Muhammet Çelik 18 Aralık 2019 Paylaş 18 Aralık 2019 Aracım 2006 Focus HB, Sağ farın içerisi buğunlanma yaptığı için farı olduğu gibi söküp eve getirip saç kurutma makinesiyle buğusunu almak istedim fakat far soketini çıkaramadım. Far soketini nasıl çıkarabilirim? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Aralık 2019 Paylaş 18 Aralık 2019 O soketi adabı ile çıkarabilen insan evladı doğmadı daha. Soket ileri itilir, tornavida geçme yerine uygun genişliği olan tornavida takılır tornavida ucu manivela gibi kaldırılıp soket çekilir. Ama gördüğüm kadarıyla zaten kilit kırık. Geniş uçlu düz tornavida soket dibinden kastırılıp çıkarılacak. 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Aralık 2019 Paylaş 18 Aralık 2019 kildi kırınca sonra rahart oluyor söküp takması tornavida ağzını çıkıntılı kilidi dışa itecek gibi araya sokup tatlıca kanırtın tık edince çıkacak. Yorum bağlantısı
Ömer Taban 18 Aralık 2019 Paylaş 18 Aralık 2019 Fardaki bugulanma damlacik seklinde cok degilse fari sökmeden uzun-kisa farlari yakarak farin dis kismina gazete,karton gibi birseyle kapatarak 10-15 dakika bekleyin faydasi olabilir 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Aralık 2019 Paylaş 18 Aralık 2019 Çağlar Bayur yazdı: kildi kırınca sonra rahart oluyor söküp takması tornavida ağzını çıkıntılı kilidi dışa itecek gibi araya sokup tatlıca kanırtın tık edince çıkacak. Belli daha önce tecrübe edilmiş Yorum bağlantısı
Muhammet Çelik 18 Aralık 2019 Yazar Paylaş 18 Aralık 2019 Çağlar Bayur yazdı: kildi kırınca sonra rahart oluyor söküp takması tornavida ağzını çıkıntılı kilidi dışa itecek gibi araya sokup tatlıca kanırtın tık edince çıkacak. Bahsettiğiniz yer üstteki fotoğrafta 4 ve 6 numarasının hafif aşağısındaki yer mi oluyor? bende bugün fark ettim orda bir tırnak var ve kırılmış sanırım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Aralık 2019 Paylaş 18 Aralık 2019 Muhammet Çelik yazdı: Bahsettiğiniz yer üstteki fotoğrafta 4 ve 6 numarasının hafif aşağısındaki yer mi oluyor? bende bugün fark ettim orda bir tırnak var ve kırılmış sanırım evet 4-6 nın altındaki çıkıntının iiçinde bir plastik tırnak var, kilit denen yer orası. orayı dışa doğru esneterek soket itilecek. soketi pense ile tutup çekmye çalışmayın, fara giren montajlı kısmı çıkar tırnak sağlamdır Mehmet Ozyurek yazdı: Belli daha önce tecrübe edilmiş ayda 1 sökünce tınakla kilitle uğraşılmaz fazladan tasarlanmış Yorum bağlantısı
Muhammet Çelik 18 Aralık 2019 Yazar Paylaş 18 Aralık 2019 Çağlar Bayur yazdı: evet 4-6 nın altındaki çıkıntının iiçinde bir plastik tırnak var, kilit denen yer orası. orayı dışa doğru esneterek soket itilecek. soketi pense ile tutup çekmye çalışmayın, fara giren montajlı kısmı çıkar tırnak sağlamdır ayda 1 sökünce tınakla kilitle uğraşılmaz fazladan tasarlanmış Hocam soketin ayrılacağı nokta 1 mi yoksa 2 numaralı yer mi ? Daha önceden hiç far soketide sökmemiştim:) Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Aralık 2019 Paylaş 18 Aralık 2019 2. nolu yerden çıkacak 1 nolu yer fara montajlı kalacak. soketi pense ile çekince yerinden çıkar dediğim yer idi 1 olan. çıkmamalı 2 Yorum bağlantısı
Muhammet Çelik 20 Aralık 2019 Yazar Paylaş 20 Aralık 2019 Herkese teşekkür ederim, tüvtürk muayene öncesi farın buğusunu kurutmuş oldum. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts