Talha Bilgi 27 Şubat 2020 Paylaş 27 Şubat 2020 Allah nasip ederse Ev almak için Outlander aracımı sattım ama arabasız olamayacağım için ufak tefek eksikleri olan bir araç aldım. 1999 model Chrysler stratus 2.5 V6 163hp Otomatik vites Klima Hidrolik direksiyon 4 cam otomatik Sunroof Koltuk ısıtma Elektrikli ısıtmalı aynalar Hız sabitleyici Radyo/cd çalar Elektirikli koltuk vs özellikli Atiker V6 uyumlu lpg Geçmişi İstanbul Jeep Garaj'da bakılmış 2. Sahibinden... Araç kaporta boya vs baktırmadım açıkçası, bindim sürdüm hoşuma gitti aldım. Kendimce eksik listesi çıkardım ve yavaş yavaş topluyorum. 18 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 27 Şubat 2020 Paylaş 27 Şubat 2020 Talha bey hayırlı olsun güle güle kullanın. İlginç ve güzel bir araç. Merakımdan soruyorum, kaç km yapmış bugüne kadar, motor performansı ve vites geçişleri nasıl. yakıtı ne kadar ve son olarak özel değilse ne kadara aldınız? Kazasız belasız kullanın inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 27 Şubat 2020 Yazar Paylaş 27 Şubat 2020 Aracın eksik listesini çıkardım, yavaş yavaş topluyorum inşallah. Alt takım eksikleri var ustaya götürdüm malzeme listesi çıkardı hafta içi randevu aldım yenileyeceğiz. Döşemelerde yırtık vs var onlar için ya tamir yada bir önceki aracım gibi üzerine kaplama yaptıracağım aynı döşeme stili ile. Frenler titreşiyor ona baktıracağım. Farlar çok sararık, idarelik temizleyerek akabinde değiştireceğim. Ankara'da 500-1500 TL arasında seti var. Yorum bağlantısı
Serkan Gezici 27 Şubat 2020 Paylaş 27 Şubat 2020 Hayırlı olsun kazasız belasız bin inşallah çok güzelmiş [emoji3478] 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 27 Şubat 2020 Yazar Paylaş 27 Şubat 2020 Murat Gedik yazdı: Talha bey hayırlı olsun güle güle kullanın. İlginç ve güzel bir araç. Merakımdan soruyorum, kaç km yapmış bugüne kadar, motor performansı ve vites geçişleri nasıl. yakıtı ne kadar ve son olarak özel değilse ne kadara aldınız? Kazasız belasız kullanın inşallah. 202 bin küsürde iken aldım İstanbuldan Konyaya getirdim. Motor performansı güzel, vites geçişleri yumuşak sadece agresif kullanışta vites geçişleri kemikleşiyor. Yakıtı inanın hiç ölçmedim ve 25.000 TL'ye aldım Teşekkür ediyorum 4 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 27 Şubat 2020 Paylaş 27 Şubat 2020 Hayırlı olsun 2.sahibinden olduğunu belli ediyor, pek temiz duruyor maşallah 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 27 Şubat 2020 Yazar Paylaş 27 Şubat 2020 7 yaşındaki oğlumun beğenmesi üzere 16" jant ve GoodYear 205/55R16 lastik aldım. 2 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 27 Şubat 2020 Paylaş 27 Şubat 2020 Oldukça cesur bir karar olmuş. Bir o kadar da keyifli olsa gerek. Hayırlı olsun. Sayenizde farklı bir aracın, kullanım ve bakım süreçleriniz de öğreneceğiz. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 27 Şubat 2020 Yazar Paylaş 27 Şubat 2020 (düzenlendi) Stratus için özel yapılan çerçeve buldum onu kullanıp pioneer usb, Bluetooth ve telefon uygulamalı bir teyp taktık. Teybe telefondan bağlanıp spotfy vs ile ücretsiz müzik dinliyorum cebimden çıkarmadan arama vs yapıp alabiliyorum hoşuma gitti teyp açıkçası. 27 Şubat 2020 tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi 8 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 27 Şubat 2020 Paylaş 27 Şubat 2020 Bu fiyata alınabilecek en güzel araçlardan. Nadir olması insanı biraz ürkütüyor ama siz parçalarını kolaylıkla temin edebiliyorsunuz. 2 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 27 Şubat 2020 Yazar Paylaş 27 Şubat 2020 Far temizliği ile jantta ve arka sağ kapıda oluşan sürtünme izlerini aldım kendi çapımda, yeni far zaten ilerki süreçte alacağım. Beyaz sirke, agresif temizleyici ve banyo lifi ile.. Murat Gedik yazdı: Bu fiyata alınabilecek en güzel araçlardan. Nadir olması insanı biraz ürkütüyor ama siz parçalarını kolaylıkla temin edebiliyorsunuz. Parça sorunu aslında yok, alt takım zaten Konyada faaliyet gösteren AYD firması üretiyor, Ford ile ortak alt takım parçalarıda varmış... Z rot, rot başları, amortisör kule vs bulduk olmasa bile Ankara zaten membağı. Far ise sahibinden sitesinde buldum mesela çıkma muadil 400 TL, çıkma orjinal çiftine 800 TL, sıfır orjinal çiftine 1500 TL dediler. Sunroof aldığımda tek ayak kasıyordu, konyada sunroof tamircisi 50TL'ye değiştirdi zira araca özel bir parça değilmiş zaten, Arka cam kriko motoru ayakları kırıktı gene konyada kriko buldum motorunu kullkandık 250 TL ödedim işçilik ile... 7 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 27 Şubat 2020 Paylaş 27 Şubat 2020 Hayırlı olsun, bu paraya gayet iyi araba duruyor. Motor ve yürüyende parçadan korkulacak durum olmaz. Ortak kullanılan parçalar vardır. Motor sıralı 6 gibi duruyor. Ağız tadıyla binersiniz umarım. 2 Yorum bağlantısı
