Zeki Yelboğa 23 Aralık 2019 Paylaş 23 Aralık 2019 Hayırlı olsun, Rabbim kazasız binmeyi nasip etsin. Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 23 Aralık 2019 Yazar Paylaş 23 Aralık 2019 Fikri Keleş yazdı: Hayırlı olsun<çok güzel Sağolun. Zeki Yelboğa yazdı: Hayırlı olsun, Rabbim kazasız binmeyi nasip etsin. Sağolun, amin. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 23 Aralık 2019 Paylaş 23 Aralık 2019 Hayırlı olsun Hakan hocam güzel bir renk focusa çok yakışıyor yanılmıyorsam cmaxinizde benzer bir renkteydi. İdeal bir renk. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 24 Aralık 2019 Paylaş 24 Aralık 2019 Hakan sen tam bi Fordçusun diğer markaları kullandığın zaman bile aklın Ford ta idi. Ne zaman ıslatıyoruz hele söyle bakalım. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 24 Aralık 2019 Paylaş 24 Aralık 2019 Bende sw sevemiyorum. Ama guzel gorunuyor. Gulerek kullan. Donanim paketi ne? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 24 Aralık 2019 Paylaş 24 Aralık 2019 Hakan Gürsu yazdı: Arabada şaşırdığım bi nokta ise bagaj kapağının camın altındaki 10 cm lik bi bölümden sonra komple plastik olması. Dikkat etmemiştim ama daha iyi abi, Allah korusun ufak tefek şehiriçi kazalarında boya takıntısı yapmaz Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 24 Aralık 2019 Yazar Paylaş 24 Aralık 2019 Köksal Yılmaz yazdı: Dikkat etmemiştim ama daha iyi abi, Allah korusun ufak tefek şehiriçi kazalarında boya takıntısı yapmaz Benimki boyalı zaten. Mustafa Arıkan yazdı: Hayırlı olsun. Sağolun. Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 24 Aralık 2019 Yazar Paylaş 24 Aralık 2019 Fatih Keskin yazdı: Hakan sen tam bi Fordçusun diğer markaları kullandığın zaman bile aklın Ford ta idi. Ne zaman ıslatıyoruz hele söyle bakalım. Valla öyle Fatih, konuşalım bi gün belirleyelim. Alpay Sumer yazdı: Bende sw sevemiyorum. Ama guzel gorunuyor. Gulerek kullan. Donanim paketi ne? Sağolun, donanım Titanium. Mehmet Yeter yazdı: Hayırlı olsun Hakan hocam güzel bir renk focusa çok yakışıyor yanılmıyorsam cmaxinizde benzer bir renkteydi. İdeal bir renk. Çok sağol Mehmet, Yok Cmax kahverengiydi. Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 24 Aralık 2019 Paylaş 24 Aralık 2019 Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız. Fiestadan sonraki niyetim bu model ancak powershift kafamı karıştırıyor. Kullanımı performansı geçişleri nasıl tecrübeleriniz ? Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 24 Aralık 2019 Yazar Paylaş 24 Aralık 2019 Tevfik Işık yazdı: Çok güzel👍 Teşekürler. Çağatay Kılınç yazdı: Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız. Fiestadan sonraki niyetim bu model ancak powershift kafamı karıştırıyor. Kullanımı performansı geçişleri nasıl tecrübeleriniz ? Sağolun, performans ve geçişler çok iyi çok hızlı tepkiler veriyor, ancak her çiftt kavram şanzıman gibi arıza riski olduğu gibi debriyajların değişme vakti var. Sıfır alınırsa çok sorun yok bence ancak 2. El alındığında sizden önceki sahiplerinin nasıl ve hangi şartlarda kullandığı önemli. Debriyajj değiştiren ustalarla konuştuğumda bana söylenen 70 bindede debriyaj değiştirdim 180 bindede . 1 Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 24 Aralık 2019 Paylaş 24 Aralık 2019 Hakan Gürsu yazdı: Teşekürler. Sağolun, performans ve geçişler çok iyi çok hızlı tepkiler veriyor, ancak her çiftt kavram şanzıman gibi arıza riski olduğu gibi debriyajların değişme vakti var. Sıfır alınırsa çok sorun yok bence ancak 2. El alındığında sizden önceki sahiplerinin nasıl ve hangi şartlarda kullandığı önemli. Debriyajj değiştiren ustalarla konuştuğumda bana söylenen 70 bindede debriyaj değiştirdim 180 bindede . Peki bu powershift ya da dsg gibi çift kavramalı şanzımanların kullanımı nasıl olmalı? Yani ışıklarda beklerken ne yapmalı? Kısa süreli durmalarda n ye almaya gerek var mı? Focus ya da jetta düşünüyorum otomatik. Daha önceki aracımda tam otomatikti onu kullanması gayet rahat ve kolaydı. Eğer bütçeyi becerebilirsem yeni ecosport da olabilir tam otomatik çünkü. Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 24 Aralık 2019 Yazar Paylaş 24 Aralık 2019 Çağatay Kılınç yazdı: Peki bu powershift ya da dsg gibi çift kavramalı şanzımanların kullanımı nasıl olmalı? Yani ışıklarda beklerken ne yapmalı? Kısa süreli durmalarda n ye almaya gerek var mı? Focus ya da jetta düşünüyorum otomatik. Daha önceki aracımda tam otomatikti onu kullanması gayet rahat ve kolaydı. Eğer bütçeyi becerebilirsem yeni ecosport da olabilir tam otomatik çünkü. Benimde bundan önceki aracım tam otomatikti. Bu çift kavrama olayını yeni yeni araştırıyorum, internette kesin bişey söyleyen yok kimi trafikte durup frene basınca boşa alıyor diyor ama ben 3 gündür kullanıyorum bence öyle değil. Neden diyecek olursanız frendeki basıncı azaltır azaltmaz araç ileri gitmek istiyor. Kimiside boşa alın diyor, evet boşa alınca ileri gitme isteği duruyor ama bunuda yapacaksak niye otomatik aldık. Belki uzun süreli durmalarda yapılabilir. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 24 Aralık 2019 Paylaş 24 Aralık 2019 Hakan Gürsu yazdı: Benimde bundan önceki aracım tam otomatikti. Bu çift kavrama olayını yeni yeni araştırıyorum, internette kesin bişey söyleyen yok kimi trafikte durup frene basınca boşa alıyor diyor ama ben 3 gündür kullanıyorum bence öyle değil. Neden diyecek olursanız frendeki basıncı azaltır azaltmaz araç ileri gitmek istiyor. Kimiside boşa alın diyor, evet boşa alınca ileri gitme isteği duruyor ama bunuda yapacaksak niye otomatik aldık. Belki uzun süreli durmalarda yapılabilir. Çift kavrama tamir vs sorunları videosunda uzun süreli sıkışık trafikte spor yada manuele almak aracın sürekli 1-2 2-1 yapmadığı için daha uzun ömürlü olur diyordu ustası. Ben bazen yapıyorum manuel modunu özellikle köprü trafiğinde vs. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 24 Aralık 2019 Yazar Paylaş 24 Aralık 2019 Sinan Akgöl yazdı: Çift kavrama tamir vs sorunları videosunda uzun süreli sıkışık trafikte spor yada manuele almak aracın sürekli 1-2 2-1 yapmadığı için daha uzun ömürlü olur diyordu ustası. Ben bazen yapıyorum manuel modunu özellikle köprü trafiğinde vs. Oda bi seçenek yapılabilir. Yalnız siz niye yapıyorsunuz sizde Bmw yokmu. Yorum bağlantısı
Fatih Ozen 25 Aralık 2019 Paylaş 25 Aralık 2019 Hakan bey fiyat bilgisi verirmisiniz💰? Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 25 Aralık 2019 Paylaş 25 Aralık 2019 Hakan Gürsu yazdı: Oda bi seçenek yapılabilir. Yalnız siz niye yapıyorsunuz sizde Bmw yokmu. Ben neden yapiyorum Bmw ZF ilk 3 vites biraz kemikli ve arabanin surekli sıkışık dur kalk trafiginde 1 2 gezmesi hem yakitta eksi hemde bu araçta şanzıman degistirdigim icin artik daha dikkatliyim diyelim 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 25 Aralık 2019 Yazar Paylaş 25 Aralık 2019 Fatih Ozen yazdı: Hakan bey fiyat bilgisi verirmisiniz💰? 120 bin tlye aldım. 4 parça boya var Ön tampon Sol çamurluk Arka tampon Bagaj Kapağı. Değişeni yok. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 25 Aralık 2019 Paylaş 25 Aralık 2019 Hakan Gürsu yazdı: Benimde bundan önceki aracım tam otomatikti. Bu çift kavrama olayını yeni yeni araştırıyorum, internette kesin bişey söyleyen yok kimi trafikte durup frene basınca boşa alıyor diyor ama ben 3 gündür kullanıyorum bence öyle değil. Neden diyecek olursanız frendeki basıncı azaltır azaltmaz araç ileri gitmek istiyor. Kimiside boşa alın diyor, evet boşa alınca ileri gitme isteği duruyor ama bunuda yapacaksak niye otomatik aldık. Belki uzun süreli durmalarda yapılabilir. Boşa almak değil de debriyaja basılı tutuyor gibi sanki, hani tam otomatikte D de ayak frende beklerken hafif titrer ya, öyle titremiyor ama N deki kadar pürüzsüz de değil. Uzun ışıkta N ye alırım, dur kalk trafikte start stop u kapatırım. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Ozen 25 Aralık 2019 Paylaş 25 Aralık 2019 Hakan Gürsu yazdı: 120 bin tlye aldım. 4 parça boya var Ön tampon Sol çamurluk Arka tampon Bagaj Kapağı. Değişeni yok. Tesekkur ederim.çok güzel tekrar hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 25 Aralık 2019 Paylaş 25 Aralık 2019 Focusun mavisi bir başka... Maşallah hayırlı ve uğurlu olsun çok güzel makina Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 26 Aralık 2019 Yazar Paylaş 26 Aralık 2019 Zafer Bakar yazdı: Focusun mavisi bir başka... Maşallah hayırlı ve uğurlu olsun çok güzel makina Teşekkürler, sağolun. Evet renk güzel gerçekten. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts