İçeriğe Yönlendir

2015 Model Fiesta için Forscan Bilgileri İhtiyacı

Ü.Emre Kartal

Recommended Posts

Ü.Emre Kartal

Merhabalar, 2015 model 1.5 dizel trend-x fiestam için forscan üzerinde multimedya için forscan üzerinden çeşitli bilgilere ihtiyacım var. Aracıma multimedya ünitesi taktırdım ve foscan üzerinden bu ekrana dair hata alıyorum. Silmeme rağmen ısrarla çıkmakta. Araştırdığımda başka modellerde çeşitli ayarları değiştirince sorun kalmamış görünüyor. Bende benzer şekilde ayarları değiştirdim ancak tutturamadım, çok fazla seçenek ve ihtimal var.

2013 model sonrası dizel veya benzinli farketmez fabrikasyon büyük ekranlı model olması yeterli, forscan üzerinde merkezi kontrol modülü üzerindeki menülerinizin ayar şekillerini bana gönderebilirseniz eğer bende benzer ayarları denemek istiyorum.

Özellikle Integrated control panel şeklinde bir menü var bunda ayarlı seçenek nedir? Sorunun kaynağı bu olma ihtimali yüksek, şuana kadar standart olanı ayarı Branded ICP/mini EFP olarak değiştirdim, ekran seçenekleriyle oynadım ancak başarılı olamadım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca
Ü.Emre Kartal yazdı:

Aracıma multimedya ünitesi taktırdım

takılan ürünün resmini eklermisiniz ?

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Serkan Karakoca yazdı:

takılan ürünün resmini eklermisiniz ?

https://urun.gittigidiyor.com/oto-ses-goruntu-sistemleri/diger-oto-ses-ve-goruntu-sistemleri/ford-fiesta-navimex-android-multimedya-navigasyon-oem-teyp-420918915
https://urun.gittigidiyor.com/oto-ses-goruntu-sistemleri/diger-oto-ses-ve-goruntu-sistemleri/ford-fiesta-navimex-android-multimedya-navigasyon-oem-teyp-420918915

Bu ürünün aynısı, çalışmasında problem yok sadece birkaç ufak sıkıntı var. Mykey menüsü kayboldu, araç ayarlarında çekiş kontrol yok esp mevcut. 

birde forscanda iletişim kesildi hatası çıkıyor ekran için

Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca

çekiş kontrolle esp aynı şey  esp yi kapatıp açabiliyorsanız sorun yok .

mykey menüsünün kaybolması ilginç gerçekten.

Ü.Emre Kartal yazdı:

birde forscanda iletişim kesildi hatası çıkıyor ekran için

orjinal ekran soketi boştamı bu ekrana takılı değilmi ?

Yorum bağlantısı
Murat Demir

Emre Bey,ürünü eğer gönderdiğiniz linkten aldıysanız,aldığınız yeri arayın onlar yardımcı olur.Eğer olmazsa navimex müşteri hizmetleri ile bir şekilde görüşün kesin hallederler.Benim aracımdada navimex marka üün var.Bana baya yardımcı oldular.Ama benim aracım 2013 model.Çikiş kontrol sistemi ayarları vs.menüde görünüyor benimkinde ama forscan ayarlarıyle ilgi bi uyarı almamıştım.Dediğim gibi hiç uğraşmayın arayın müşteri hizmetleri bence onlar yönlendirirler.

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Serkan Karakoca yazdı:

çekiş kontrolle esp aynı şey  esp yi kapatıp açabiliyorsanız sorun yok .

mykey menüsünün kaybolması ilginç gerçekten.

orjinal ekran soketi boştamı bu ekrana takılı değilmi ?

Murat Demir yazdı:

Emre Bey,ürünü eğer gönderdiğiniz linkten aldıysanız,aldığınız yeri arayın onlar yardımcı olur.Eğer olmazsa navimex müşteri hizmetleri ile bir şekilde görüşün kesin hallederler.Benim aracımdada navimex marka üün var.Bana baya yardımcı oldular.Ama benim aracım 2013 model.Çikiş kontrol sistemi ayarları vs.menüde görünüyor benimkinde ama forscan ayarlarıyle ilgi bi uyarı almamıştım.Dediğim gibi hiç uğraşmayın arayın müşteri hizmetleri bence onlar yönlendirirler.

Açıkçası boşta soket var mı hatırlamıyorum montajını aldığım yer bulunduğum ilde anlaştıkları bir yerde yaptırmamı sağladı. Çekiş kontrol değil yokuş kalkış olacaktı yanlış olmuş. 

Forscan üzerinde U0287 li bir hata kodu veriyor. Bahsettiğiniz şekilde serviste Ergin Bey ile çokça görüştük en son çözemediler araç özelliklerini açıp kapatma ile ilgili olayı. Ben ambiyans aydınlatmasını aktifleştirdim onu kapatıp açabilmem gerekir mesela ancak o menü de yok. 

Canbus modül ile mi ilgili bir hata var diye düşünüyorum ancak başka bir problem yok çalışıyor. 

Yorum bağlantısı
Murat Demir
Ü.Emre Kartal yazdı:

Açıkçası boşta soket var mı hatırlamıyorum montajını aldığım yer bulunduğum ilde anlaştıkları bir yerde yaptırmamı sağladı. Çekiş kontrol değil yokuş kalkış olacaktı yanlış olmuş. 

Forscan üzerinde U0287 li bir hata kodu veriyor. Bahsettiğiniz şekilde serviste Ergin Bey ile çokça görüştük en son çözemediler araç özelliklerini açıp kapatma ile ilgili olayı. Ben ambiyans aydınlatmasını aktifleştirdim onu kapatıp açabilmem gerekir mesela ancak o menü de yok. 

Canbus modül ile mi ilgili bir hata var diye düşünüyorum ancak başka bir problem yok çalışıyor. 

Benim ilk takıldığında canbus uyumsuz oldu.Direksiyon tuşları çalışmadı.Değiştirdiler.Belkide canbustan olabilir.Bilemedim.

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Murat Demir yazdı:

Benim ilk takıldığında canbus uyumsuz oldu.Direksiyon tuşları çalışmadı.Değiştirdiler.Belkide canbustan olabilir.Bilemedim.

Bende öyle bir durum yok bütün tuşlar çalışıyor mesela. Modülün üzerinde escape 2017 yazıyor montaj öncesi çekmiştim resmini

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
  • 4 hafta sonra...
Ü.Emre Kartal

Bugün değişik şekillerde ayarlar denedim ve sonradan aklıma acaba bilgi ekranına dair ayarları forscan üzerinden kapatırsam hata kodunun iptal olup olmayacağına dair düşünce geldi. Ekranın ve radyonun türü, canbus modülünün çeşidi gibi birçok bilgi fabrikasyon olarak seçili. Bunları tamamen kapatırsam yine çalışırsa uyarı çıkmaz diye düşünüyorum. Var mı deneyen? :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...