Hamit Akkuş 27 Şubat 2020 Paylaş 27 Şubat 2020 hayırlı olsun çok çok güzel bir araç. cesretiniz araçtan daha güzel ama 😄 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 27 Şubat 2020 Yazar Paylaş 27 Şubat 2020 Sami Demirpaz yazdı: Hayırlı olsun, bu paraya gayet iyi araba duruyor. Motor ve yürüyende parçadan korkulacak durum olmaz. Ortak kullanılan parçalar vardır. Motor sıralı 6 gibi duruyor. Ağız tadıyla binersiniz umarım. Heryerde V6 yazmışlar ama kaputu açınca bende sıralı normal sistem 6 slindir diye düşündüm. Mitsubishi 6g73 kodlu soch 24 valfli üstten tek egzantirik 6 silindir motor görev yapıyor araştırmalarıma göre 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 27 Şubat 2020 Paylaş 27 Şubat 2020 Hayırlı olsun güle güle kullanın. Çok güzel bir araca benziyor. Kazasız belasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Şubat 2020 Paylaş 27 Şubat 2020 Jeep garage da bakım geçmişi varsa o arabadan korkma. davut usta amerikanı ezbere biliyor. uğur ustada aynı o arabanın kötü çıkma imkanı az fiyatıda çok iyi denk getirmişsiniz. bende benzer paralar ile aradım 4 5 ay evvel de denk gelmedi bana o zaman. çok iyi fiyat şanzıman daş harerete karşı koru motoru yazın biraz hassas olabilir onun dışında döşşek gibi koltuğun keyfini çıkar hayırlı uğurlu olsun tekrar bu arada gerek olmazda olduda bitane parça lazım olur o an denk gelmez konyada -ankarada flan telefon etsen gönderir uğur 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 27 Şubat 2020 Paylaş 27 Şubat 2020 Masallah Americano hayirlisi olsun guzel arac hele bu paralara gule gule kullanin kazasiz belasiz rengide guzelmis 1 Yorum bağlantısı
Adem Kazıl 27 Şubat 2020 Paylaş 27 Şubat 2020 arkadaşımda bunun 97 concorde modeli var 3500 motor benzinli bildiğin yer uçağı, gaza bastınmı gürlüyor tabiri caizse otobanda son model çoğu arabanın yanından uzayıp gidiyor, zamanında 24 bine almıştı, arabada yok yok ama Bodrum da ustasıda yok, geçenlerde hararet yaptırdı çekiciyle İstanbul a gönderdi 20 bin gitti ama halen vazgeçmiyor bu konforda araba baksam 300-500 bin tl arasında diyor adam haklı, hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Şubat 2020 Paylaş 27 Şubat 2020 Yağ gibi akar yolda imansız. Jeep garage elinden geçiyor olması avantaj. Hayırlı olsun Talha 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 27 Şubat 2020 Yazar Paylaş 27 Şubat 2020 Ali Gök yazdı: Jeep garage da bakım geçmişi varsa o arabadan korkma. davut usta amerikanı ezbere biliyor. uğur ustada aynı o arabanın kötü çıkma imkanı az fiyatıda çok iyi denk getirmişsiniz. bende benzer paralar ile aradım 4 5 ay evvel de denk gelmedi bana o zaman. çok iyi fiyat şanzıman daş harerete karşı koru motoru yazın biraz hassas olabilir onun dışında döşşek gibi koltuğun keyfini çıkar hayırlı uğurlu olsun tekrar bu arada gerek olmazda olduda bitane parça lazım olur o an denk gelmez konyada -ankarada flan telefon etsen gönderir uğur Ali Bey teşekkür ederim, İnşallah alt takım değişiminde servise soğutma suyunu full değiştirtcem. Döşşek gibi koltuğun keyfini arkada 2 oğlan sürüyor zaten Servet Aydın yazdı: Yağ gibi akar yolda imansız. Jeep garage elinden geçiyor olması avantaj. Hayırlı olsun Talha Teşekkür ederim Servet abi, Alt takımları bozuk olduğu halde uzun yolda aktım geldim. Benim bel sıkıntılı , bacaklarım ise ikisi de ameliyatlı, yolda ne bel ağrısı ne bacak ağrısı yaşadım... şükür.... Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 27 Şubat 2020 Paylaş 27 Şubat 2020 Ayrıca dediğiniz gibi motor kodu 6g73müş 2.5 v6 24v direk Mitsubishi motor. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 27 Şubat 2020 Paylaş 27 Şubat 2020 6G73 The 6G73 is a 24-valve SOHC design with two valves running off a single cam lobe on the exhaust valves using a forked rocker arm and each intake valve actuated with two cam lobes, with a smaller bore than the 3.0 liter version of the same block. . The output of 6G73 is 163 PS (120 kW; 161 hp) at 5,900 rpm with 221 N⋅m (163 lb⋅ft) of torque at 4,350 rpm. Applications 1995–2000 Chrysler Cirrus 1995–2000 Chrysler Sebring 1995–2000 Dodge Stratus 1995–2000 Dodge Avenger Benim sözde yüksek torklu dizel focus ile neredeyse aynı tork var Hayırlı olsun bu fiyata clio yok piyasada... Müthiş temiz görünüyor. Şanzıman da 4-speed Ultradrive 41TE automatic diye geçiyor. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 27 Şubat 2020 Paylaş 27 Şubat 2020 Hayırlı olsun, gönlünüzce kullanın. Böyle bir araçtan keyif almamak mümkün değildir zaten, bu paraya bu keyif ise anlatılamaz kesinlikle yaşanır... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts