Mehmet Ozyurek Dün saat 14:29 Paylaş Dün saat 14:29 Çağlar Bayur yazdı: şş çeki demiri de hazır lem Ben motorlu alacağım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ben motorlu alacağım 2 ay aynı yerde kalınacak ise olur. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: 2 ay aynı yerde kalınacak ise olur. Neden kalayım len.. Arda marşa basıp istediğimiz yere giderken ben arkada poliçe keserim.. 1 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Neden kalayım len.. Arda marşa basıp istediğimiz yere giderken ben arkada poliçe keserim.. Hareket halinde arkada seyahat yasak bildiğim kadarıyla abi Arda ihtiyaç molası verdikçe kesersin artık Serhan Gürbüzol yazdı: Arkadaşlar, 2008 model C max aracımı satmayı düşünüyorum. Hayırlı satışlar. Aynısının 2010 modeli babamda var. 2011 yılından beri bizde. Şubat ayına kadar yaklaşık 1,5 yıl ben kullandım. Çok oturaklı ve konforlu araç, 14 yıldır kahrımızı çekiyor, şuan 22x.xxx Km'de sanırım. Ekstra bir masraf çıkartmadı bu zamana kadar. DPF problemi yaşadınız mı 1 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: Hareket halinde arkada seyahat yasak bildiğim kadarıyla abi Arda ihtiyaç molası verdikçe kesersin artık Hayırlı satışlar. Aynısının 2010 modeli babamda var. 2011 yılından beri bizde. Şubat ayına kadar yaklaşık 1,5 yıl ben kullandım. Çok oturaklı ve konforlu araç, 14 yıldır kahrımızı çekiyor, şuan 22x.xxx Km'de sanırım. Ekstra bir masraf çıkartmadı bu zamana kadar. DPF problemi yaşadınız mı Bizde DPF yok maalesef diyecem de demiyeyim Şaka bir yana iyi ki yok... 2 Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 25 dakika önce Paylaş 25 dakika önce Geçen whatsapp durumda görmüştüm. Hayırlı müşterisi olsun abim Sırada kuga mı var yoksa yeni mondi mi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts