İçeriğe Yönlendir

Otomatik Hatchback Araç Arayışı

Remzi Karaca

Recommended Posts

Remzi Karaca

Bugün yaklaşık 3 yıldır kullandığım 2013 520d yi satmak için anlaştım. Araba buluncaya kadar kullanmaya devam edeceğim (max. 10 gün)

Yerine acil araba arıyorum. (Para lazım olduğu için sattım. Daha uygun bir araç arıyorum.)

Arabayı geçici süreyle kullanıp sonra hanıma bırakma niyetim var. (Tabi bu süre zarfında para ayarlayıp kendime yeni bir araç aldıktan sonra) Bu nedenle Hatchback ve otomatik arayışındayım. Takribi 6ay 1sene arası kullanmayı düşündüğümden çok ufak olmaması lazım. (D sınıfından sonra B ye geçersek sığmakta sıkıntı yaşarız.) En azından C sınıfı olsun istiyorum.

Sattığımdan da eski olmasın ve km yüksek olmaması tercihim nedeniyle min. 2013 model ve max. 150.000 km sınırlarım var. Aşırı boya takıntım yok, tavan ve kaputun boyasız olması aşırı tercih sebebi.

Bütçe olarak 80.000 belirledim, bulamazsam 90.000....

Ankara veya İstanbul olması da tercih sebebi, il dışına gidip boş geri dönme riskini almak istemiyorum.

Sarı siteye şöyle hızlı bir baktım ve kafama göre araç bulamadım [emoji19] klasik olacak ama çok yükselmiş fiyatlar...

Astra 1.4 T olanlar var gibi, vitesleri hakkında hiç bilgim yok, çevremde kullanan da hiç yok.

Bilimum tavsiyelere açığım.

Yorum bağlantısı
Erkan Işık

Bugun kia bayisine gittim  kia rio 6 ileri ot 1,4 benzınlı 114 bın lıra sıfır km fiestayı verip alsakmı düşünüyorum 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bence 80 binlere alınacak o kadar çok araba var ki.. 

Sen diğer kriterleri belirle.. 

Yorum bağlantısı
Tufan Caliskan

Dizel otomatik en full clio bile tavsiye edebiliriz. Olmazsa olmazlarınız nedir? Bagaj? yakıt? hız? vb. 

Yorum bağlantısı
Fatih Evcin

Hayırlı olsun.
2013 focus var bir arkadaşımda 100.000 km titanyum x donanımlı, otomatik ve LPG'li. Düşünürseniz gorustürürüm. Fiyatı bı tık yukarıda ama.

Yorum bağlantısı
Remzi Karaca
Dizel otomatik en full clio bile tavsiye edebiliriz. Olmazsa olmazlarınız nedir? Bagaj? yakıt? hız? vb. 

C sınıfı olmasını isteme nedenim biraz bagaj biraz iç hacim büyüklüğünden. Yakıt öncelikle dizel ama LPG de olabilir.Ankara'da 2.0 dizel araçla uzun dönem karma 6 lt yakıyorum, ortalama katalog verisi 5,2lt. +-1 lt üzmez.

Olmazsa olmaz Vites doğru düzgün birşey olsun. Misal eski(10 yaş üzeri) 208 kullanmıştım vites geçişleri çok kötüydü 2017 308 kullandım eskisiyle hiç alakası yok.

Hangi model olursa olsun ama en boş paketi olmasın. Birde hanıma bırakacağımdan ön park sensörü olursa tercih sebebi, bildiğim kadarıyla arka gibi sonradan kolayca geri vitesten elektrik alıp takılamıyor. Olmasa da olur, iki tampon fazla sürter [emoji3526]

Hayırlı olsun.2013 focus var bir arkadaşımda 100.000 km titanyum x donanımlı, otomatik ve LPG'li. Düşünürseniz gorustürürüm. Fiyatı bı tık yukarıda ama.  

Sağolun 

Gitti bizim hayvan

64db4279945947595e3ed7c7cc8ab351.jpg

Sarı sitede 2013 model titanyum x diye bir donanım bulamadım. İlan vs var mı sorabilir misiniz?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tufan Caliskan

Full paket HB mazda 3 güncel kasadan bir öncekine bir bakın derim. Bagaj sınıfına göre çok büyük, full pakette donanım yeterli, şanzıman tork konvertörlü, konforu iyi, tasarım dikkat çekicidir.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Fatih Evcin yazdı:

Hayırlı olsun.
2013 focus var bir arkadaşımda 100.000 km titanyum x donanımlı, otomatik ve LPG'li. Düşünürseniz gorustürürüm. Fiyatı bı tık yukarıda ama.

Fatih detayları banada gönderirmisin kardeşim araç arıyor 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Remzi Karaca yazdı:

Sarı sitede 2013 model titanyum x diye bir donanım bulamadım. İlan vs var mı sorabilir misiniz?

Titanium bakacaksın.. 

X opsiyonel donanımdır. 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

1.4T Astra tork konvertorlu, arizasina cok nadir denk geldim. 140hp 3. viteste kendini belli ediyor. Lpg uyumlu.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Fatih detayları banada gönderirmisin kardeşim araç arıyor 
2012 imiş araç 08c720c47185c6e33ca539a93958500f.jpg
Yorum bağlantısı
Remzi Karaca
Full paket HB mazda 3 güncel kasadan bir öncekine bir bakın derim. Bagaj sınıfına göre çok büyük, full pakette donanım yeterli, şanzıman tork konvertörlü, konforu iyi, tasarım dikkat çekicidir.
2012-2013 model olanlardan bahsediyorsunuz anladığım kadarıyla. Gayet güzel ama satılık pek yok maalesef Sarı sitede İstanbul ve Ankara'da sadece 1 tane var.[emoji45]
Yorum bağlantısı
Tufan Caliskan
2012-2013 model olanlardan bahsediyorsunuz anladığım kadarıyla. Gayet güzel ama satılık pek yok maalesef Sarı sitede İstanbul ve Ankara'da sadece 1 tane var.[emoji45]
Düzcede arayın. Orada bu araç çok popüler hatta sadece mazda alıp satan bir galeri de olacaktı.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...