İçeriğe Yönlendir

"Americano" Stratus V6

Talha Bilgi

Recommended Posts

Önder Özcan
Sinan Akgöl yazdı:

Ayrıca dediğiniz gibi motor kodu 6g73müş 2.5 v6 24v direk Mitsubishi motor. 

image.thumb.png.20dea800d179fc8e3ec1bb352a003994.png

Ben bu V motoru hala anlamadım?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selim Kaya
Önder Özcan yazdı:

Önden çeker yatay V.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Hayırlı olsun. Jant harici çok beğendim.

Hangi ford modeli ile ortak parça kullanıyor acaba?

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

hayırlı olsun. parçalarını rockauto.com dan getirin. mis gibi. bedava zaten. araç adınıza ise posta gümrüğünden gider teslim alırsınız. %20 vergi ödersiniz parçaların bedelinin toplamı üzerinden. gönderi ücreti hesaba katılmaz.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Talha Bilgi
Sani Gerşon yazdı:

Hayırlı olsun. Jant harici çok beğendim.

Hangi ford modeli ile ortak parça kullanıyor acaba?

Alt takım kontrolünde parça listesi çıkardı servis, baktım 8 madde felan olunca ustam bulabilirmiyiz bunları dedim, Usta:  "buluruz, zaten bazı alt takım bağlantı ekipmanları ford ile aynı oluyor  özellikle burç vs.."  dedi.

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Önder Özcan yazdı:

Abi şöyle araç önden çekişli olduğu için motor enine v6. 

059-249.jpg244173801_mitsubishi6g7seriessm.jpg

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

Allah hayırlı etsin, kazasız, belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Her şeyden önce maşallah araç diri duruyor çok iyi korunmuş. devamında fiyatını görünce aliyyülala dedim. Clio fiyatına. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Talha Bilgi
Metin Uzunoğlu yazdı:

Allah hayırlı etsin, kazasız, belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Her şeyden önce maşallah araç diri duruyor çok iyi korunmuş. devamında fiyatını görünce aliyyülala dedim. Clio fiyatına. 

Teşekkür ederim, Bende zaten yürütme maliyetine katlanıp, düşük fiyata dolu bir araç arayışındaydım denk geldi...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Talha Bilgi yazdı:

Teşekkür ederim, Bende zaten yürütme maliyetine katlanıp, düşük fiyata dolu bir araç arayışındaydım denk geldi...

yurutme maliyeti yakit haric yoktur. o derece.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Stratüslerde mitsubishi motorumu varmış. İlk defa duydum. Merak ettim tüpsüz 2.5 stratüs varmı. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Hayırlı olsun kazasız belasız, Tofaş parasına diyelim.

Merak ettiğim el freni için yanına birini alıyor musun ustad :D Yolcu koltuğunda oturan mı çekiyor :)

• Beğen 3
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Talha Bilgi
Dogan Arsiray yazdı:

yurutme maliyeti yakit haric yoktur. o derece.

Almadan önce ciddi endişelerim vardı üstad,   parça konusunda. Genede göz yummuştum, şimdi bakınca japon bazı araçlardan bile cazip fiyata parça bulunabiliyormuş...

Ali Darbaz yazdı:

Stratüslerde mitsubishi motorumu varmış. İlk defa duydum. Merak ettim tüpsüz 2.5 stratüs varmı. 

Üstad bir tane vardı LPG yerine Hidrojen sistemi takan ama verim alamayıp 6 silindir uyumlu lpg'ye geçmiş idi İzmirden bir arkadaşımız

Metin Akbal yazdı:

Hayırlı olsun kazasız belasız, Tofaş parasına diyelim.

Merak ettiğim el freni için yanına birini alıyor musun ustad :D Yolcu koltuğunda oturan mı çekiyor :)

Valla onu hangi forum yada ortamda paylaşsam gülüyorlar .... :D El freni çekince hakkaten Beyzbol zopası kıvamına geliyor :) 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Talha Bilgi yazdı:

Heryerde V6 yazmışlar ama kaputu açınca bende sıralı normal sistem 6 slindir diye düşündüm.

Mitsubishi 6g73 kodlu soch 24 valfli üstten tek egzantirik 6 silindir motor görev yapıyor araştırmalarıma göre

bunların üst devirde, dışarıdan duyulan çok karkateristik bir sesi vardır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Talha Bilgi
Dogan Arsiray yazdı:

bunların üst devirde, dışarıdan duyulan çok karkateristik bir sesi vardır.

Evet güzel bir homurdanması var birde üst hızdayken ani dip gazda bir vakum sesi gibi tatlı bir ses geliyor... 

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Talha Bilgi yazdı:

Evet güzel bir homurdanması var birde üst hızdayken ani dip gazda bir vakum sesi gibi tatlı bir ses geliyor... 

fazladan hava emiyor olmasın biryerden :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Talha Bilgi
Dogan Arsiray yazdı:

fazladan hava emiyor olmasın biryerden :)

Milletin havasını emcüklüyor :crazy:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

amerikan farları hiç tad vermez zira orada 100watt ampül ile kullanılıyor, bizde 55 watt.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın.

Kadranı çok sade ve güzelmiş.

El freni 😄👍

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Hayırlı olsun çok keyifli arabadır. 2,5 v6 güzeldir. Önden çekişli olması hoşuma gitmese de dayım satarken (Sebring) üzülmüştüm

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fikri Keleş

çok güzelmiş,cesur karara da şapka çıkartılır

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Gül

Karakterli araba, bu fiyata bedava. 100 bin’e Clio arayanlara selam çakıyor 😀 25 bin arabaya ver, bozulursa 75 bin cepte. Üstüne arabaya bineceksin. 🧿 Nazar değmesin, hayırlı olsun. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...