Furkan Avcı 3 Kasım 2019 Yazar Paylaş 3 Kasım 2019 Fatih Keskin yazdı: Aracın 4 çeker sessiz olacağını bilsem kumho al diyeceğim. Kumhoları kullandım abi, 2 sene sertleşip tutunması azalıyor. Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 3 Kasım 2019 Paylaş 3 Kasım 2019 Furkan Avcı yazdı: Conti de çok uzun ömürlü değil aslında nokian daha kısa ise 25.000 de mi bitiyor? Yazlık kışlık kullanıyorum yılda 20.000 yapıyorum, 7.000 kışlık 13.000 yazlık 4 sene gitse 5. Sene zaten değişiyorum lastiği Lastik test verilerine göre kanıtlanmış ömür hesabı var.Kişilere göre değişen ömür hesapları farklilık gösterebilir.Benzer şartlarda kullanıldığında conti uzun ömürlü görünüyor. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 3 Kasım 2019 Paylaş 3 Kasım 2019 Kumhoları kullandım abi, 2 sene sertleşip tutunması azalıyor. O zaman hankook bak Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 Kasım 2019 Paylaş 4 Kasım 2019 Nokian WRD3 kullanmıştım eski aracımda henüz yeni yeni piyasada iken uygun fiyatlı almıştım zamanında. Uygun fiyatlı olsa yine alırım. Yazlıklarım Nokian şu an. Birde 2019 lastik yeni yenidir. Alacağım lastikte baktığım ilk yer marka, 2. yer ise tarih. Şu an ise Lassa kullanıyorum ebat farklı yoksa kıyas yapardım. Contiyi harita mevzusu yüzünden bende tercih etmiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 4 Kasım 2019 Yazar Paylaş 4 Kasım 2019 Fatih Keskin yazdı: O zaman hankook bak Benim ebat yok Hankookta. Nokian ları sipariş veriyorum, zaten continental da 2018 değil 2016 üretimmiş. Bu vesile ile Nokian'larıda test etmiş olurum. Yorum yapan, fikir belirten herkese teşekkürler. 1 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 4 Kasım 2019 Paylaş 4 Kasım 2019 Tecrübelerinizi paylaşmayı unutmayın başlık altında bize de ilerisi için fikir olur. Hayırlı olsun şimdiden. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 4 Kasım 2019 Paylaş 4 Kasım 2019 Hayırlı olsun abi, memnun kalacağını düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 4 Kasım 2019 Yazar Paylaş 4 Kasım 2019 Tecrübelerinizi paylaşmayı unutmayın başlık altında bize de ilerisi için fikir olur. Hayırlı olsun şimdiden.İlk sene ve ikinci sene gözlemlerimi, ömrümüz olur Allah nasip ederse paylaşacağım bu başlık altında Hayırlı olsun abi, memnun kalacağını düşünüyorum. Eyvallah, senin kullanmış olan önemli bir referanstı benim için 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 6 Kasım 2019 Yazar Paylaş 6 Kasım 2019 Furkan Avcı yazdı: Bugün lastikler geldi ve takıldı. İlk izlenim orjinal ölçü orjinal ölçüdür arkadaş. 245/45/18 yerine orjinal olan 255/45/18 leri takınca küçük gibi görünen farkın görselde bile ne kadar değiştiğini farkettim. Lastik janta tam oturdu ve Çamurluk içindeki, bu lastikler düdük gibi mi duruyor ya, izlenimini kaldırdı İkincisi, yazlık lastikler Milestone denen bir lastikti Nokian kışlıkları takınca lastik sesi falan kalmadı şaşırdım araçtaki yalıtıma rağmen çok gürültlü bir lastikmiş. Tabi bu ilk takılma anı, km yaptıkça ve kış şartları bastırınca detayları bu konudan paylaşırım. 3 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 6 Kasım 2019 Paylaş 6 Kasım 2019 Furkan Avcı yazdı: Bugün lastikler geldi ve takıldı. İlk izlenim orjinal ölçü orjinal ölçüdür arkadaş. 245/45/18 yerine orjinal olan 255/45/18 leri takınca küçük gibi görünen farkın görselde bile ne kadar değiştiğini farkettim. Lastik janta tam oturdu ve Çamurluk içindeki, bu lastikler düdük gibi mi duruyor ya, izlenimini kaldırdı İkincisi, yazlık lastikler Milestone denen bir lastikti Nokian kışlıkları takınca lastik sesi falan kalmadı şaşırdım araçtaki yalıtıma rağmen çok gürültlü bir lastikmiş. Tabi bu ilk takılma anı, km yaptıkça ve kış şartları bastırınca detayları bu konudan paylaşırım. Hayırlı olsun kazasız belasız konforlu sürüşleriniz olsun. 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 6 Kasım 2019 Paylaş 6 Kasım 2019 Conti disinda bakin bence. Ben yazlik lastik secerken direkt eledim. Buyuk konusmak gibi olmasinda en yakin rakibinden fersah fersah iyi olsa da mecbur kalmadikca almayacagim. Bu arada kislik olarak wdr3 kullaniyorum bende. Karli buzlu yolda pek zorlamam arabayi ve mumkun oldugunca mesafeyi fazla tutarim ama karla kapli yolda tutusu iyi bence Pardon zaten alinmis lastikler. Sonuna kadar okumamistim 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 24 Aralık 2019 Paylaş 24 Aralık 2019 (düzenlendi) Mehmet Balcı yazdı: oyumu continental ts850 yönünde kullanıyorum link kaldırıldı Reklamlar... Biz böyle şeyleri direk ilk mesajda sevmiyoruz ama Mehmet bey 1. Profil fotonuz yanlış 2- Kendinizi aracınızı vs tanıtabilirsiniz öncelikle 3 Sonra sahip olduğunuz firmanın dükkanın bize bir ekstra bir avantajı var ise onu biz üyeler olarak değerlendirip sizi ya tavsiye ederiz yada alışveriş yaparız zaten. Saygılar. 24 Aralık 2019 tarihinde Furkan Avcı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 24 Aralık 2019 Yazar Paylaş 24 Aralık 2019 Mehmet Balcı yazdı: oyumu continental ts850 yönünde kullanıyorum Continental reklam saçmalığının ve 2016 tarihli olması sebebiyle Nokian tercih ettim, uzun yıllar Continental da kullandım, nokian çok daha sessiz, kış lastiği olmasına rağmen. Ayrıca benim ebat yeni üretilmiyormuş. Yazlık ta da alternatif bulursam continental a bay bay derim, bulamazsam bakarız Ayrıca linkleri kaldırdım 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts