Yüksel Pınarbaşı 2 Kasım 2019 Paylaş 2 Kasım 2019 Merhaba, Aracımızın marşpiyel bölgesinde paslanma var. Fotoğrafları aşağıda. İki şeyi merak ediyorum: 1- Bunu onartmak ne kadara mal olur? (İstanbul'dayım) 2- Onartıp satmak mı, onartmadan satmak mı daha karlı olur sizce? Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 2 Kasım 2019 Paylaş 2 Kasım 2019 aracın başka bölgelerinde bu tarz çürükler yoksa çok fazla deşmeden lokal bir operasyonla fiyat alınabilir kaportacıdan, yada hiç uğraşmadan satmak isterseniz oda bi seçenek. Aracın genel durumu nasıl? Yorum bağlantısı
Yüksel Pınarbaşı 2 Kasım 2019 Yazar Paylaş 2 Kasım 2019 Aracı gören beğeniyor, "diri" diyorlar, ne demekse. Zaten önemli kısımlarını yaptıracağım mecburen muayeneden geçmesi için. Şu ilmekte expertiz sonucunu yazmıştım: Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 2 Kasım 2019 Paylaş 2 Kasım 2019 bu konuyu görmüştüm, fotoğrafı var mı esasen? aracın kaporta boya durumunu merak etmiştim Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Kasım 2019 Paylaş 2 Kasım 2019 Bir boyacıyla görüştünüz mü? En azından çürüme olan yer yüzeysel olarak taşlanıp tekrar boyanır. Vereceği fiyat çok yüksek olmaz diye tahmin ediyorum. Satarken de çok göze batmaz herhalde. Broadway'lerde kronik olan bir durum. Bizim '94 orta kasada da başlamıştı ta 14 yıl önce. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 2 Kasım 2019 Paylaş 2 Kasım 2019 Duzeltilmedikce alan gittikce buyuyecektir.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Kasım 2019 Paylaş 2 Kasım 2019 bu gözükeni, kazıdıkça koltuk altından cama kadar çıkabilir onarılacak parça. maliyeti değişkendir 1 1 Yorum bağlantısı
Yüksel Pınarbaşı 2 Kasım 2019 Yazar Paylaş 2 Kasım 2019 Bahadır Taşpolat yazdı: bu konuyu görmüştüm, fotoğrafı var mı esasen? aracın kaporta boya durumunu merak etmiştim Yarın yüklerim. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Kasım 2019 Paylaş 4 Kasım 2019 @Ali Gök Yüksel bey anladığım kadarı ile satmayı planlıyor. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Kasım 2019 Paylaş 4 Kasım 2019 Pas konusu sıkıntı. Sacın içinden nerelere gittiği meçhuldür. Sacın dışından izi takip edersiniz, tamam pası kazıdık dersiniz ama arkasını bilemezsiniz. Eğey sökmek gerekir. kazıyıp görünen yerleri boyatmak geçici ve en makul çözüm şimdilik. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 4 Kasım 2019 Paylaş 4 Kasım 2019 Yüksel bey satmayı düşünüyormusunuz aracı ? Yorum bağlantısı
Yüksel Pınarbaşı 4 Kasım 2019 Yazar Paylaş 4 Kasım 2019 Ali Gök yazdı: Yüksel bey satmayı düşünüyormusunuz aracı ? Evet Ali bey. Araç miras kaldı. daha tescil işlemleri tamamlanmadı. Muayeneden geçmek için gereken tamiratları yaptıktan sonra maliyete ve elimizde kalan paraya bakıp bunu mu kullanalım, satıp başka bir şey mi alalım diye düşüneceğiz. Yorum bağlantısı
Ali Gök 4 Kasım 2019 Paylaş 4 Kasım 2019 Yüksel Pınarbaşı yazdı: Evet Ali bey. Araç miras kaldı. daha tescil işlemleri tamamlanmadı. Muayeneden geçmek için gereken tamiratları yaptıktan sonra maliyete ve elimizde kalan paraya bakıp bunu mu kullanalım, satıp başka bir şey mi alalım diye düşüneceğiz. Merhabalar, o zaman satılıp satılmayacağı belli değil aracın doğrumu ? Yorum bağlantısı
Yüksel Pınarbaşı 4 Kasım 2019 Yazar Paylaş 4 Kasım 2019 Ali Gök yazdı: Merhabalar, o zaman satılıp satılmayacağı belli değil aracın doğrumu ? Evet, henüz değil. Yorum bağlantısı
Recommended Posts