İçeriğe Yönlendir

Büyükşehirden Çanakkale'ye Yerleşmek

ibrahim Tiryaki

Recommended Posts

Ali Darbaz
ibrahim Tiryaki yazdı:

Çanakkaleye gidersem tatile ihtiyaç yok. Yazın her yer tatil yeri zaten :) otel tatili tarzım değil. 

Balıkesir memleketim ama Çanakkale yaşamak için daha iyi. Bir kere boğaz var deniz var, yemişim rüzgarı. 

Valla ben her sene macera arıyorum , sabit kalamıyorum. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
ibrahim Tiryaki
Ali Darbaz yazdı:

Valla ben her sene macera arıyorum , sabit kalamıyorum. 

İllaki gezebilirim ama ilk seneden değil en azından taşınırsak hanım işe girene kadar :)

Yorum bağlantısı
Tuncay Küçük

Bende Çanakkale deyim yardımcı olabilirim.gerci dostlar gerekli bilgileri vermiş.

Yorum bağlantısı
ibrahim Tiryaki
Tuncay Küçük yazdı:

Bende Çanakkale deyim yardımcı olabilirim.gerci dostlar gerekli bilgileri vermiş.

Hocam merhaba. Muhasebe anlamında iş durumu gerçekten sıkıntımı? Ayrıca 2+1 bir kaç yaşında daireler kaç tl kiralık 

Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan

6 yıl orada çalıştım,her yılda giderim. Memleketim uzak olmasa yerleşeceğim yegane yer olurdu.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
(düzenlendi)
Mehmet Göktürk yazdı:

BAlıkesir sakat bir yer.

Deprem açısından mı hocam?

tarihinde Evren Erakçora tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
ibrahim Tiryaki
Muhittin Kaplan yazdı:

6 yıl orada çalıştım,her yılda giderim. Memleketim uzak olmasa yerleşeceğim yegane yer olurdu.

Memur olarak mı çalıştınız? Memur için uygun bir şehir mi? 

Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan
(düzenlendi)
ibrahim Tiryaki yazdı:

Memur olarak mı çalıştınız? Memur için uygun bir şehir mi? 

Benim dönemimde kiralar maaşımın çoğunu alıp götürüyordu. O zamanlar ev az, öğrenci çoktu. Şimdi maas/kira oranı düşmüştür diye düşünüyorum zira epey ev yapılmış. 

Memur olarak yaptım. Memura uygun hayattan keyif alınacak bir şehir.

tarihinde Muhittin Kaplan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
ibrahim Tiryaki
Muhittin Kaplan yazdı:

Benim dönemimde kiralar maaşımın çoğunu alıp götürüyordu. O zamanlar ev az, öğrenci çoktu. Şimdi maas/kira oranı düşmüştür diye düşünüyorum zira epey ev yapılmış. 

Memur olarak yaptım. Memura uygun hayattan keyif alınacak bir şehir.

Evet şimdi site  tarzında bayağı ev yapılmış gibi gözüküyor. Daha da yapılacağa benziyor. Çanakkale hakkında şuana kadar "ciddiye alınabilecek tarzda" olumsuz bir yorum duymadım desem yeridir. 

Yorum bağlantısı
Alper Şenses

Bende naçizane görüşümü belirteyim, eşimden dolayı 2 sene merkezde yaşadım (gerçi halen bağım kopmadı) havaaanı yolunda her sabah akşam lapsekiye eşimi bırakıp sanayiye işime geldim yoğunluk oluyordu iş yerine yakınlık önemli,esnaf-sanayi piyasası bir tık pahalıdır, özel sektör hariç kamu ve emekli için ideal yer, yürüyerek çarşıya pazara gidersiniz kiralar yüksekti ben evimi Altınoluka taşırken son kira 1300TL idi Eylülde yeni daire ama küçük bir 3+1 tarzında idi. Keza Kepez veya fakülte tarafı daha uygun kalır kira ve yerleşim yönünden. 

Yorum bağlantısı
ibrahim Tiryaki
Alper Şenses yazdı:

Bende naçizane görüşümü belirteyim, eşimden dolayı 2 sene merkezde yaşadım (gerçi halen bağım kopmadı) havaaanı yolunda her sabah akşam lapsekiye eşimi bırakıp sanayiye işime geldim yoğunluk oluyordu iş yerine yakınlık önemli,esnaf-sanayi piyasası bir tık pahalıdır, özel sektör hariç kamu ve emekli için ideal yer, yürüyerek çarşıya pazara gidersiniz kiralar yüksekti ben evimi Altınoluka taşırken son kira 1300TL idi Eylülde yeni daire ama küçük bir 3+1 tarzında idi. Keza Kepez veya fakülte tarafı daha uygun kalır kira ve yerleşim yönünden. 

2+1 olsa yeterli bana. Tekzen Bölgesi diye tabir edilen bir bölge varmış, bu bölgede kiraların nispeten uygun olduğu ve evlerin yeni olduğunu belirttiler orada yaşayanlar.

Gerçi bugün gidiyorum desem bile, benim Çanakkale'ye gitmem nerdeyse 1 seneyi bulur. 

Yorum bağlantısı
Alper Şenses
ibrahim Tiryaki yazdı:

2+1 olsa yeterli bana. Tekzen Bölgesi diye tabir edilen bir bölge varmış, bu bölgede kiraların nispeten uygun olduğu ve evlerin yeni olduğunu belirttiler orada yaşayanlar.

Gerçi bugün gidiyorum desem bile, benim Çanakkale'ye gitmem nerdeyse 1 seneyi bulur. 

Yeni yerleşim yeri cezaevi karşında kaliyor arkaya doğru devam ediyor yaz sonuna doğru yollarını ancak yapılıyordu, uygun olabilir şehiriçine ulaşım dolmuş otobüs anayoldan geçiyor diye biliyorum arabanız yoksa. Şehiriçinde yayadan dolayı hep trafik ışığı koyduklarından trafik yoğunluğu ondan kaynaklı. Motorsiklet en guzel şehiriçi ulaşım aracıdır çanakkalede 😊

Yorum bağlantısı
Tuncay Küçük

Hocam merhaba. Muhasebe anlamında iş durumu gerçekten sıkıntımı? Ayrıca 2+1 bir kaç yaşında daireler kaç tl kiralık 
Çanakkale esnaf ve iş yönünden rahat bir şehir çalışırsan çok kazanırsın.semte göre kiralık değişiyor benim merkezde 1+1 var 750 kirada.genelde okullar a göre kira artiyor iyi okulların olduğu yerler pahalı .ama buda göreceli bir kavram.2+1 kiralık en az 1000 liradan başlar
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...