Tamer Ars 10 Aralık 2019 Paylaş 10 Aralık 2019 Merhabalar. Aranıza yeni katıldım. 2010 model titaium otomatik benzin LPG Ford Focus sahibiyim . Yaklaşık bir ay önce aldım aracımı. Tecrübelerinize istinaden kafama takılan bir durumu yazıp fikirlerinizi almak istedim . Aracım egzozdan su püskürtüyor baya baya özellikle durduğum zaman baya bi egzoz altında spreyle su sıkılmış gibi görüntü var . Biraz araştırdım araç ısınana kadar gayet normal yazıyor çoğu yerde yada LPG Li araçta gayet normal deniyor . Benim aracım LPG de ve benzinde de ezgozdan su püskürtüyor . Motor ısıntıktan Sonra dahi. Örneğin sadece benzinde 20 km yol yaptım geldim park ettim aracı baktım egzozdan baya bi su püskürtüyor. Araç su ve yağ eksiltmiyor . En basit olarak nerden başlamak lazım bu sorunu çözmek için şayet ki sorunsa bu . Fikri olan yada başına gelen varsa tecrübelini paylaşırsa çok sevinirim . Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Aralık 2019 Paylaş 10 Aralık 2019 Fazla tüketim de yoksa normal. Havalar soğudu. Su atar. Egzoz boruları iyice ısındıktan sonra azalır bu durum. Daha çok buhar şeklinde çıkmaya başlar 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 10 Aralık 2019 Paylaş 10 Aralık 2019 Havalar sogudu. egzoz ve dis sicakligin etkisi. normal. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 11 Aralık 2019 Paylaş 11 Aralık 2019 Eski aracımda da sıfır aldığım yenisinde de yazın bile su atıyor. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 11 Aralık 2019 Paylaş 11 Aralık 2019 corolla hybrid yeni çıktığında önümde bir tane test aracı seyrediyordu. egzozundan şıpır şıpır akan suları gördüğümden beri bu durumu normal karşılıyorum Yorum bağlantısı
Tamer Ars 11 Aralık 2019 Yazar Paylaş 11 Aralık 2019 O halde kafaya takacak bir durum yoktur diye düşünüyorum yorumlardan . teşekkür ediyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts