Fatih Evcin 2 Ocak 2020 Paylaş 2 Ocak 2020 (düzenlendi) Arkadaşlar merhaba, Aracımı bugün itibariyle forum üyelerimizden Mahmut Sayar Bey'e sattım diyebilirim, anlaştık Cumartesi günü teslim edeceğim. Kangoo sevdasından mecburen caydım çünkü şehir içi hız limitleri, vergileri ve her sene muayenesi beni soğuttu. Renault Scenic bakıyorum hararetli bir şekilde. 1.6 16V beniznli. Sormak istediğim 1 soru var. Otomatik mi? Manuel mi? 2 Ocak 2020 tarihinde Fatih Evcin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Ocak 2020 Paylaş 2 Ocak 2020 (düzenlendi) Benim de bir dönem aklıma takılan bir araçtı. 1.6 otomatik, yakıt ve performans olarak ciddi üzebilir, ağırlığına bakmak lazım ayrıca sen şimdi bagaj vs full yüklersin iyice bezdirebilir. İlla otomatik olacaksa şanzıman üreticisi ve sorunsuzluğu nasıl ben de merak ediyorum. 2 Ocak 2020 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 2 Ocak 2020 Paylaş 2 Ocak 2020 Benim de merak ettiğim ve takip ettiğim bir konu olacak bu konu. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 Ocak 2020 Paylaş 2 Ocak 2020 (düzenlendi) Sceniclerde otomatik kaç ileri oluyormuş? Eğer 4 ileri ise Bva diye geçer AL4 kodlu şanzıman. Bizim Peugeot'taki şanzıman. Ki bir parça olarak baktım basınç kaptörü 308 ile aynı. Ayrıca yazmayı unutmuşum hayırlı uğurlu olsun daha iyileri gelsin. Alan üyemize de hayırlısı olsun. 2 Ocak 2020 tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 2 Ocak 2020 Yazar Paylaş 2 Ocak 2020 Köksal Yılmaz yazdı: Benim de bir dönem aklıma takılan bir araçtı. 1.6 otomatik, yakıt ve performans olarak ciddi üzebilir, ağırlığına bakmak lazım ayrıca sen şimdi bagaj vs full yüklersin iyice bezdirebilir. İlla otomatik olacaksa şanzıman üreticisi ve sorunsuzluğu nasıl ben de merak ediyorum. evet 4 vites şanzıman araç zaten ağır birde bagajı fullersem bayırlarda iyice boğulurum otomatik şart değil aslında Sinan Akgöl yazdı: Sceniclerde otomatik kaç ileri oluyormuş? Eğer 4 ileri ise Bva diye geçer AL4 kodlu şanzıman. Bizim Peugeot'taki şanzıman. Ki bir parça olarak baktım basınç kaptörü 308 ile aynı. otomatik mi triptonik mi acaba. ssolunda PRND var sola çekince de M var Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 Ocak 2020 Paylaş 2 Ocak 2020 Triptronic evet PRND + manuel modu da var Fatih Evcin yazdı: otomatik mi triptonik mi acaba. ssolunda PRND var sola çekince de M var Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 2 Ocak 2020 Yazar Paylaş 2 Ocak 2020 Sinan Akgöl yazdı: Triptronic evet PRND + manuel modu da var 3 Usta 1 parçacı ile görüştüm. 2 tanesi manuel al 2 tanesi otomatik al diyor bakalım buradan nasıl fikir çıkacak. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 Ocak 2020 Paylaş 2 Ocak 2020 Fatih Evcin yazdı: 3 Usta 1 parçacı ile görüştüm. 2 tanesi manuel al 2 tanesi otomatik al diyor bakalım buradan nasıl fikir çıkacak. Yarın bir de benim ustaya sorayım bakalım çok Renault yapıyor bir fikir sorarım. 1 Yorum bağlantısı
ibrahim Tiryaki 2 Ocak 2020 Paylaş 2 Ocak 2020 Sen hayırdır? Reno Skenik sevdası nerden çıktı Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 2 Ocak 2020 Yazar Paylaş 2 Ocak 2020 ibrahim Tiryaki yazdı: Sen hayırdır? Reno Skenik sevdası nerden çıktı birbirimizi gördük, çok sevdik Yorum bağlantısı
