İçeriğe Yönlendir

Egzozdan Su Püskürtmesi

Tamer Ars

Recommended Posts

Tamer Ars

Merhabalar. Aranıza yeni katıldım. 2010 model titaium  otomatik  benzin LPG Ford Focus sahibiyim . Yaklaşık bir ay önce aldım aracımı. Tecrübelerinize istinaden kafama takılan bir durumu yazıp fikirlerinizi almak istedim . 
       Aracım egzozdan su püskürtüyor baya baya özellikle durduğum zaman baya bi egzoz altında spreyle su sıkılmış gibi görüntü var . Biraz araştırdım araç ısınana kadar gayet normal yazıyor çoğu yerde yada LPG Li araçta gayet normal deniyor . Benim aracım LPG de ve benzinde de ezgozdan su püskürtüyor . Motor ısıntıktan Sonra dahi. Örneğin sadece benzinde 20 km yol yaptım geldim park ettim aracı baktım egzozdan baya bi su püskürtüyor. Araç su  ve yağ eksiltmiyor . En basit olarak nerden başlamak lazım bu sorunu çözmek için şayet ki sorunsa bu . Fikri olan yada başına gelen varsa tecrübelini paylaşırsa çok sevinirim . 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Fazla tüketim de yoksa normal. Havalar soğudu. Su atar. Egzoz boruları iyice ısındıktan sonra azalır bu durum. Daha çok buhar şeklinde çıkmaya başlar

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Coşku Mert

corolla hybrid yeni çıktığında önümde bir tane test aracı seyrediyordu. egzozundan şıpır şıpır akan suları gördüğümden beri bu durumu normal karşılıyorum :)

Yorum bağlantısı
Tamer Ars

O halde kafaya takacak bir durum yoktur diye düşünüyorum yorumlardan . 
teşekkür ediyorum 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...