Çağlar Bayur 23 Aralık 2019 Paylaş 23 Aralık 2019 Ali Darbaz yazdı: hindü i10larda hindistanda akşam eve sağ gelince şükrediyorlar, ayrı bir dünyada onlar 2 1 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 24 Aralık 2019 Paylaş 24 Aralık 2019 Ebrar Tüfek yazdı: Petrol istasyonlarında görürmüyüz cng yi ? Vw tgi motor yaptı ama tr de görmedim. Benim multivana cng takılsa nasıl olur acaba ? Cng yakıtı nereden bulunabilir ? Cng yakıt nutural gaz bayı adı istasyonlarda var fiyatı lpg 3,3-3,7 iken 4 liraya satılıyor boluda var mesela samsunda mutlaka olması lazım lpg de takıyorlar dizellere Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 24 Aralık 2019 Yazar Paylaş 24 Aralık 2019 Erkan Işık yazdı: Cng yakıt nutural gaz bayı adı istasyonlarda var fiyatı lpg 3,3-3,7 iken 4 liraya satılıyor boluda var mesela samsunda mutlaka olması lazım lpg de takıyorlar dizellere İnternetten baktım abi samsunla alakalı hiçbir yerde yok, en yakın orduda var. Yorum bağlantısı
Erkan Işık 24 Aralık 2019 Paylaş 24 Aralık 2019 http://www.naturelgaz.com/tesisler.php burda görünüyor bir tel aç sor bakalım cng satısı varmı Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 24 Aralık 2019 Yazar Paylaş 24 Aralık 2019 Linke basınca direk harita çıkıyor, bana en yakın orduda var. Samsunda satış yapılan biryer yok, 10 numara yağ ile alakalı bir yazı okumuştum insanları doğalgaza teşvik edin bunun için ilk önce cng tesisi yapılması gerekiyor yazıyordu, samsun için. Yorum bağlantısı
Recommended Posts