastik değil .Biri mercedes biri bmw gibi,artıları eksileri düşünerek alınabilir.Bende 2 seçenek arasında kaldım.Ömür benim için onemli olduğu için conti seçtim.nokian yumuşak olduğu için daha çabuk aşınıyor. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 2 Kasım 2019 Yazar Paylaş 2 Kasım 2019 Ahmet Türedi yazdı: Conti bir adım önde testlerde ,bazen 2 adım ama nokian yabana atılır bir lastik değil .Biri mercedes biri bmw gibi,artıları eksileri düşünerek alınabilir.Bende 2 seçenek arasında kaldım.Ömür benim için onemli olduğu için conti seçtim.nokian yumuşak olduğu için daha çabuk aşınıyor. Genişlet Conti de çok uzun ömürlü değil aslında nokian daha kısa ise 25.000 de mi bitiyor? Yazlık kışlık kullanıyorum yılda 20.000 yapıyorum, 7.000 kışlık 13.000 yazlık 4 sene gitse 5. Sene zaten değişiyorum lastiği Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 2 Kasım 2019 Yazar Paylaş 2 Kasım 2019 (düzenlendi) Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: Neden GoodYear değil [emoji4] Genişlet Onu abd menşeili olduğundan sevmiyorum 2 Kasım 2019 tarihinde Furkan Avcı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 Kasım 2019 Paylaş 2 Kasım 2019 2 takım nokian kullandık gayet memnun kaldık tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 2 Kasım 2019 Paylaş 2 Kasım 2019 Furkan abi bende o reklamdan dolayı contiyi eledim esasında yoksa testlerde başarılı bir lastik.Nokianı dene pişman olacağını sanmıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 3 Kasım 2019 Paylaş 3 Kasım 2019 (düzenlendi) Sürekli buz zemin üstünde gidiyorsanız Nokian değilse, Conti’nin ıslak ve özellikle kuru zemin performansı daha iyidir. Kışın çoğunlukla yol kuru zemin. 3 Kasım 2019 tarihinde Koray Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 3 Kasım 2019 Yazar Paylaş 3 Kasım 2019 (düzenlendi) Koray Demir yazdı: Sürekli buz zemin üstünde gidiyorsanız Nokian değilse Conti’nin ıslak ve özellikle kuru zemin performansı daha iyidir. Genişlet Tam tersi hocam, kuru zeminde Nokian önde, diğerlerinde conti linki paylaşacağım sonra 3 Kasım 2019 tarihinde Furkan Avcı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 3 Kasım 2019 Paylaş 3 Kasım 2019 (düzenlendi) 3 yıldır fiestada wr d4 kullanıyorum mondeoda kumho vardı. Karlı ve buzlu yolda çok güvenli kayna ve patinaj yok. Otoparkta 15 araç var ilk önce nokian çıkar yol açar. Yumuşak sessiz bir lastik. Çivili olsnınıda kullandım kesinlikle nokian derim. 3 Kasım 2019 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 3 Kasım 2019 Yazar Paylaş 3 Kasım 2019 Koray Demir yazdı: Sürekli buz zemin üstünde gidiyorsanız Nokian değilse, Conti’nin ıslak ve özellikle kuru zemin performansı daha iyidir. Kışın çoğunlukla yol kuru zemin. Genişlet http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2017-AMS-Performance-18-inch-Winter-Tyre-Test.htm Yorum bağlantısı
Koray Demir 3 Kasım 2019 Paylaş 3 Kasım 2019 Furkan Avcı yazdı: http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2017-AMS-Performance-18-inch-Winter-Tyre-Test.htm Genişlet Bu testler her sene değişiyor maalesef 😊sonraki yıl Conti kuruda daha iyi puan almış gözüküyor. Her iki lastiği de kullanmış biri olarak Conti bi tık daha iyi. Son kertede ikisi de pişman etmeyecektir. http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2018-Autobild-UHP-Winter-Tyre-Test.htm Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 3 Kasım 2019 Yazar Paylaş 3 Kasım 2019 Koray Demir yazdı: Bu testler her sene değişiyor maalesef 😊sonraki yıl Conti kuruda daha iyi puan almış gözüküyor. Her iki lastiği de kullanmış biri olarak Conti bi tık daha iyi. Son kertede ikisi de pişman etmeyecektir. http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2018-Autobild-UHP-Winter-Tyre-Test.htm Genişlet Bunda Nokian testte yok hocam Nokian daha ağır bastı genel olarak, muhtemelen deneyeceğim, inşallah pişman etmez. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 3 Kasım 2019 Paylaş 3 Kasım 2019 Aracın 4 çeker sessiz olacağını bilsem kumho al diyeceğim. Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 3 Kasım 2019 Paylaş 3 Kasım 2019 Son 2 aracımda toplam 4 kış nokian kullandım. Hiç üzmedi.Pişman edeceğini sanmıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts