Ömer Sarıgül 20 Aralık 2019 Paylaş 20 Aralık 2019 (düzenlendi) TPS olabilir tekleme belirli devir aralıklarında ise. Birde bir kere tekleme demişsiniz. Bir kere tekliyor birdaha yapmıyor mu yoksa o devirde iken sürekli yapıyor mu? 2k 2.5k sürekli kullanılan aralıklar tps yollarında hasar veri kaybı olabilir. 20 Aralık 2019 tarihinde Ömer Sarıgül tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Dişli 20 Aralık 2019 Yazar Paylaş 20 Aralık 2019 Mustafa Karaca yazdı: Lpg sistemi açıkmıydı peki? Benzin pompasını kontrol ettirdiniz mi Lpg sistemi aktifti gaza ısınmadan geçmiyor ben ısınmasını beklemden hareket ettim o sırada yaptı bugün sadece benzinde kullandım araba soğukken yine yaptı benzin pompasını kontrol ettirmedim ama lpgde de yapıyor Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 Aralık 2019 Paylaş 20 Aralık 2019 TI-VCT zamanında bu forumda bir arkadaş aldı lpg taktı ve motoru yaktı. bu motor lpg ye uygun değil gibi birşey konuşuldu. LPG enjektör işeme moduna geçiyor bu nedenle bu motorda lpg ile 3 bin deviri geçmeden kullanmak gerek diye sonuç bağlandı. Mertol Kip idi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Aralık 2019 Paylaş 20 Aralık 2019 Mehmet Göktürk yazdı: TI-VCT zamanında bu forumda bir arkadaş aldı lpg taktı ve motoru yaktı. bu motor lpg ye uygun değil gibi birşey konuşuldu. LPG enjektör işeme moduna geçiyor bu nedenle bu motorda lpg ile 3 bin deviri geçmeden kullanmak gerek diye sonuç bağlandı. Mertol Kip idi. çok zamanlı püskürtme var, orada lpg beyni bir şekilde enjektörü devamlı püskürtmeye geçiriyor Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 20 Aralık 2019 Paylaş 20 Aralık 2019 Murat Dişli yazdı: Lpg sistemi aktifti gaza ısınmadan geçmiyor ben ısınmasını beklemden hareket ettim o sırada yaptı bugün sadece benzinde kullandım araba soğukken yine yaptı benzin pompasını kontrol ettirmedim ama lpgde de yapıyor İşte lpg anahtarını kapatmanınız lazım yoksa aynı hata başa döner durur. Bence benzin pompasına da baktırın. Orda da sıkıntı yoksa aküyü söküp takın lpgyi hiç açmayın bir müddet 100 km kadar kullanın düzelir diye düşünüyorum. Sonra düzelirse gerisi kolay. Ama düzelmezse başka şeylere bakılır. Yorum bağlantısı
Can Fındık 23 Aralık 2019 Paylaş 23 Aralık 2019 kaliteli bir yerden benzin alın bir kaç gün arabayı sürün, sorun düzelirse - ki bence düzelecek- sorun; yapısı bozulmuş deponuzdaki eski benzin ya da benzin pompasıdır. Yorum bağlantısı
Hasan Ozmen 4 Ocak 2020 Paylaş 4 Ocak 2020 Hocam buna benzer sorun bendede oldu lpg kullanirken aracımi sabah çalıştırdıgimda ilk harekette tekleme yapiyordu ve motoru dinlersen büyük ihtimalle sende duyarsin pat pat ses çıkıyor patlama sesiymiş. Bunun sebebi lpg regülatöründeki diyafram zamanla yırtıliyor ve lpg sızıyor. Sabah calistirdigimizda manifollda hem gaz hem benzin olunca arac ilk baslarda bogulur gibi oluyor o tekleme bundan oluyormus biraz kullanınca normale biniyor Usta bu sekilde anlatti regülatörü söktü diyaframı değişti cok şükür sorun kalmadi sende onu bi kontrol ettir Yorum bağlantısı
Koray Demir 5 Ocak 2020 Paylaş 5 Ocak 2020 Mehmet Göktürk yazdı: TI-VCT zamanında bu forumda bir arkadaş aldı lpg taktı ve motoru yaktı. bu motor lpg ye uygun değil gibi birşey konuşuldu. LPG enjektör işeme moduna geçiyor bu nedenle bu motorda lpg ile 3 bin deviri geçmeden kullanmak gerek diye sonuç bağlandı. Mertol Kip idi. Konuyu hatırladım 10 sene geçmiş üzerinden. Yorum bağlantısı
Recommended Posts