İçeriğe Yönlendir

Motor Koruma Kapağı Sesi

Orhan Ünall

Recommended Posts

Orhan Ünall

Merhabalar herkese 

Aracım 2014 Fiesta dizel. Motor üst koruma kapağı tam yerine oturmuyor hafif sallanıyor buda kabin içine çok ses veriyor kapağı elimle oturtup tutunca ses yok ama bırakınca kapak sallanıyor tır tır ses yapıyor. Sesi kesmek için ne yapabilirim, bu kapakların sıfırı var mi? Veya cıvatası felan değişimi oluyor mu? Bilen varsa aydınlatırsa sevinirim.

Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç
(düzenlendi)
Orhan Ünall yazdı:

Merhabalar herkese 

Aracım 2014 Fiesta dizel. Motor üst koruma kapağı tam yerine oturmuyor hafif sallanıyor buda kabin içine çok ses veriyor kapağı elimle oturtup tutunca ses yok ama bırakınca kapak sallanıyor tır tır ses yapıyor. Sesi kesmek için ne yapabilirim, bu kapakların sıfırı var mi? Veya cıvatası felan değişimi oluyor mu? Bilen varsa aydınlatırsa sevinirim.

Kapağın altında  delikler var motor bloğunda kapağın oturduğu bacakların girdiği. Bunlar kapağın deliklerinde plastik takozlara oturuyor o takozları değiştirin. Hava filtre kazanı takozlarıyla aynı sanırsam.

tarihinde Çağatay Kılınç tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl

Yanmaz bant ile plastik kapağın yada oturduğu ayakları sarın kalınlaşınca yerine oturur ses yapmaz. Würth ürünü var yüksek sıcaklık bant diye geçer

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz

ben olsam kapagı komple sökerim kaputu acınca nerde ne var ne oluyor ne bitiyor gözüm görsün.

kendi aracımınkini sürekli 3 tane saplaması vardı 10luk lokma söke söke sıkıldım en son sattım kapagı :)

Yorum bağlantısı
Yılmaz Gökçe
Okay Kaygusuz yazdı:

ben olsam kapagı komple sökerim kaputu acınca nerde ne var ne oluyor ne bitiyor gözüm görsün.

kendi aracımınkini sürekli 3 tane saplaması vardı 10luk lokma söke söke sıkıldım en son sattım kapagı :)

Dediğiniz gibi kapak bazen ufak tefek kaçakların görülmesini engelliyor.

Ama kapak olmayınca da motor pek hoş görünmüyor..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kaan Karakaya

Aynı sorun bende de vardı, cama yakın kısmından ses geliyordu. Kapağı söküp tekrardan taktım sorun ortadan kalkmıştı.

Yorum bağlantısı
Orhan Ünall

Hepinize çok teşekkürler en yakın zamanda müsait olduğumda deneyecegim 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...