ibrahim Tiryaki 2 Ocak 2020 Paylaş 2 Ocak 2020 Fatih Evcin yazdı: birbirimizi gördük, çok sevdik ben renodan soğudum, bana reno demeyin 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Ocak 2020 Paylaş 2 Ocak 2020 Fatih Evcin yazdı: Sormak istediğim 1 soru var. Otomatik mi? Manuel mi? Dizel mi benzinli mi baktığınız? Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 2 Ocak 2020 Yazar Paylaş 2 Ocak 2020 Sani Gerşon yazdı: Dizel mi benzinli mi baktığınız? benzinli 1.6 16V Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Ocak 2020 Paylaş 2 Ocak 2020 Fatih Evcin yazdı: benzinli 1.6 16V Kaç model düşünüyorsunuz? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Ocak 2020 Paylaş 2 Ocak 2020 40 bin gibi fiyatları . Teh. C-Max bak C-Max de bakma o da 40 bin teh Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 2 Ocak 2020 Yazar Paylaş 2 Ocak 2020 Mustafa Tüfekçi yazdı: 40 bin gibi fiyatları . Teh. C-Max bak C-Max de bakma o da 40 bin teh 40 bin değil baktığım 50.000 Sani Gerşon yazdı: Kaç model düşünüyorsunuz? 2004-2005 gibi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Ocak 2020 Paylaş 2 Ocak 2020 Fatih Evcin yazdı: 2004-2005 gibi Otomatiği sorunsuz. Bildiğimiz 4 ileri otomatik mevcut olmalı o kasada. Yanılıyor olabilirim, @Servet Aydın da bi baksın konuya. Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 2 Ocak 2020 Yazar Paylaş 2 Ocak 2020 Otomatiği sorunsuz. Bildiğimiz 4 ileri otomatik mevcut olmalı o kasada. Yanılıyor olabilirim, [mention=13526]Servet Aydın[/mention] da bi baksın konuya.Vitesin sol tarafında M+ var tam otomatik değil gibime geldi net bilmiyorum ama adı al4 dpo otomatik sanırım. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 Ocak 2020 Paylaş 2 Ocak 2020 Şanzıman tam otomatik BVA diye yazan ancak özünde AL4 olan model. Servet abi bir yorumlasın Renault hakkında motor vs genel bilgisi fazla ama şanzımanı biliyorum bütün + -lerini 1 Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 2 Ocak 2020 Paylaş 2 Ocak 2020 Manuel, bir yakınımınki otomatik ve baya masraf açtı. Yorum bağlantısı
Emre Demir 2 Ocak 2020 Paylaş 2 Ocak 2020 Komple yansa bitse 6bin lira şanzıman rahat olun arkadaşlar. 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 Ocak 2020 Paylaş 2 Ocak 2020 (düzenlendi) İnternette 7132tl 0 şanzıman şuan 2 Ocak 2020 tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Ocak 2020 Paylaş 2 Ocak 2020 Sani Gerşon yazdı: Otomatiği sorunsuz. Bildiğimiz 4 ileri otomatik mevcut olmalı o kasada. Yanılıyor olabilirim, @Servet Aydın da bi baksın konuya. Türbinli triptonik aklımda kalan. Yarın detay alırım 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 Ocak 2020 Paylaş 2 Ocak 2020 Güzel araç tip olarak beğendiğim bir tipi var. araştırma yaptığımda gösterge problemi var diye biliyorum bir çok araçta göstergeleri bozulduğu için komple değişiyor değişince km de sıfırlanmış oluyor yani km yi tam bilmek biraz sorun olabilir. Km konusunu iyi araştırmak gerekir çünkü saticida da bilmiyor olabilir 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts