Ebrar Tüfek 2 Şubat 2020 Paylaş 2 Şubat 2020 2.5 tdi motorlu arabam 260 bine yaklaştı, katalizörünü iptal ettiğimde dizel motorda ne gibi olumsuzluklar yaşanır ? Egzozcumun dediğine göre, katalizörün olmaması oksijen sensörünü yanıltıp yakıt hava karışımını ayarlayamıyormuş ve oksijen sensörü çok çabuk bozuluyormuş. Yazılım sayfalarında gelen geçen katalizör iptali yapıyor, bu kadar zararlı bişey ise bu adamlar neden yaptırırki. Benim arabada egr şuan iptal, körledim. Bir kaç güne yazılım yapacağız, hazır girmişken katalizörü çıkarıp yerine downpipe denilen boş kazanı takmak istiyorum. Turbodan çıkan eko sesini çok sevdiğim için ve arabanın egzoz çıkışını rahatlatmak istediğim için bu işlemi yaptırmak istiyorum. Hissediliyor resmen arabayı birşey sıkıyor gibi, şu katalizörü söktüğümde rahat bir nefes alacakmış gibi hissediyorum. Ne gibi sorunlar yaşarım ? düşük devirde çekişim düşermi ? 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Şubat 2020 Paylaş 2 Şubat 2020 Dizelde kat sonrası sensör yok diye biliyorum. Yoksa iptal et anlamaz araba Pd130 da iptaldi bende sıkıntı olmadı Golf4 de 2 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 2 Şubat 2020 Yazar Paylaş 2 Şubat 2020 Mustafa Tüfekçi yazdı: Dizelde kat sonrası sensör yok diye biliyorum. Yoksa iptal et anlamaz araba Pd130 da iptaldi bende sıkıntı olmadı Golf4 de İptal edince ne değişiklik oldu Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Şubat 2020 Paylaş 2 Şubat 2020 Turbo rahatlıyor bence. Ses vardı güzelinden wastgate huşu çekerdi işte bide duman olur inceden Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 2 Şubat 2020 Yazar Paylaş 2 Şubat 2020 (düzenlendi) @Mustafa Tüfekçi Sende yazılım varmıydı, benim yazılımcıya söyledim çok gereksiz dedi Yazılım yapacağım, stage 1 ile duman daha da artar galiba. Polis sıkıntı yaparmı, 1.7 ler gibi çıkmaz tabi ama yine de sorun yaparlarmı Düşük devirde çekiş kaybı yaşadınmı abi 2 Şubat 2020 tarihinde Ebrar Tüfek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Şubat 2020 Paylaş 2 Şubat 2020 Vardı . Duman dti gibi olmaz ama illa olur polis bişi demez sendekine Çekiş sıkıntısı çok hisedemezsin. Alfada komple düz boru idi. Sadece son susturucu iptalinde bı tik alt devir hissi zayıfladı ama dert edecek bişi değil.alt devirde performans zaten yeterli motor büyük olunca turbo lag olur inceden o kadar Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 2 Şubat 2020 Yazar Paylaş 2 Şubat 2020 Mustafa Tüfekçi yazdı: Vardı . Duman dti gibi olmaz ama illa olur polis bişi demez sendekine Çekiş sıkıntısı çok hisedemezsin. Alfada komple düz boru idi. Sadece son susturucu iptalinde bı tik alt devir hissi zayıfladı ama dert edecek bişi değil.alt devirde performans zaten yeterli motor büyük olunca turbo lag olur inceden o kadar Egzoz yapmayacağım abi, devlete verecek 5000 liram yok şuanlık, iş güç sahibi olunca ozaman yaparım egzoz egr iptal bi soft yazılım yapacağız, katalizörü de sökmek istiyorum. Senin alfadaki egzoz kumandalımıydı ? Polis yanına gelip kendi düğmesi ile açtı mı hiç, bizim burda polislerde kumanda var, frekansı egzozun kumandasınki frekans ile aynıymış galiba. Araban modifiyeli ise trafikte usul usul yanına geliyor düğmeye bi basıyor, araba başlıyor gürüldemeye, kaçış yok basıyor açıyor hopp çek bakim sağa, trafikten men egzoz yaparsam kumandasını iptal edip, içeriye vites körüğünün altına görünmeyecek şekilde düğme yaptırırım. Bu wg sesi her dizelden gelir mi yoksa vnt turbo olanlardan mı geliyor, iptal edince benim araba hu çekmezse hayallerim yıkılır 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Şubat 2020 Paylaş 2 Şubat 2020 Kumanda felan yok duz boru. Polis çevirmedi burda hiç. Apaçi surmezsen. Bı kere Fiesta sport ile uygulamaya girdim ama trafik ekibi diildi . orjinal bu felan yaptık . İnanmadı ama bı daha denk gelme dedi saldı Yorum bağlantısı
Erkan Işık 2 Şubat 2020 Paylaş 2 Şubat 2020 Ebrar sana bir önerim var ben boşlattırdım pişmanım araba 1 vites yukarı heryerde ama duman olayı oluyor kat boşaltınca sunu yap katalizöür gören egzosusu cıvataların dan sök sonra 40cm matkapla 2 cm veya cm enınde delik del 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 2 Şubat 2020 Yazar Paylaş 2 Şubat 2020 Mustafa Tüfekçi yazdı: Kumanda felan yok duz boru. İyi cesaret Erkan Işık yazdı: Ebrar sana bir önerim var ben boşlattırdım pişmanım araba 1 vites yukarı heryerde ama duman olayı oluyor kat boşaltınca sunu yap katalizöür gören egzosusu cıvataların dan sök sonra 40cm matkapla 2 cm veya cm enınde delik del Erkan abi sen bana turbonun sesini video atacaktın hala atmadın bekliyorum o duman ne kadar geliyor arkadan bi video atma şansın varmı arabanın arkasından birisi çekse sende gaza bassan, hem dumana bakayım hemde gazı bırakınca huuvv sesine bakayım nasıl çıkıyor. Bende istiyorum yaptırmayı. Duman atıyor diyemi pişmansın abi. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 2 Şubat 2020 Paylaş 2 Şubat 2020 Bunları yapınca muayeneden geçecek mi peki? Bunu da düşünmek lazım, sadece trafikte kontrol değil bence mesele. 1 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 2 Şubat 2020 Paylaş 2 Şubat 2020 Ü.Emre Kartal yazdı: Bunları yapınca muayeneden geçecek mi peki? Bunu da düşünmek lazım, sadece trafikte kontrol değil bence mesele. Muayeneden gecıyor bende sökük egzos emısyon da ölcum de daha limitin yarısındayız Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 2 Şubat 2020 Yazar Paylaş 2 Şubat 2020 Egzozcu karşı komşumuz, katalizörü muayeneden önce taktırıp muayeneden çıkınca tekrar söktürürüm o sorun değil. Yazılı yapılınca duman daha da artacak bendeki. Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 3 Şubat 2020 Paylaş 3 Şubat 2020 duman olur ama aynadan göremezsin, yani aşırı bir duman olmaz. Katın muhtemelen dolmuştur zaten söktürmen iyi olur bunlar arabaya zararı olan şeyler. yazılım attıracak isen muhtemelen turbonla vedalaşırsın:) ama büyük ihtimalle muayeneden de geçemezsin. Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 3 Şubat 2020 Paylaş 3 Şubat 2020 oksiyen sensörü yok dizelde eksoza baglı. benim katın içi bos sıkıntı yok dumanda yok yazılım zaten var 3 yıldır. yakıttada basınctada kayıp yok. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Şubat 2020 Paylaş 3 Şubat 2020 Bu arada duman ile emisyon işi farklı. Her dizel biraz duman atar :¶ Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 3 Şubat 2020 Yazar Paylaş 3 Şubat 2020 Emre Öğüt yazdı: duman olur ama aynadan göremezsin, yani aşırı bir duman olmaz. Katın muhtemelen dolmuştur zaten söktürmen iyi olur bunlar arabaya zararı olan şeyler. yazılım attıracak isen muhtemelen turbonla vedalaşırsın:) ama büyük ihtimalle muayeneden de geçemezsin. Tam şuan atıyoruz bakalım ne zaman veda edeceğim Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 3 Şubat 2020 Paylaş 3 Şubat 2020 Tam şuan atıyoruz bakalım ne zaman veda edeceğim [emoji3]Bence yazılımcın turbona bir baksın basıncı ona göre açsın. Turbo olur olmadık yerde kırılmasın inş böyle bir şey yaşanmaz tabi Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 3 Şubat 2020 Yazar Paylaş 3 Şubat 2020 Emre Öğüt yazdı: Bence yazılımcın turbona bir baksın basıncı ona göre açsın. Turbo olur olmadık yerde kırılmasın inş böyle bir şey yaşanmaz tabi Turboda enjektörde en ufak problem yok çok şükür. Özel servisten çıkarıp öyle geldim. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 4 Şubat 2020 Paylaş 4 Şubat 2020 Ebrar Tüfek yazdı: Egzoz yapmayacağım abi, devlete verecek 5000 liram yok şuanlık, iş güç sahibi olunca ozaman yaparım egzoz egr iptal bi soft yazılım yapacağız, katalizörü de sökmek istiyorum. Senin alfadaki egzoz kumandalımıydı ? Polis yanına gelip kendi düğmesi ile açtı mı hiç, bizim burda polislerde kumanda var, frekansı egzozun kumandasınki frekans ile aynıymış galiba. Araban modifiyeli ise trafikte usul usul yanına geliyor düğmeye bi basıyor, araba başlıyor gürüldemeye, kaçış yok basıyor açıyor hopp çek bakim sağa, trafikten men egzoz yaparsam kumandasını iptal edip, içeriye vites körüğünün altına görünmeyecek şekilde düğme yaptırırım. Bu wg sesi her dizelden gelir mi yoksa vnt turbo olanlardan mı geliyor, iptal edince benim araba hu çekmezse hayallerim yıkılır Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 4 Şubat 2020 Yazar Paylaş 4 Şubat 2020 Serkan Karakoca yazdı: Sende olmuyor huuuvv yapıyordu tdi motorlardaki, 2.5 ların videolarını izledim onlar yapıyormuş. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 4 Şubat 2020 Paylaş 4 Şubat 2020 Ebrar Tüfek yazdı: Sende olmuyor huuuvv yapıyordu tdi motorlardaki, 2.5 ların videolarını izledim onlar yapıyormuş. oluyor oluyor videonun sonuna dikkat et turbo yüksek devirden düşük devire geçerken yapıyor spool sesi ... Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 4 Şubat 2020 Yazar Paylaş 4 Şubat 2020 Serkan Karakoca yazdı: oluyor oluyor videonun sonuna dikkat et turbo yüksek devirden düşük devire geçerken yapıyor spool sesi ... Evet kulaklıkla dinledim tekrardan, geliyormuş. Çok hoş bi ses. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts