Ü.Emre Kartal 2 Kasım 2019 Paylaş 2 Kasım 2019 Merhaba arkadaşlar 2015 model fiestam için şerit led aldım, ambiyans aydınlatması yapayım diyorum. Bugün akşam üzeri tam detaylı bakamadım ancak resimdeki gibi bir soket buldum sadece torpidonun sağ tarafında. Bu soket bir yere takılı ancak takılı olduğu yeri göremedim, el yordamıyla bulup takıldığı yerden çıkarttım. Bu soket mi ambiyans aydınlatmasını sağlayan? Birde forscan üzerinden aktifleştirme yaparken ascetic pack 1 ve pack 2 şeklinde seçenekler var. Bunların farkı nedir? Soketin resmi; Gelelim diğer soruya burayı sökünce sigorta paneli dikkatimi çekti, bomboş resmen.... Bu normal mi? Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 2 Kasım 2019 Yazar Paylaş 2 Kasım 2019 https://www.drive2.ru/l/5049435/ Böyle bir bilgi buldum, şerit ledleri tke dirençli kullanmış ben üç dirençli aldım. Daha dayanıklı ve daha fazla ışık veriyor dediler. Lakin regülatör bir devre kullanmış snaıyorum voltaj için. Ben böyle bir şey almadım, sizce almak gerekli mi? Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 3 Kasım 2019 Yazar Paylaş 3 Kasım 2019 Bugün montajı gerçekleştirdim, daha önce ascetic pack 1 ve pack 2 şeklinde aktifleştirme paketleri vardı forscan üzerinde ve ne olduğunu bilmediğimden birini seçmiştim. Soket aktif hale gelmiş ve ürünü montajını yaptım. Fakat montaj sonrası pack 2 seçtiğim için kontağı açtığımda yandığını (park ve farlardan bağımsız) gördüm. Daha sonra deneme amaçlı pack 1 yaptım ve kapıları açınca, birde park ve farlarla birlikte yandığını görmüş oldum. Bağlantıyı soketi ve kabloları hiç kesmeden yaptım, soketin içine soktum kablo uçlarını ve elektrik bandı ile hareket etmeyecek şekilde bantladım. Yorum bağlantısı
Tahir Ak 3 Kasım 2019 Paylaş 3 Kasım 2019 Bugün montajı gerçekleştirdim, daha önce ascetic pack 1 ve pack 2 şeklinde aktifleştirme paketleri vardı forscan üzerinde ve ne olduğunu bilmediğimden birini seçmiştim. Soket aktif hale gelmiş ve ürünü montajını yaptım. Fakat montaj sonrası pack 2 seçtiğim için kontağı açtığımda yandığını (park ve farlardan bağımsız) gördüm. Daha sonra deneme amaçlı pack 1 yaptım ve kapıları açınca, birde park ve farlarla birlikte yandığını görmüş oldum. Bağlantıyı soketi ve kabloları hiç kesmeden yaptım, soketin içine soktum kablo uçlarını ve elektrik bandı ile hareket etmeyecek şekilde bantladım.Foto? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Kasım 2019 Paylaş 3 Kasım 2019 Sigorta kutusunun boş olması normal. Üst donanım paketleri de düşünülerek tek tip üretiliyordur Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 3 Kasım 2019 Yazar Paylaş 3 Kasım 2019 Tahir Ak yazdı: Ü.Emre Kartal yazdı: Bugün montajı gerçekleştirdim, daha önce ascetic pack 1 ve pack 2 şeklinde aktifleştirme paketleri vardı forscan üzerinde ve ne olduğunu bilmediğimden birini seçmiştim. Soket aktif hale gelmiş ve ürünü montajını yaptım. Fakat montaj sonrası pack 2 seçtiğim için kontağı açtığımda yandığını (park ve farlardan bağımsız) gördüm. Daha sonra deneme amaçlı pack 1 yaptım ve kapıları açınca, birde park ve farlarla birlikte yandığını görmüş oldum. Bağlantıyı soketi ve kabloları hiç kesmeden yaptım, soketin içine soktum kablo uçlarını ve elektrik bandı ile hareket etmeyecek şekilde bantladım. Foto? Mehmet Ozyurek yazdı: Sigorta kutusunun boş olması normal. Üst donanım paketleri de düşünülerek tek tip üretiliyordur Fotoğraf ekleyeceğim tam olarak istediğim şekilde olduğundan emin olduğumda. Biraz önce akşam denedim, çalışmada sıkıntı yok ancak ışık şiddeti fazla geldi gibi, buna bir çözüm bulmam lazım. Sürekli olarak düşük parlaklıkta yanmasını sağlamak ya da düşük ışık veren ledlerden edinmem gerekecek. Yorum bağlantısı
Recommended Posts