İçeriğe Yönlendir

Focus II - Torpido Kapağı Açılmıyor

Ahmet İhsan Akşen

Recommended Posts

Ahmet İhsan Akşen
(düzenlendi)

Forumda aradım ama denk gelmedi, muhtemelen ilk başına gelen benim... Geçen bir öğrenci binerken çat diye bir ses geldi " ayağım takıldı galiba hocam" dedi, koltuğun altında bir plastik var ondan geldi sandım ama torpido kapağının kolu da içe basık duruyordu. Çocuk eliyle düzeltti bende yola devam ettim. Bugün lazım oldu torpidodan evrak alacaktım açılmadı. Kol boşta içeride sallanan bir parça var. Tamir edilebilir mi bakacağım ama kapağı nasıl açarım bilemedim.

tarihinde Ahmet İhsan Akşen tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Harun Özden

Torpido kolunun tırnağı kırılmış sanırım. Kolu aşağı bastırıp tornavida ile kırılan tırnak ittirilerek belki açılabilir.

Yorum bağlantısı
Emin Onuk
Harun Özden yazdı:

Torpido kolunun tırnağı kırılmış sanırım. Kolu aşağı bastırıp tornavida ile kırılan tırnak ittirilerek belki açılabilir.

aynen bu şekilde açılıyor. kırılan tırnak oralardaysa. bi yapıştırıcı vasıtasıyla yerine yapıştırınca sorun kalmıyor. açtıktan sonra 2 çivata var zaten ordan söküp elinize alınca yapıştırması çok zor olmuyor

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Hallettim şükür, normalde kol sadece çekiliyor ama kirildigi için bastırılıyordu ve bastıktan sonra tam ortadan tornavida ile dili kurtarıp açtım. Kırılan kol sağda oldigi için oradan uğraşmıştım ama mekanizmaya tam ortadan ulaşılıyor. Kapak açılınca sökmek kolay, iki tane T15 vida tutuyor.

Aktivatörlü yapıştırıcı ile yapıştırdım ne kadar sağlam oldu bilmiyorum ama kol çok hafif başka bir  kolu indiriyor aşağı fazla güç uygulanan bir yer değil yani.

Zemin renkleri farklı olduğu için aynı parça farklı renklerde çıkmış :)

R89MB6.jpg
R89ZMp.jpg
R894Jy.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...