Mithat Tuğrul 23 Aralık 2019 Paylaş 23 Aralık 2019 Hayırlı olsun güle güle kullanının. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Aralık 2019 Paylaş 23 Aralık 2019 Hakan hayırlı olsun çok güzel maşallah. Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 23 Aralık 2019 Paylaş 23 Aralık 2019 Hayırlı olsun, çok güzel araç. Cesur bir seçim olmuş. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 23 Aralık 2019 Paylaş 23 Aralık 2019 Hakan hayırlı olsun maaşallah çok güzel. Benim Tirent Fokuz da pws idi, üstelik kuru tip denen, sorunlu olduğu söylenenden. Çok şükür 2 yıla yakın güzelce bindim. 1.5 Dizellerdeki pws, ıslak tip. Sorun çıkacağını sanmam. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 23 Aralık 2019 Paylaş 23 Aralık 2019 Çok güzelmiş maşallah, Allah kazasız, belasız ve cezasız sürüşler versin. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 23 Aralık 2019 Paylaş 23 Aralık 2019 Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın. Renk muhteşem. Yorum bağlantısı
Onur Çelebi 23 Aralık 2019 Paylaş 23 Aralık 2019 Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Aralık 2019 Paylaş 23 Aralık 2019 Güzel bir araç almışsın Hakan.. Güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 23 Aralık 2019 Yazar Paylaş 23 Aralık 2019 Celalettin Süğürtin yazdı: Hakan Gürsu yazdı: Evet dostlar büyük konuşmamak lazımmış, hayatta çift kavrama şanzıman almam diyen ben gitti bir Pws aldı. Ama makine rengi ve görüntüsü ile beni tavladı artık bi sorun çıkarsada katlanacaz yapacak bişey yok. En önemlisi eşim ve kızım Focus SW ye bayıldılar. Focusun satış işlemleri bitip yola çıktığımda Fordu özlemişim be arkadaş dedim. Bu 4. fordum oldu. Aracım 2016 model 88 binde. Buyrun fotolar. https://imgyukle.com/i/RfiVMj https://imgyukle.com/i/RfiEun https://imgyukle.com/i/Rfikfh https://imgyukle.com/i/RfiJJo https://imgyukle.com/i/RfiRB8 https://imgyukle.com/i/RfiQXU https://imgyukle.com/i/RfireH Hayırlı olsun. Çok güzel görünüyor. Rengi favorim. Teşekkür ederim, çok sağolun. Sinan Akgöl yazdı: Yakışıklı net. Kazasız belasız güle güle iyi günlerde kullanın, Ford hep özleniyor. Sağolun evet Fordun yeri bi başka. Hüseyin Maviş yazdı: Kazasız belasız, güle güle iyi günlerde kullanın. Teşekkür ederim, amin. Gökhan Albayrak yazdı: Ben sw hiç sevmiyorum (RS6 hariç) ama bu renk focus ‘a yakıştırdığım en güzel renk. Kazasız belasız kullanın. Maşallah. Steyşın candır Çok sağolun. Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 23 Aralık 2019 Yazar Paylaş 23 Aralık 2019 Mert Yeldan yazdı: Hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 23 Aralık 2019 Yazar Paylaş 23 Aralık 2019 Arda Bülent Güzel yazdı: Hayırlı uğurlu olsun. Çok sağolun. Alptuğ Özcan yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın. Ozel değilse maliyeti ne oldu? 120 bin tlye aldım. 4 parça boya var Ön tampon Sol çamurluk Arka tampon Bagaj Kapağı. Değişeni yok. Fatih Ozen yazdı: Maşallah hayırlı uğurlu olsun Sağolun. Emrah Korkmazz yazdı: Hayırlı olsun abi,güle güle kullanın... Teşekkür edrim. Ersev Kaya yazdı: Hayırlı, uğurlu olsun. Recep Demirci yazdı: Hayırlı olsun. Sağolun. Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun abi. Pws sıkıntı çıkaracak diye diye kendini üzme, miss gibi araba, güle güle kullan. Rengi ayrıca güzel. Sağol Köksal bakalım görecez inşallah bi sorun yaşamam. Teşekkür ederim. Buğra Höngül yazdı: Hayırlı olsun renk mükemmel Sağolun, bende çok sevdim rengi. Cem Dilmen yazdı: Hayırlı olsun. Kazasız günlerde binin inşallah... Sağolun. amin Adem Kazıl yazdı: hayırlı olsun bu renk çok güzel yakışıyor. Sağolun. Mehmet Cihat yazdı: hayırlı uğurlu olsun Teşekürelr. Ahmet Çankaya yazdı: hayırlı uğurlu olsun inşaallah... ceed resimlerini bekliyordum, feyk attınız..😉 Ahmet hocam ya valla kısmet değişmiş galerici fiyat yükseltti bende almadım. Kısmet bunaymış. Ali Cihangiroğlu yazdı: Hayırlı olsun, steyşın almak isabet olmuş Sağol Ali, steyşın çok kullanışlı gerçekten. Erdem Bozkurt yazdı: maşallah,focus sw ayrı bir tat, binlerce focus kasada az bulunur ama kıymetini bilen bilir...hayırlı olsun güle güle kullanın... Metin Akbal yazdı: Hayırlı olsun kazasız belasız. Sağolun. Servet Aydın yazdı: Höh 😃 sağ gösterip sol vurdun Hakan😁 Hayırlı olsun rengi şahane Sağol abi biraz öyle oldu. hep Focus SW aradım aslında son anda bu çıktı kısmet. Harun Kocaçalışkan yazdı: Hayırlı olsun. Sağolun. Fatih Evcin yazdı: Hayırlı olsun, kazasız , belasız , cezasız iyi günlerde kullanın. Maşallah. Çok sağolun amin İnşallah. Serkan Karakoca yazdı: maşallah hayırlı olsun kazasız belasız cezasız şunu gördükten sonra aklımın bir köşesinden acaba yapsammı sorusu eksilmiyor:) SS Tuning biliyor bu işi kesinlikle Bu çok güzelmiş yalnız. Mert Yeldan yazdı: Hayırlı olsun Sağolsın Mert. 3 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 23 Aralık 2019 Yazar Paylaş 23 Aralık 2019 Evren Barış Özbek yazdı: Hayırlı olsun. Teşekkürler. Mithat Tuğrul yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanının. Sağolun. Sami Demirpaz yazdı: Hayırlı olsun, maşallah. Teşekkürler. Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Hakan hayırlı olsun çok güzel maşallah. Çok sağol Mehmet.eyvallah. Serkan Karadağ yazdı: Hayırlı olsun, çok güzel araç. Cesur bir seçim olmuş. Teşekkür ederim. SW leri seviyorum. Önder Özcan yazdı: Hakan hayırlı olsun maaşallah çok güzel. Benim Tirent Fokuz da pws idi, üstelik kuru tip denen, sorunlu olduğu söylenenden. Çok şükür 2 yıla yakın güzelce bindim. 1.5 Dizellerdeki pws, ıslak tip. Sorun çıkacağını sanmam. İnşalla Özcan çok sağol bakalım görecez. Metin Uzunoğlu yazdı: Çok güzelmiş maşallah, Allah kazasız, belasız ve cezasız sürüşler versin. Amin çok sağolun. Harun Özden yazdı: Hayırlı olsun, rengi çok güzel Sağolun. Ahmet Ertugay yazdı: Hayırlı olsun. Çok sağolun. Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın. Aydın Sert yazdı: Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın. Renk muhteşem. TEşekkür edrim. Onur Çelebi yazdı: Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. Sağolun amin. Mehmet Ozyurek yazdı: Güzel bir araç almışsın Hakan.. Güle güle kullan. Sağol Mehmet abi. Teşekkür edrim. Sefa Çelik yazdı: Hayırlı olsun s-max'ten de biliyorum, bagajı ayrı olmayan, yaşam kabiniyle bir araçlar o kadar kullanışlı oluyor ki. Sağolun, içeride ekstra bi ferahlıkta oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 23 Aralık 2019 Yazar Paylaş 23 Aralık 2019 Arabada şaşırdığım bi nokta ise bagaj kapağının camın altındaki 10 cm lik bi bölümden sonra komple plastik olması. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 23 Aralık 2019 Paylaş 23 Aralık 2019 Çok güzel renk, daha çok otomobil. Focus çok güzel araba . 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 23 Aralık 2019 Yazar Paylaş 23 Aralık 2019 Evren Erakçora yazdı: Çok güzel renk, daha çok otomobil. Focus çok güzel araba . Çok sağolun, evet SW leri seviyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Aralık 2019 Paylaş 23 Aralık 2019 aslen sw olmak için tasarlanmış bir kasa zaten 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 23 Aralık 2019 Yazar Paylaş 23 Aralık 2019 Çağlar Bayur yazdı: aslen sw olmak için tasarlanmış bir kasa zaten Evet abi, bence sedanından daha güzel. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 23 Aralık 2019 Yazar Paylaş 23 Aralık 2019 Mert Can Üzger yazdı: Hayirli olsun. Renk şahane... Sağolun, rengini bende çok beğeniyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts