Doğan Arşiray 31 Aralık 2019 Paylaş 31 Aralık 2019 geçirgen olan kağıt filtrenin fiyat faydası, kutu içi markalı perforamns filtresinden daha fazla. onu diyorum ben de. en kötüsü altında süngeri de olan fabrikasyon filtre. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 31 Aralık 2019 Yazar Paylaş 31 Aralık 2019 Valla benim filtreden pek toz çıkmadı, demek geleni almış içeri. Gaz tepkisi bariz farkediyor ama. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 31 Aralık 2019 Paylaş 31 Aralık 2019 (düzenlendi) Ilık suda toz çamaşır deterjanı ile yıkıyorum. Yağlarken çok hafif wd40 sıkıyorum. 5000km’de bir temizliyorum. Her söktüğümde filtrenin arka kısmını kontrol ederim en ufak kirlenme iz leke olmaz. Pırıl pırıl olur. Tekstilci bir arkadaşa sormuştum. İçi pamuk olduğu için ılık su ile çamaşır deterjanının en iyi temizliği yapacağını söylemişti. 31 Aralık 2019 tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 31 Aralık 2019 Paylaş 31 Aralık 2019 kn nin kendi temizleme spreyi yerine standar balata spreyi sonrasında ılık su ile yıkayın daha iyi sonuç alırsınız ben senelerdir aynı şeyi yapıyorum sonra iyice kuruyunca kn yağı ile yağlıyorum 2 gün kurumasını bekliyorum tmamadırBalata spreyi filtrenin yapisini bozmaz mi? 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 31 Aralık 2019 Yazar Paylaş 31 Aralık 2019 Bence balata spreyi ağır gelir. Yağı çözer ama tozu kabartacağını sanmıyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts