Mustafa Tüfekçi 19 Haziran 2020 Paylaş 19 Haziran 2020 Önder Özcan yazdı: W124 yazınca bildirim mi geldi Takipteyiz 😛 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 19 Haziran 2020 Paylaş 19 Haziran 2020 Talha Bilgi yazdı: 1993 makyajlı e200 500 bini geçkin motoru ama performansı hoşuma gitti benim tanıdığım ustama yaptırmış bakımlarını hep o ustamda tavsiye edince aldım 40.000 TL teşekkür ederim. mor renk abi teşekkür ederim Ama sizin aracı biliyorum , Maşallah sınıf bir araç ... Üst kapak contası yeni ise yada sıkıntı yoksa motor içi ölmüyor zaten kolay. Pms beyni ile motor tesisatı da düzgünse performans iyidir 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 19 Haziran 2020 Paylaş 19 Haziran 2020 Mor dediğin de bornit mi acaba 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 20 Haziran 2020 Yazar Paylaş 20 Haziran 2020 Ali Gök yazdı: sizde daha öncede mi mor renk bir mercedes vardı ? hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın Evet lakin bu araç mor değilmiş ya kapalı yerde ona benzettim bu kahverengi tonunda 😂 Mustafa Tüfekçi yazdı: Üst kapak contası yeni ise yada sıkıntı yoksa motor içi ölmüyor zaten kolay. Pms beyni ile motor tesisatı da düzgünse performans iyidir Dün akşam teslim aldım , araçta biraz gaz pedalı sertliği var sanırım gaz teli değişmesi lazım, birde egzoz sesli ona el atacağım Mustafa Tüfekçi yazdı: Mor dediğin de bornit mi acaba Mor değilmiş abi şimdi sabah bakınca farkettim kahve tonunda detaylı konu açınca göreceksiniz 🙂 Yorum bağlantısı
Recommended Posts