İçeriğe Yönlendir

5. Nesil Clio

Remzi Karaca

Recommended Posts

Remzi Karaca

5. nesil Clio

66c11c98a1cbe23f4e5779c755a53327.jpgcda614f168e2ff53bf011ebf9320f312.jpg

Alt versiyon alsak ve ekran biraz küçülse daha iyi olur gibi [emoji4]

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Tufan Caliskan

Lansmanda tanıtılan beyaz deri koltuklar gelmiş mi?

Yorum bağlantısı
Eray Çalışkan

Şu orta konsola sonradan oturtulan tablet görüntüsünü kim moda yapalım dedi? Hadi biri bunu söyledi de diğerleri neden dinledi?

Genel olarak 5. nesil değil de mayajlı clio gibi olmuş. Ama kötü değil.

• Beğen 3
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl

Minik Megane olmuş. İnatla arka kapı kolu tasarımını değiştirmiyorlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

daha yükseltmişler gibi göz yanılması olarak, virgüllü far buna gitmemiş

Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt

orta konsoldaki ekran yolda giderken sanki dikkat dağıtacak gibi duruyor,tasarım güzel...

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Sefa Çelik yazdı:

Parasının arabası.

Clio şöyle dandik böyle dandik diyorlar ama kıyasladıkları polo iki kat daha pahalı. Bence hiç te dandik değil. Gönül VW ister tabi ama bu paraya olabileceğinin en iyisini yapmış adamlar.

Her ayın son günü depoyu fulleyip hanıma teslim ediyorum. Bir sonraki ay sonu depoda daha çeyrek yakıt oluyor. 200 küsur lira ile hanımı 1 ay 10 gün idare ediyor. 1.5 dci

bana deselerki bedava vereceğiz, VW mi Reno mu. renoyu alırım net...

Yorum bağlantısı
Remzi Karaca

Keşke bedava verseler ama istenen fiyatlar böyleymiş...4223c8da7821a1cef254266dfcb670a6.jpg

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök

clio 140 150 bin mi :D  daha bunlar iyi günler iyi

boşuna milleti eleştiriliyor.  yok piyasayı satmaya niyetli olmayanlar yükseltiyor , yok aç gözlüler vs

alakası yok. clio 111 binden başlıyor 70 beygiri gayet normal bir piyasa akışı var şuan. orta halli dizel otomatik sedan c segmenti 150 bine yok.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Dizelde otomatik vites yok. Baştan kayıp.

Zaten Renault fiyat listesinde 1.5dci kaç arabada kaldı ki...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
ibrahim Tiryaki

1.0 SCE motoru 75 beygirlik olan motor, oraya neden 72 beygir yazılmış anlamadım. Bizahiti kendim 1.0 SCE motora sahip Dacia Sandero kullanıyorum zaten.

Renault Clio modelleri fabrikasyon lpg ile sunulsa Türkiye'nin en çok satan 1. otomobili olur.

Dacia'da uygulanan fabrikasyon LPG, Renault kendi araçlarında neden uygulamaz anlamak güç.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
1.0 SCE motoru 75 beygirlik olan motor, oraya neden 72 beygir yazılmış anlamadım. Bizahiti kendim 1.0 SCE motora sahip Dacia Sandero kullanıyorum zaten.

Renault Clio modelleri fabrikasyon lpg ile sunulsa Türkiye'nin en çok satan 1. otomobili olur.

Dacia'da uygulanan fabrikasyon LPG, Renault kendi araçlarında neden uygulamaz anlamak güç.

Torku arttırıp gücü 72e düşünmüşlerdir, ince ayarlar ayarlar yaparlar bazen.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
ibrahim Tiryaki yazdı:

Clio için farklı bi yazılım kullanmış olabilirler.

Emrah Uludağ yazdı:

Renault çift kavramadan vaz mı geçmiş ne?

Benzinlilerde ve üst modellerde hala var.

Hibrite geçecekler bu sene. Dizellerin satılmasını istemiyorlar sanırım.

Yorum bağlantısı
Furkan Sumer

Yeni Renault Clio Joy paketi

Yeni Renault Clio’nun C şeklindeki LED gündüz farları tüm donanım seviyelerinde standart olarak sunuluyor. Giriş seviyesini oluşturan Joy paketinde 15 inç jant kapağı, manuel klima, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, tek dokunuşlu elektrikli ön camlar, hız ayar ve sınırlayıcı, 4.2 inç TFT sürücü ekranı ve R&Go Radyo gibi özellikler standart olarak sunuluyor. Ön sis farları ve arka park sensörü bu pakette opsiyon olarak satın alınabiliyor.

Yeni Renault Clio Touch paketi

Bir üst seviyedeki Touch donanım seviyesinde ise Joy’a ek olarak tek dokunuşlu elektrikli arka camlar, 7 inç Easy Link multimedya sistemi, 16 inç Flex Wheel jant kapağı, iç ve dış tasarımda kullanılan krom detaylar, arka park sensörü, Touch paketinin opsiyon listesinde ise ön-arka park sensörü, geri görüş kamerası, ön sis farları, 16 inç elmas kesim alaşım jantlar, kablosuz şarj, elektrokrom dikiz aynası ve karartılmış arka camlar gibi özellikler yer alıyor.

Yeni Renault Clio Icon paketi

Yeni Renault Clio’nun en üst seviyesini oluşturan Icon paketinde ise Touch’a ek olarak 16 inç elmas kesim alaşım jantlar, 7 inç TFT sürücü ekranı, eller serbest Renault Card sistemi, otomatik katlanan yan aynalar, otomatik klima, 3D derinlik etkili LED stoplar, yağmur sensörü, Auto-hold özellikli elektronik park freni gibi özellikler standart olarak sunuluyor. Opsiyon listesinde ise eller serbest park destek sistemi, 360 derece kamera, 17 inç RS Line jantlar, aktif acil fren yardımcısı, güvenli mesafe uyarısı, şerit takip asistanı, navigasyon özellikli 9.3 inç Easy Link multimedya sistemi ile iç ve dış RS Line görsel paket gibi seçenekler yer alıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Evren Erakçora yazdı:
ibrahim Tiryaki yazdı:

Torku arttırıp gücü 72e düşünmüşlerdir, ince ayarlar ayarlar yaparlar bazen.

araba kaç kilo? 72 hp feci az çünkü. kan kurutur.

Yorum bağlantısı
ibrahim Tiryaki
Dogan Arsiray yazdı:

araba kaç kilo? 72 hp feci az çünkü. kan kurutur.

Kilosunu bilmiyorum ama Dacia Sandero'da kullanılan motorun birebir aynısı ise performans sorunu olmaz. Değişken subap zamanlaması sayesinde gayet güzel gidiyor. He uçarım kaçarım arabası değil, şehir içi arabası.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Sani Gerşon yazdı:

Dizelde otomatik vites yok. Baştan kayıp.

Zaten Renault fiyat listesinde 1.5dci kaç arabada kaldı ki...

Dizel için otomatik şanzıman seçiminde edc ile cvt arasında kalmışlar galiba, karar veremeyince de getirmemişler. 

1,5 ya da 1,6 dci yerine 1,7 dci'ya geçecekler galiba. O da bizim için felaket olur. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Furkan Sumer yazdı:

Vay hainler :)

Kapaktaki kız videoda yok :)

• Beğen 1
  • Mutlu 7
Yorum bağlantısı
Furkan Sumer
(düzenlendi)

clickbait 😂😂

tarihinde Furkan Sumer tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...